Fredrica Glatstein

Fredrica Glatstein

Fredrica Glatstein är mäklare på Fastighetsbyrån Täby

Fredrica Glatstein har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Fredrica Glatstein har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 6 omdömen med ett betyg på 4.8. Fredrica Glatstein har haft 0 försäljningar sen 2024-10 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.

6 omdömen om Fredrica Glatstein

Sedan starten hos Reco 2024
Anders J
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Kyrkby

Sluta leta! Stor förståelse för allt man går igenom när man ska sälja sin bostad. Lyssnar in på ens behov, stöttar i allt och är hjälpsam hela vägen. Närvarande och hjälper till på besiktning, fotografering osv. Kör med henne. En stjärna.

Pontus M
Skrev om Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby

Nu förstår jag varför folk säger att Fredrica Glatstein är den bästa mäklaren i Täby. Vi sålde vår villa tillsammans med henne och en mer proffsig mäklare får man leta efter. Lyhörd, förtroendeingivande, genuin och hon håller vad hon lovar. Om ni är ute efter att få en smidig säljprocess med bästa/högsta slutpris, ta kontakt med Fredrica!

Annette N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby
Hägernäs

Trevligt och påläst bemötande innan och under försäljningen. Duktig på att hålla oss uppdaterade under försäljningens gång. Vi är mkt nöjda med Fredrica Glatstein!

Svar från Fredrica Glatstein

Tusen, tusen tack att du skrev en Reco! :)

Linda N
Hägernäs

Väldigt gott bemötande och bra tjänster!

Svar från Fredrica Glatstein

Tack Linda, att du tog dig tid att lämna en rekommendation! Hoppas ni hittar nåt nytt snart. /fredrica

Mats N
Hägernäs

Trevligt bemötande. HÖGT engagemang genom hela processen. Lätt och snabb kommunikation.

Svar från Fredrica Glatstein

Tusen tack för en fin rekommendation och för förtroendet!

Erik P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby
Hägernäs

Mycket trevlig och väldigt drivande.

Svar från Fredrica Glatstein

Hoppas att du kommer trivas bra i ditt första boende! Önskar dig all lycka så ses vi framöver :)