Fastighetsbyrån Orust

Fastighetsbyrån Orust

• BadgeElevenYears
Ring 0304-306 00 Dela

Upplev vacker natur med klippor, ängar och skogar på den gröna ön i väst: Orust. Fastighetsbyrån har funnits här i ungefär 30 år och vi kan den lokala bostadsmarknaden utan och innan. På sommaren välkomnar hela ön turister och sommargäster genom att öppna restauranger och butiker vid de gamla fiskebyarna, och just båt och...

771 omdömen om Fastighetsbyrån Orust

Sedan starten hos Reco 2013

Britt-Marie B
Sålde sitt hus med hjälp av Eric Feiff en del av Fastighetsbyrån Orust

Jätte bra och saklig kille fanns för det mesta tillgänglig när man hade frågor,en jättebra mäklare som man fick förtroende för

Linnéa O
Köpte sitt hus med hjälp av Eric Feiff en del av Fastighetsbyrån Orust

Trevlig, påläst om fastigheten och dess omgivningar

Anna H
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Allt var toppen! Vi blev bemötta på ett trevligt och proffsigt sätt. Alexander svarade på alla våra frågor och det han inte visste på rak arm tog han reda på. Hade inte tvekat på att anlita honom vid en försäljning.

Oscar D
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Trevligt bemötande, proffesionell och är väldigt mån om sina kunder.

Laban G
Skärhamn

Vi är supernöjda med Carl! Han har varit hjälpsam hela vägen, han är väldigt proffsig och duktig! Kommer rekommendera Carl till dem jag känner.

Gunhild Ella Margareta G
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Jag har absolut ingenting att klaga på.Alexander Hellohf har skött det hela exemplariskt. Jag hade inte så stora förhoppningar ,att det skulle gå så fort med allting.Allt har fungerat helt perfekt,fotografering inomhus och utomhus och visningar.Jag kan varmt rekommendera ,att andra också använder sig av Alexander H. som sin mäklare. Mvh.Gunhild Gustafsson.

Per Adil L
Sålde en tomt med hjälp av Eric Feiff en del av Fastighetsbyrån Orust
Slussen

Vi har anlitat Eric två gånger. Han får MVG mycket väl godkänt. Proffsig och trevlig.

Linnea C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Carl Börjesson en del av Fastighetsbyrån Tjörn
Skärhamn

Trevlig, tillmötesgående men framför allt engagerad i affären.

Ingemar I
Sålde sitt hus med hjälp av Eric Feiff en del av Fastighetsbyrån Orust

Jättebra och lyhörd, hjälpsam, tillgänglig och allra bästa mäklaren vi kunde fått.

Mikael S
Köpte sitt hus med hjälp av Eric Feiff en del av Fastighetsbyrån Orust

Trevlig , påläst och väldigt naturlig

Mats J
Rönnäng

Trevlig bemötande bra samarbete och god kunskap

Ulla Else-Britt D
Kållekärr

Trevlig Tillmötesgående Kunnig mäklare som jag Varmt rekommenderar/Ulla

Eva Susanna K
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Jag tycker att Alexander hade ett exemplariskt bemötande. Både helt proffsigt och uppstyrt samtidigt som han hade ett varmt, vänligt och personligt bemötande. Jag och min man har ingen tidigare erfarenhet att jämföra med, men min farhåga skulla vara att man känner sig lite bortkommen och osäker. Men Alexander guidade med varm hand genom visningar och budgivning. Han för topp-betyg av oss!

Sten K
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Alexander var förtroendegivande och mänsklig i sitt förhållande till oss som spekulanter och så småningom köpare. Han var ärlig och uppriktig i sakfrågor som gällde både affären och huset. Han sa vad han hade kunskap om och inte mer. Vi gillade honom mycket!

