Izabelle Oljemark

Izabelle Oljemark

Izabelle Oljemark är mäklare på Fastighetsbyrån Täby

Izabelle Oljemark har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Izabelle Oljemark har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 26 omdömen med ett betyg på 4.8. Izabelle Oljemark har haft 24 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

26 omdömen om Izabelle Oljemark

Sedan starten hos Reco 2023
Lars J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Izabelle Oljemark en del av Fastighetsbyrån Täby
Näsbypark

Trevligt bemötande och proffsig fr visning till kontraktsskrivning, rekommenderas varmt.

Daniel J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Izabelle Oljemark en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Kyrkby

Izabelle var alltid glad och positiv när vi hade kontakt på telefonen och när vi sågs. Så fort vi bestämde att gå ut på Hemnet så gick det snabbt, så hon fick mitt objekt sålt snabbt så jag blev nöjd

Selma S
Täby Centrum

Flexibel, service minded, en mäklare man kan räkna med!

Alexander D
Täby Park

Izabelle var väldigt proffsig från första kontakt till kontraktskrivning. Var den absolut smidigaste köp processen jag varit med om. Sen var hon väldigt noga och detaljerad under kontraktskrivningen vilket kändes väldigt tryggande. Rekommenderar Izabelle alla dagar i veckan! Med vänlig hälsning, Alexander

William H
Näsbypark

Izabelle var bakom en snabb och smidig affär. Som köpare är det prio 1, jättenöjd!

Shewin S
Näsbypark

Trevligt bemötande och höga ambitioner!

Ann-Kristin G
Täby Centrum

Trevligt tillmötesgående hjälpsam

Paul Daniel M
Sålde sitt hus med hjälp av Izabelle Oljemark en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Kyrkby

Otroligt engagerad, och gav verkligen allt hon hade. Med en positivitet och hela tiden målsättning att det här har vi. Supernöjd med hela hennes energi och hantering av försäljningen av mitt radhus, kan 100% rekommendera henne till andra som ska sälja i norrort.

Ulla W
Hägernäs Strand

Ett bra bemötande och fint arbete av Izabelle på dagens bostadsmarknad som kräver det lilla extra. Ett Tack till att hon utförde uppdraget till full belåtenhet.

Alan M
Hägernäs Strand

Izabelle var en bra person att jobba med.. Tillgängligt när det behövs ,bra humour och hällde oss uppdaterade i ärenden Mvh Alan