Alltid trevligt ställe att ta vänner eller kunder till.
Haga Forum
Förstklassiga restauranger i unik miljö erbjuder utsökta måltider och envälsorterad vinlista. Allt från födelsedagsmiddagar till Nobelfesten. Välkomna!
3 omdömen om Haga Forum
Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go
Var här på julmiddag. Servitriserna var jätte trevliga och mysiga och det var super trevligt att dom hade en brasa i mitten av restaurangen som man kunde sitta i soffan och chilla vid.. Men självaste julbordet var ok men super gott kaffe, MUMS!! Bästa med Haga Forum är arkitekturen...
Haga Forum är en vacker gammal flygbussterminal (med fantastisk arkitektur) som byggts om till fin-restaurang. Mycket bra - men kanske lite dyrt middagsalternativ - läget direkt vid Brunnsviken förlåter dock mycket av prisnivån. På helgerna serveras brunch som varmt kan rekommenderas - avspänd stämning, bra käk & en lagom lång utflykt från city (extra plus för våfflor & möjligheter att låna boule + på vintern finns dessutom en stor öppen eld med utsikt över vattnet)
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