Trevlig och alert. Svar på alla konstiga frågor.Förtroendeingivande.
Elin Svenhed
Elin Svenhed är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Elin Svenhed har varit registrerad mäklare sedan 2012-02. Elin Svenhed har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-03 och har fått 256 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Svenhed har haft 39 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
256 omdömen om Elin Svenhed
Tackar tackar! Roligt att få lära känna er och hjälpa er på resan till ett nytt hem.
En mäklare med mkt trevligt bemötande. Enkel att jobba med vilket kändes tryggt. Alltid lätt att få tag i o svarar snabbt på frågor. Rutinerad!
Roligt att höra att ni är nöjda med mitt jobb. Tusen tack Marie för omdömet och för att jag fick förmånen att hjälpa er!
Proffsigt, trevligt samt extra plus för snabb och bra kommunikation.
Härligt att höra Henrik! Tack för förtroendet att hjälpa er, det var ett nöje!
Trevlig, tillmötesgående, enkel och rak i kommunikationen! Supernöjda med Elin!
Gott att höra att ni tycker att allt fungerade bra. Superskoj att få hjälpa er att köpa ert nya drömhem.
Redan från första kontakten augusti 2023 var Elin väldigt framåt och aktiv. Snabb att ordna fotografering och att lägga ut vår villa som kommande objekt. När vi sedan gav klartecken att vi ville lägga ut villan för försäljning fixade hon direkt att den kom ut på Hemnet. Efter att villan lades ut till försäljning har vi haft några visningar. Elin har hela tiden varit lika lätt att ha att göra med och är positiv utöver det vanliga. Vi känner oss sammanfattningsvis mycket nöjda med Elin som hjälpte oss att effektivt genomföra försäljningen av vårt hus.
En ära att få jobba tillsammans med er! Tack för ditt fina omdöme Eva!
Mycket bra samarbete. Positiv. Mycket bra och lätt att ha med att göra. Hade alltid svar på mina frågor. Ställde hela tiden upp på bästa sätt. Drivande på ett positivt sätt. Rekommenderas starkt.!
Tusen tack Johan! Fint att höra att ni är nöjda. Tack för förtroendet!
Vi har just köpt vår tredje fastighet genom Elin Svenhed, och hela processen var smärtfri. Det kändes aldrig som att vi blev pushade eller påverkade till att fatta några beslut, vilket är något vi värdesätter mycket hos Fastighetsbyrån i Kungsbacka. Vi kände oss trygga och välinformerade genom hela köpet. Stort tack för en fantastisk upplevelse!
Wow, vilket fint omdöme - tack Matthew! Det gör mig oerhört glad att veta att ni tycker att det var en fantastisk upplevelse. Ni är alltid välkomna tillbaka, jag hjälper er gärna igen!
Vi har sålt och köpt en del fastigheter genom åren men aldrig träffat på en så proffesionell mäklare som Elin. Otroligt påläst/kunnig, engagerad och tillgänglig. Fantastiskt duktig på återkoppling och skapar en känsla av trygghet. Ett givet val för även nästa affär!
Tack snälla Josefin för allt det här berömmet. Blir alldeles rörd! Så roligt att få hjälpa er med försäljningen. (Och, jag hjälper er gärna igen!) ;)
Det fungerade perfekt hela vägen, rekommderar henne!
Fint att höra Eskil. Tack för förtroendet att hjälpa er!
Riktigt, riktigt bra och trevlig mäklare. Snabb och bra affär. Höll oss underrättade hela tiden. Rekommenderar henne i allra högsta grad. Ulla-Britt Bergén
Tusen tack för rekommendationen Ulla-Britt! Ett nöje att få hjälpa er.