Vi är jättenöjda, behjälplig genom hela processen. Mycket nöjda
Madelen Frödfält
Madelen Frödfält är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Madelen Frödfält har varit registrerad mäklare sedan 2006-04. Madelen Frödfält har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 290 omdömen med ett betyg på 4.8. Madelen Frödfält har haft 41 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
290 omdömen om Madelen Frödfält
Professionellt och trevligt bemötande. Mycket hjälpsam igen varje steg av försäkringen.
Jag tycker Madelen är fantastisk. Jag som aldrig har köpt lägenhet innan har känt mig trygg. Känns som Madelene har lagt ner tiden på att allting ska kännas bra för mig som köpare. Tycker också att hon inte bara är en bra mäklare utan en super härlig person som har fått hela pressen att bli super kul.
Bara trevligt med Madelen. Hon har en härlig utstrålning och duktig Mäklare. Vill gärna anlita henne igen
Helt nöjd med hela processen.
Allt fungerade till 100 procent!!!
Grym mäklare! Fick sålt lägenheten även fast det är tuffa tider o inte lätt för mäklarna!
Alltid glad och positiv, lätt att få tag i, Professional. Vi är super nöjda med Madelen, från första mötet till sista, går alltid att nå, har svar på alla våra frågor. Rekommenderar henne om och om igen toppen mäklare 💐
Madelen är noggrann, saklig och har både säljaren och köparens bästa för ögonen. Vi kan varmt rekommendera andra till att anlita Madelen för deras kommande säljuppdrag.
Madelen är en mycket erfaren och duktig mäklare ,väldigt trevligt och bra på alla sätt ett proffs.