Fastighetsbyrån Täby

Fastighetsbyrån Täby

• BadgeElevenYears
1 352
4.8

Välkommen till Fastighetsbyrån och Täby, en grönskande förort norr om Stockholm. Här finns allt från exklusiva villor till lägenheter och barnvänliga radhus. Vi på kontoret här förmedlar alla sorters bostäder och har god lokalkännedom. Vi sköter alltid affärerna noggrant och tryggt samtidigt som vi är otroligt engagerade i vårt...

1352 omdömen om Fastighetsbyrån Täby

Sedan starten hos Reco 2013

Pontus M
Skrev om Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby

Nu förstår jag varför folk säger att Fredrica Glatstein är den bästa mäklaren i Täby. Vi sålde vår villa tillsammans med henne och en mer proffsig mäklare får man leta efter. Lyhörd, förtroendeingivande, genuin och hon håller vad hon lovar. Om ni är ute efter att få en smidig säljprocess med bästa/högsta slutpris, ta kontakt med Fredrica!

Tommy P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
Roslags Näsby

Mycket trevligt bemötande, enkel att prata med. Vi hade förväntningen att han hade kontakterna vi behövde för att få till en smidig affär och det var precis det han levde upp till. Vi är väldigt nöjda med Daniel som mäklare, alltid lätt att prata med, trevlig och har god erfarenhet av området med bra kontaktnät.

Agnes L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
Vallatorp

Proffsig, kunnig och trevlig mäklare!

Magdalena L
Täby Centrum

Great service. High lever. I am very satisfied.

Annette N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby
Hägernäs

Trevligt och påläst bemötande innan och under försäljningen. Duktig på att hålla oss uppdaterade under försäljningens gång. Vi är mkt nöjda med Fredrica Glatstein!

Svar från Fredrica Glatstein

Tusen, tusen tack att du skrev en Reco! :)

Linda N
Hägernäs

Väldigt gott bemötande och bra tjänster!

Svar från Fredrica Glatstein

Tack Linda, att du tog dig tid att lämna en rekommendation! Hoppas ni hittar nåt nytt snart. /fredrica

Mats N
Hägernäs

Trevligt bemötande. HÖGT engagemang genom hela processen. Lätt och snabb kommunikation.

Svar från Fredrica Glatstein

Tusen tack för en fin rekommendation och för förtroendet!

Erik P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby
Hägernäs

Mycket trevlig och väldigt drivande.

Svar från Fredrica Glatstein

Hoppas att du kommer trivas bra i ditt första boende! Önskar dig all lycka så ses vi framöver :)

Christofer R
Viggbyholm

Trots en lång och utdragen försäljning så höll Emelie andan uppe. Imponerande! Jag hade velat ha lite snabbare återkoppling efter visning, även om eventuella intressenter är svåra att få tag på. Sammanlagt är jag mycket nöjd med Emelie!

Karl R
Köpte sitt hus med hjälp av Marie-Louise Giertz en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Kyrkby

Hjälpsam och genuin genom hela processen

Jonnie S
Sålde sitt hus med hjälp av Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
Erikslund

Mycket bra och kompentent mäklare som som verkligen förstår kundens behov.

Eva E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marie-Louise Giertz en del av Fastighetsbyrån Täby
Grindtorp

Vi fick ett mycket gott bemötande av Marie-Louise Giertz. Hon är glad, trevlig, positiv och mycket hjälpsam. Kan varmt rekommendera henne.

Malin W
Täby Centrum

Arvid är en mkt kompetent & trevlig mäklare.Fick ett bra första intryck & han hjälpte oss på ett ypperligt sätt. Kan varmt rekommendera Arvid! /Malin Wåhlén

William H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Izabelle Oljemark  en del av Fastighetsbyrån Täby
Näsbypark

Izabelle var bakom en snabb och smidig affär. Som köpare är det prio 1, jättenöjd!

