Vi är mycket nöjda med Tina och hennes engagemang vid försäljningen av vårt fritidshus.
Tina Edler
Tina Edler är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå
.Tina Edler har varit registrerad mäklare sedan 2013-04. Tina Edler har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.9. Tina Edler har haft 9 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
34 omdömen om Tina Edler
Bra bemötande! Välkomnande, positiv och hjälpsam😊
Efter vårt första möte kände jag att vi fick en bra kontakt, hon både lyssnade, frågade och informerade oss på ett sätt som gav oss förtroende för henne. Vi har också hela tiden fått uppdateringar via sms och e-mail om hur försäljningen fortskred. Allt har från första mötet till kontraktsskrivning fungerat precis som vi hoppats. Så som jag ser det kunde vi inte ha fått en bättre och mer engagerad mäklare än Tina. Vi är mycket nöjda. Mvh. Roland Ström Skelleftehamn
Bra på återkoppla och var väldigt hjälpsam med att hjälpa mig i mina funderingar
Vi upplevde mäklaren som väldigt trevlig och kunnig, köpet var väldigt smidigt och hon ledde det hela med tydlighet
Bra bemötande med snabb, simpel födsäljning.
Tina är verkligen en proffsig mäklare som man kan känna sig trygg med vid en försäljning/köp!
Tina was so kind to accommodate an early showing, even though she actually was on parental leave. She's been great in communication and has been very helpful in the entire process. Warm and friendly personality that wants to help. I highly recommend her.
Min upplevelse av Tina E , är att hon glad och positiv. Samt att hon alltid gett sig tid att förklara när jag haft funderingar/frågor kring husförsäljningen. Jag är mycket nöjd med hennes tjänster.
Bästa mäklaren jag träffat nu under hussökandet. Otroligt bra bemötande och väldigt informativ och kunde svara på alla våra funderingar. Skulle inte tveka att änvända henne som mäklare om vi en dag ska sälja 😊