Arvid Sjöquist

Arvid Sjöquist

Arvid Sjöquist är mäklare på Fastighetsbyrån Täby

Arvid Sjöquist har varit registrerad mäklare sedan 2021-08. Arvid Sjöquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 55 omdömen med ett betyg på 4.9. Arvid Sjöquist har haft 62 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

55 omdömen om Arvid Sjöquist

Sedan starten hos Reco 2022
Britt-Marie D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Arvid Sjöquist en del av Fastighetsbyrån Täby
Näsbypark

Nogran, saklig och åter kom alltid med information

Kerstin A
Täby Park

Arvid har ett gott bemötande och är lätt att kommunicera med!

Linnéa A
Täby Park

Vi är förstagångsköpare och upplever att vi fått väldigt bra hjälp och stöttning av Arvid. Tydlig kommunikation och snabb återkoppling. Vi är supernöjda med vårt köp samt mäklare!

Sofia L
Näsbypark

Fint och proffsigt bemötande. Smidig affär. Tillgänglig dvs hört av sig och informerat löpande. Förberedd och trevlig.

Josefine K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Arvid Sjöquist en del av Fastighetsbyrån Täby
Roslags Näsby

Arvid har bemött mig som säljare väldigt bra, funnits tillgänglig för frågor, kommer med bra hjälp och information. Jag är väldigt nöjd!

Magdalena L
Täby Centrum

Great service. High lever. I am very satisfied.

Malin W
Täby Centrum

Arvid är en mkt kompetent & trevlig mäklare.Fick ett bra första intryck & han hjälpte oss på ett ypperligt sätt. Kan varmt rekommendera Arvid! /Malin Wåhlén

Lene Cecilie A
Täby Centrum

Tyckte Arvid gjorde en god jobb. Var lugn och kunnig . Behagelig på visningen . Inte pågående säljare . Lät oss på kika i lugn och svarade oss bra och informativt på våra frågor . Kändes pålitlig . Under signering - god information . Vi är nöjda

Bo Gunnar O
Täby Centrum

Tydlig och lyhörd för både köparens och säljarens behov. Helnöjd!

Masoumeh Z
Täby Centrum

Arvid är en ansvarsfull, professionell och högt kompetent person i sitt fält. Han var där för oss hela tiden och vägledde oss på ett utmärkt sätt genom hela processen.