Lene Cecilie A
Täby Centrum

Tyckte Arvid gjorde en god jobb. Var lugn och kunnig . Behagelig på visningen . Inte pågående säljare . Lät oss på kika i lugn och svarade oss bra och informativt på våra frågor . Kändes pålitlig . Under signering - god information . Vi är nöjda

Shewin S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Izabelle Oljemark  en del av Fastighetsbyrån Täby
Näsbypark

Trevligt bemötande och höga ambitioner!

Jessica D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby

Världens bästa mäklare!! Ger bra stöd genom hela processen med kämparglöd och genuint engagemang!

Anders R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Windstam en del av Fastighetsbyrån Täby
Grindtorp

Trevligt bemötande, snabb och effektiv.

Jenny F
Sålde sin lägenhet med hjälp av William Bengtsson Sohlman en del av Fastighetsbyrån Täby
Näsbydal

Vi har haft ett bra samarbete med William där kommunikationen har varit rak och våra behov har blivit tillgodosedda. Han har varit mån om våra önskemål och förväntningar!

Fredrik Hans Göran B
Köpte sitt hus med hjälp av Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
Erikslund

Väldigt proffsigt, kunnig och lösningsorienterad för Både köpare och säljare.

Taline F
Näsbypark

Supertrevlig, kunnig och kan området väl. Rekommenderar Marie-Louise varmt!

Keivan A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
Södra Hägernäs

Han var väldigt trävligt och jag tycker att affären gick smidigt fram så att jag rekomenderar honom varmt hjärtligt som profosionellt mäklare.

Bo Gunnar O
Täby Centrum

Tydlig och lyhörd för både köparens och säljarens behov. Helnöjd!

Niklas G
Sålde sitt hus med hjälp av Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Kyrkby

Trevlig och professionellt bemötande.

Samer A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
Hägerneholm, Arninge-ullna

Bra bemötande och väldigt smidigt från fotografering till försäljning!

Torkel Stefan L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Eva Lundström en del av Fastighetsbyrån Täby
Grindtorp

Proaktiv. Får saker gjorda på ett trevligt sätt

Magnus A
Näsbypark

En professionell mäklare som är bra under hela processen

Ann-Kristin G

Trevligt tillmötesgående hjälpsam

Henrik F
Köpte sitt hus med hjälp av Marie-Louise Giertz en del av Fastighetsbyrån Täby
Näsbypark

Trevligt bemötande och proffsigt intryck.

Birgitta L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pernilla Darin en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Centrum

Vänligt professionellt bemött, mycket kunnig om området där jag bott och flyttat till, hjälpsam

Fredrik N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
Näsbydal

Daniel var otroligt professionell, alltid tillmötesgående och ständigt tillgänglig för att besvara frågor.

Masoumeh Z
Täby Centrum

Arvid är en ansvarsfull, professionell och högt kompetent person i sitt fält. Han var där för oss hela tiden och vägledde oss på ett utmärkt sätt genom hela processen.

Lola T
Köpte sitt hus med hjälp av Pernilla Darin en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Kyrkby

Pernilla har varit mycket professionell och kompetent. Hon är korrekt, vänlig, hjälpsam och trevlig att ha att göra med. Vi rekommenderar Pernilla varmt!

Thomas Michael T
Sålde sitt hus med hjälp av
Täby Kyrkby

Har ej haft så mycket kontakt med mäklare genom åren. Men Veronica hade en bra plan och upplägg gällande vår försäljning. Jag är supernöjd och det gick över förväntan.

Susanne T
Sålde sitt hus med hjälp av
Täby Kyrkby

En riktigt positivt upplevelse. Genuin,, Hög energi, trevlig, positivt och hjälpsam. Köper eller säljer jag igen vill jag gärna arbeta med Veronica igen😊.

Zhongping Z
Köpte sitt hus med hjälp av
Täby Kyrkby

Professionellt bemötande av Veronica! Vi lyckades att hitta lösning frammot för bostadsköp.

Ziye Z
Täby Centrum

Great! Clear explanation on everything!

