Jag har köpt en lägenhet där Pernilla var mäklare. Det var en väldigt snabb och smidig process där jag kände mig väldigt trygg tack vare att Pernilla var mån om att det skulle bli så bra som möjligt för både mig och säljaren. Jag upplevde Pernilla som inlyssnande och pragmatisk, vilket jag uppskattar hos en mäklare.
Pernilla Darin
Pernilla Darin är mäklare på Fastighetsbyrån Täby
.Pernilla Darin har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Pernilla Darin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.9. Pernilla Darin har haft 13 försäljningar sen 2024-08 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-08 - 2025-03
14 omdömen om Pernilla Darin
Pernilla är superproffsig. Hon kollar av vad vi som köpare har för önskemål. Hon leddes oss igenom hela processen med stor kunskap och lyhördhet. Hon kunde stämma av saker som vi kanske inte hade tänkt på. Vi är supernöjda
Professional and detail oriented.She is perfet
Engagerad och seriös mäklare som snabbt och effektivt sålde vår lägenhet
Vi rekommenderar verkligen Pernilla. Supernöjda!
Jag fick ett trevligt och proffsigt bemötande av Pernilla. Hon har varit väldigt hjälpsam genom hela processen och är väldigt kunnig och erfaren vilket känns tryggt när man gör en så stor affär som att köpa nytt boende. Jag kan varmt rekommendera Pernilla.
Mycket engagerad. Det gick väldigt fort.
Would highly recommend Pernilla Darin. She is very professional and reliable. She clarified our questions and helped us navigate through the paperwork by translating every piece of information in English. She is honest and outstanding at her work.
Avspänt, trevligt och professionellt bemötande. Kunnig, effektiv och tydlig. Jag har bara positivt att säga. Är mycket nöjd med affären som Pernilla Darin skötte åt mig.
Har fått ett väldigt trevligt bemötande och mycket god hjälp