Arne Albert Erland S
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Hej! Utmärkt person Alexander Hellohf! Med en terapeutisk fingertoppskänslighet och med en ovanligt närvarande och lyssnande personlighet! Han var även mycket tydlig och snabb att kommunicera med. Kunden var hela tiden i centrum! Erland o Lise-Lottie (Uppskattar ert engagemang i barncancerföreningen där jag under många år varit handledare)

Emanuel J

Bra bemötande Uppfyllde förväntningarna

Sofia N
Malön/Flatön/Ängön

Vettig, korrekt och trevlig! Tryggt att vara köpare.

Bengt Ö
Käringön

Eric är en suverän mäklare som har svar på alla frågor är snabb i processen med täta återkopplingar. Han har stort kunnande i området med goda kundkontakter.

Österberg I
Käringön

Bra bemötande. Snabb återkoppling o ett lyckligt slut!😃

Bjarne K
Köpte sitt hus med hjälp av Linnéa Engelbrektsson en del av Fastighetsbyrån Orust
Malön/Flatön/Ängön

Bra kommunikation, lätt att kontakta och trevligt bemötande.

Gerd Valborg Maria E
Henån

Fick ett vänligt bemötande från första kontakten och fick stort förtroende för Alexander. Hade ingen erfarenhet av husförsäljning men han lotsade mej igenom hela processen. Alexander var tydlig och förklarade varje steg vilket gjorde att jag kände mej lugn. Kan varmt rekommendera Alexander.

Eva Ingela S
Sålde sitt hus med hjälp av Linnéa Engelbrektsson en del av Fastighetsbyrån Orust
Henån

Mycket trevlig och fint bemötande. Levde helt upp till mina förväntningar . kompetent och professionell. Jag kände mig trygg under hela försäljningen. Snabb återkoppling på mina frågor och fin dialog. Kan varmt rekommenderas.

Jennie T
Henån

Vi har haft att göra med många mäklare men vi kommer alltid tillbaka till fastighetsbyrån . Dom är proffsiga och Eric är väldigt kunnig, kommer med bra förslag och är dessutom ganska rolig att ha att göra med :) bonus!

Rebekka K

Väldigt trevligt bemötande och enkelt att kommunicera med. Allting var alltid ordentligt förbered och gick smidigt. Jag fick tydliga förklaringar och värdefulla tipps.

Niklas Sebastian T
Henån

Saklig och kunnig tillmötesgående och trevlig. Följer upp det man frågor om är allmänt trevlig. Snabb respons på frågor och bra återkoppling

Ulrika S
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Mycket trevlig och vi uppskattade att han alltid var tillgänglig och anträffbar oavsett ärende.

Karl Roger Göran H
Ellös

Linnea har varit fantastiskt bra som mäklare, hon är professionell och har koll på allt, hon informerar och uppdaterar oss hela tiden om vad som händer och skall göras på ett tydligt och bra sätt. Linnea är dessutom väldigt trevlig och trygg att samarbeta med.

Berit Ingela A
Sålde sitt hus med hjälp av Eric Feiff en del av Fastighetsbyrån Orust

Proffsig, lever upp till de förväntningar vi hade. Tillmötesgående,

Jenny Kristina S
Sålde sitt hus med hjälp av Eric Feiff en del av Fastighetsbyrån Orust

Kunnig, trevlig, snabb att svara och ge tydlig info. Eric har järnkoll på Orust.

Daniel E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Carl Börjesson en del av Fastighetsbyrån Tjörn
Dyrön

Jag köpte en bostad med Carl som mäklare, och är supernöjd på alla sätt. Han är kunnig, proffsig och lätt att prata med. Jag tror inte affären hade gått så pass smidigt och bra med en annan mäklare, så Carl rekommenderas mkt varmt!

Linda K
Köpte en tomt med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Trevlig, hjälpsam och lätt att få kontakt med vid eventuella frågor eller funderingar.