Marianne S
Sålde sin lägenhet med hjälp av
Hägernäs

Veronica is a very special broker, who sees her clients not just as simple costumers. When we met her, she understood exactly our needs, and we built a strong relationship based on trust that really boosted the selling process. Even in a difficult market context, she never gives up and has a very positive attitude that helped us feel confident throughout the process. We highly recommend her.

Paul Daniel M
Sålde sitt hus med hjälp av Izabelle Oljemark  en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Kyrkby

Otroligt engagerad, och gav verkligen allt hon hade. Med en positivitet och hela tiden målsättning att det här har vi. Supernöjd med hela hennes energi och hantering av försäljningen av mitt radhus, kan 100% rekommendera henne till andra som ska sälja i norrort.

Karl-Hugo E
Näsbypark

Rasmus är toppen, han har engagerat sig det lilla extra för både oss som köpare och säljaren. Hela tiden tillgänglig för frågor, hjälpsam med praktiska frågor kring bank etc och effektiv kring hela processen. Vi ger våra bästa rekommendationer !

Suzann W
Näsbypark

En exceptionell bra mäklare! Lyhörd, noga, tillgänglig, kunnig och har alltid ett mycket trevligt bemötande. Jag kände mig trygg!

Andreas N
Täby Kyrkby

Proaktiv och rationell. Satte rimliga förväntningar och var lyhörd på hur vi som kund ville hantera processen.

Hammid S
Täby Centrum

Otrolige Arvid är personifieringen och gestalten av professionalitet, i uppträdande såsom vältalighet, tydlighet och ett respektfullt bemötande. Här har vi en herre som på kort tid, snabbt lyckades sälja av de två objekt jag inledningsvis var intresserad av. Detta visar på Arvids oerhörda skicklighet och fallenhet som bostadsmäklare. Vad som också visade sig, var den välsignelse det innebar för mig, då det tredje objektet, i hänsyn till min livssituation, läget i fastigheten och det valda färgtemat för lägenheten, var det...

Svar från Arvid Sjöquist

Stort tack för ditt fina omdöme Hammid! Roligt att höra att den tredje lägenheten även visade sig vara det bästa alternativet!

Hammid S
Täby Centrum

Ifrån första början var Emelie oerhört inlyssnande och lyhörd inför mina önskemål, behov och förstod precis innebörden samt den gedigna utmaningen med att sälja min bostad. Hon genomförde uppdraget med bravur – genom optimistisk anda, otrolig utstrålning och en genuin vilja att säkra belåtenhet, både för mig som säljare och för de mycket nöjda köparna! Även under min stundande pessimism p.g.a. det sega intresset lyckades Emelie genom hennes professionalitet och erfarenhet, få mina farhågor att lägga sig. Hela processen var 'smooth sail' och rent ut sagt drömliv med Emelie!

Shihui F
Roslags Näsby

Thanks to Emelie's hard work. Everything is done efficiently. Besides, I would like to appreciate for her advice and help regarding house cleaning. Overall, its a good experience for selling my first apartment in Sweden.

Jesper N
Hägernäs

Snabba puckar, tillgänglig och lyhörd. Fantastiskt!

Charlie L
Hägernäs

Jag vill ge min varmaste rekommendation till min mäklare Rasmus. Han var alltid engagerad och återkopplade kontinuerligt under hela processen. Rasmus visade en imponerande drivkraft och lyckades hitta en köpare till min lägenhet inom två veckor, vilket är en stark kontrast till min tidigare mäklare som inte hade lyckats på två månader. Om du letar efter en mäklare som verkligen gör sitt yttersta för sina kunder, är Rasmus rätt person för dig!

Cecilia K

Professionell och tillmötesgående.

Beata W
Roslags Näsby

Rasmus är driftig och flexibel! Blev väl bemött och kontinuerligt uppdaterad. Upplevde honom som väldigt engagerad. Fick min lägenhet såld mycket fortare än förväntat!

Viktoria K
Roslags Näsby

Kompetent mäklare som brinner för sitt yrke. Mycket professionell och trevlig.