Vår erfarenhet av Arvid Sjöqvist var verkligen utomstående. Professionalism och tydlighet var det som utmärkte han som mäklare. Som köpare kände vi oss trygga med Arvid under processen av budgivning. Varma rekommendationer om man söker professionalism, tydlighet och rättssäkerhet.
Arvid Sjöquist
Arvid Sjöquist är mäklare på Fastighetsbyrån Täby
.Arvid Sjöquist har varit registrerad mäklare sedan 2021-08. Arvid Sjöquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.9. Arvid Sjöquist har haft 93 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
81 omdömen om Arvid Sjöquist
Mycket nöjda. Snabba svar och smidig hantering
Trevlig och kunnig Kunde svara på alla våra frågor
Bra o informativ. Svarade på alla mina frågor men kändes att han var lite stressad den dagen, kanske många besökare den dagen. Allt i ett bra besök
Väldigt driven och professionell mäklare. Han är alltid mottaglig på telefon vad det gäller frågor och annat kopplat till affären. Han sätter sätter mig som säljare/köpare i fokus för att jag ska få en så smidig process som möjligt. Ovanstående är vad jag värdesätter hos en mäklare och han uppfyller det.
Snabb med återkoppling på frågor och upplevs kunnig och uppdaterad.
Tydligt o snabbt bemötande …………………………………………………………..
Ett toppen 1a bemötande med direkt bra kontakt och engagerat samtal. Jämfört med tidigare erfarenheter så överträffade Arvid mina förväntningar i att vara både tillgänglig, tydlig och kunnig i objektet, snabb mellanhand för säljare/köpare! Mycket lugn och saklig i alla punkter, har varit och är otroligt nöjd i processen!
Jag hade kontakt med Arvid i samband med försäljning av en nyproduktionslägenhet via Riksbyggen i Täby Park. Han gav tydlig information genom hela processen och svarade snabbt på frågor, vilket jag uppskattade.
Bra och tydlig kommunikation, snabba svarstider och trevligt bemötande.