Hägerstensåsens Tandteam AB

1.0

4 omdömen om Hägerstensåsens Tandteam AB

Lone B
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam AB

Glad i hågen bokar jag tid hos teamet på åsen som jag gått hos för 4år sedan hos Thomas Rydell. T.R har sålt och arbetar endast kvar enstaka dagar..... Trevlig tandsköterska som tog rtg bilder och vi planerar vidare åtgärder. Vid avslut ber jag om att få faktura då jag i dagarna haft en oförutsedd utgift. Det blir kalla handen,men efter tissel och tassel inför mig och andra patienten så tas beslutet om att jag ska be om fakturata i receptionen. I receptionen blir jag väldigt dåligt bemött, kvinnan där får mig att känna...

Reco tipsar!
DentOn Tandvård
4.9/5 i betyg av 569 omdömen 4.9 av 569 omdömen
BadgeTwoYears

jah har varit patient hos DentOn sedan start och vill inte byta tandläkare! Altid professionellt bemötande, men även personligt. Alla ingrep

Valentina S Valentina S
Läs mer omdömen
Seydi C
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam AB

Hej gå inte till tandvårdsteam i Hägerstensåsen, det är som ett löpande band bara pengar i fokus. Ingen kvalitet alls.

Anna Jennifer R
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam AB

Har gått hos dom i 15 år och det har funkat bra eftersom att jag alltid har haft fina tänder och aldrig haft några problem med dom. Förens nu då jag fick akuta problem och vid besöket fick otrevligt och okunnigt bemötande. Dom menade att jag bara skulle gå hem och borsta tänderna när senare en annan tandläkare konstaterade att det var en allvarlig tandköttsinfektion.

Reco tipsar!
Din Tandläkare i Solna
4.9/5 i betyg av 778 omdömen 4.9 av 778 omdömen
BadgeEightYears

Har länge varit smårädd för tandläkarbesöken pga tidigare dåliga erfarenheter, men när jag kom till Din Tandläkare i Solna försvann all räds

Michelle R Michelle R
Läs mer omdömen
Ruth S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam AB

Kan ej rekommenderas. Tandsköterskor får ofta göra tandläkarens arbete. Tandläkaren säger att det är fel tand utan att ens vilja se den.