Eva-Lotta S

Alexander toppenmäklare. Träffade aldrig Eric

Emma J
Ellös

Tillgänglig. Jag sade till Carl, att det jag uppskattar mest hos en mäklare är tillgänglighet. Carl har alltid snabbt svarat på alla telefonsamtal. snabbt gett besked om nya händelser. Bra dialog. Jag är mycket nöjd med den dialog vi haft. Carl har ryggrad. Ibland har jag haft yviga funderingar, förslag. Då har Carl besvarat och argumenterat för sin linje på ett klokt sätt. Uthållig. Vi har haft en ganska utdragen, svår säljprocess som Carl genomfört till min belåtenhet.

Martin J
Ellös

Trevlig och tydlig. Sakkunnig på Orust.

Daniel C
Köpte en tomt med hjälp av Alexander Hellohf en del av Fastighetsbyrån Orust

Alexander är en mycket bra mäklare, ärlig, proffsig och trevlig - topp poäng alltså :-).

Heleena Annikki F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Eric Feiff en del av Fastighetsbyrån Orust
Svanesund

mycket bra bemött av mäklaren,trevlig och lugn förtroendegivande, jag kände till han sen tidigare,och det var han jag ville ha som min mäklare. allting gick snabbare jag själv trodde,och snart är allting klart.bästa mäklaren på ön.

Olof Ö
Henån

Tydlig, ärlig och hjälpsam från första kontakt till kontraktskrivning. Inget att anmärka på, mycket duktig mäklare.

Svea Britt-Mari A
Sålde sitt hus med hjälp av Eric Feiff en del av Fastighetsbyrån Orust

Trevligt bemötande,,hade inga förväntningar men allt sköttes proffsigt,huset blev snabbt sålt och jag är nöjd!

Emma A
Stocken

Mycket bra återkoppling och driven. 👍🏻

Nina F
Käringön

Eric har varit super engagerad, flexibel, kunnig o tillmötesgående. Han har gjort allt o lite till för att vidarebefordra vår pärla till nya ägare. Eric är inte bara trevlig och tillgänglig, utan han är även proffesionell i sitt yrke. Vi kan varmt rekommendera Eric när du ska sälja.

Lena Christina Iréne R
Henån

Kunnig och känns trygg. Vetskap och erfarenhet av området.

Leif Åke E
Stocken

Jag är mycket nöjd med bemötande och upplägg. Eric är lätt att nå och följer upp med egna samtal i lagom omfattning. Eric är glad och positiv till sin natur.

Gun Dagny Margareta J
Svanesund

Lätt att prata med, ärlig och saklig. Inger förtroende.

Christina G
Henån

Allt vad en kan önska sig av en mäklare

Irene A
Ellös

Mkt gott bemötande, alltid glad och tillmötesgående, tog sig tid att besvara frågor mm. Allt gick smidigt och snabbt, bra tillbakakoppling vid frågor via Mail och sms. Lycka till!

Ida L
Henån

Fint bemötande, kändes som han hade koll på grejerna. Rekommenderar värkligen! :)

Helena Maria N
Henån

En kunnig och trevlig mäklare som levde väl upp till förväntningarna. Gav kontinuerlig information och höll oss uppdaterade vid behov. Som säljare fick jag intrycket av att han är väl tillmötesgående och trevlig mot spekulanter vilket känns viktigt. Rekommenderas :)

Lars Johan L
Henån

Innan Söbben har vi setts på några andra visningar. Ett trevligt intryck, och sakligt mottagande. Smidiga att ha att göra med, både på visningar och nu vid budgivning och efterarbetet.

Patrik V
Malön/flatön/ängön

Vi är mycket nöjda med Alexander. Upplever honom som ärlig och seriös. Professionellt bemötande genom budgivningen och vid kontraktsskrivningen. Upplever att han beaktat såväl säljare som köpare på ett bra sätt. Han har en hög servicenivå, har varit tillgänglig såväl kvällar som helger och varit konstruktiv i vår dialog.

Daniel S
Fagerfjäll

Trevligt och genuint bemötande. Mycket professionell men också personlig. Tydlig, kunnig och enkel att diskutera/bolla med. Som köpare kände vi oss väldigt trygga med Carl, det gjorde affären möjlig och väldigt rolig att genomföra.