Nöjd med kuddar, täcken och badrock
HOME OF ESS
Home of ESS - online-destinationen som stillar dina cravings dygnet runt, 7 dagar i veckan. We’ve got you covered. År 2007 började Göteborgs-baserade ESS Group skapa en samling drömresmål och destinationer som gäster vill återkomma till om och om igen! Du kanske känner till Ellery Beach House, Steam Hotel, Jacy’z, Falkenberg...
1089 omdömen om HOME OF ESS
Sedan starten hos Reco 2022
Tack Susanne för ditt omdöme & att du tog dig tiden att lämna ett. Vi är glada att du uppskattade vår hemsida, den snabba leveransen & även produkterna och dess kvalité. Vi önskar dig en härlig vecka & hoppas på återseende 💖 Gott nytt år!
Det var enkelt och smidigt att handla från er. Snabb leverans, olika betalningsalternativ. Men framförallt är jag så nöjd över produkterna som jag handlade från er.
Tack Isabelle för ditt fina omdöme. Vi är glada att du uppskattade vår hemsida, den snabba leveransen & även produkterna och dess kvalité. Vi önskar dig en härlig vecka & hoppas på återseende 💖 God jul!
Snabbt och smidigt att beställa. Sängkläderna var vad jag hade förväntat mig. Kommer beställa fler saker i framtiden.
Tack Veronika för ditt fina omdöme. Vi är glada att du uppskattade köpet utav sängkläder från oss. Vi önskar dig en härlig vecka & hoppas på återseende 💖
Snabb respons vacker produkt nöjd😁
Tack för ditt omdöme Janette. Vi är glada att du uppskattade köpet hos oss. Vi hoppas du hittade precis det du sökte! Ha en härlig vecka! 🛍️
Så himla glad för barstolarna och lampan vi köpte. Kvalite’n är super!
Stort tack Maria för ditt vänliga omdöme ✨ Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med ert köp & att vi levde upp till dina ställda förväntningar! Vi vill passa på att önska er en riktigt god jul & hoppas på återseende! 🎄
Toppen - fina produkter och väldigt bra priser på Black Friday
Tack Caroline för ditt fina omdöme 💖 Vi är glada att du uppskattade våra produkter & att hemsidan var inspirerande, samt vår snabba leverans & service. Hoppas du hittade precis det du sökte denna gång! Vi hoppas på återseende ✨
Smidig leverans och jättenöjd med min lampa.
Hej Monica, stort tack för ditt vänliga omdöme 💖 Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med din lampa & att vi levde upp till dina högt ställda förväntningar! Vi vill också passa på att önska dig en riktigt god jul, och hoppas på återseende! 🎄
Snabb leverans och fantastiska produkter!
Hej Annie, stort tack för ditt vänliga omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd & att vi levde upp till dina ställda förväntningar! Tack så mycket för din feedback, det betyder mycket för oss! 🌟
Köpte vinglas ur webshopen, som både är lättnavigerad och snygg. Glasen levererades i tid enl ök samt i mkt bra emballage. Tack för en mycket bra köpupplevelse!
Tack Stina för ditt fina omdöme 💖 Vi är glada att du uppskattade hemsidan & att den var inspirerande, samt vår leverans & service. Hoppas på återseende! 🛍️
Upplevelsen av att handla var bra. Bra sida. Smidig process med beställning och även för att skicka tillbaka/returnera. Hade förväntningar på hög kvalité då jag förstått att företaget använder sina varor för att inreda hotell, Tänkte då att det är extra hög kvalité och gedigna varor. Kanske hade jag otur med just mina produktval - för de brädspel i trä med förgyllda översidor jag köpte var inte alls till belåtenhet. Flammiga förgyllningar så de såg billiga ut (vilket de inte var) Blev retur på dom tyvärr. Betyget avser företaget inte produkterna.
Hej Britt-Marie, tack för ditt omdöme och att du tog dig tiden att lämna ett. Vi vill att alla våra kunder skall vara 100% nöjda. Vi skall givetvis se över dina produkter vid retur, dessa skall givetvis hålla måttet och om det inte uppfylldes i detta fall får vi be om ursäkt och sedan se över dess rutiner gällande kvalitéts-kontroll. Skulle det vara något mer vi kan hjälpa dig med finns vi på telefon måndag-fredag mellan 09:00-12:00 (+46 775 - 55 35 55) annars på mail: helpme@homeofess.com. Vi vill också passa på att önska dig en riktigt god jul! 🎄
Mycket nöjd med min fina coola bordslampa
Tack så mycket Eva för din vänliga feedback! Vi är glada att du tycker om våra produkter & verkar nöjd med bordslampan. Tack för att du valde oss & vi vill passa på att önskar dig en riktigt god jul 🎄
Snabb leverans och produkten motsvarade presentationen på hemsidan.
Tack för ditt omdöme - det gläder oss att höra att du är nöjd med våra produkter, och att vi levde upp till dina ställda förväntningar! Tack också för att du valde oss - det betyder mycket för oss. Vi hoppas på återseende! 🌟
Bra pris men har inte fått mina varor ännu. Så av den anledningen är det lite svårt att svara.
Tack Anders för ditt omdöme hittills. Vi är glada att du uppskattade hemsidan & att den var inspirerande, samt hoppas även du blir lika nöjd med vår leverans, produkt samt service. Hoppas du hittade precis det du sökte! 🛍️💖
Jag tycker att glasen är fina. Lite opraktiskt att hitta rätt glas och mycket skrollande i telefonen men glad för de glas som kom och hoppas att testade glas finns att beställa inom kort. Synd att det inte gick att beställa under black Friday.
Tack för ditt omdöme & att du tog dig tiden att lämna ett. Vi är glada att du uppskattade hemsidan & att den var inspirerande samt vår leverans & service. Vi hoppas på återseende! 💖
Wow helt fantastiskt . Härligt SPA, fantastiska rum, service på topp! Dessvärre inte så bra mat
Tack Carola för ditt omdöme. Vi hoppas att du blev inspirerad till ett köp hos oss efter besök på någon utav destinationerna inom Ess Group. Vi vill passa på att önska dig en riktigt god jul ✨
Magiska produkter, snabb leverans och grym kundservice!
Tack snälla Sofie för ditt så fina omdöme. Vi är glada att du uppskattade hemsidan & att den var inspirerande samt vår leverans & service. Vi önskar dig en riktigt god jul! 💖
Snabb leverans som stämde med beställningen.
Tack Elisabeth för ditt fina omdöme. Vi är glada att du verkar nöjd med ditt köp hos oss. Hoppas du hittade precis det du sökte! 🛍️ Vi vill passa på att önska dig en riktigt god jul 💖
Fina handdukar i snygga färger. Kvaliten är siper
Tack Susanne för ditt fina omdöme 💖 Vi är glada att du uppskattar vår hemsida & produkterna samt dess kvalité. Vi hoppas på återseende & önskar dig även en god jul! 🎄
Superfina rödvinskupor som levererades i en välpaketerat kartong
Tack så mycket Sofie för ditt omdöme & att du tog dig tiden att lämna ett. Det gläder oss att höra att du tycker om våra produkter & service. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden! Vi önskar dig en riktigt god jul 💕
Spännande och inspirerande artiklar med underbara mönster, bra priser och enkel beställning. Bra leveransalternativ och snabb hemleverans. Förenklar julen och förnyelse i hemmet. Tack.
Tack så mycket Eva för ditt omdöme & att du tog dig tiden att lämna ett. Det gläder oss att höra att du tycker om våra produkter & service. Vi vill också passa på att önskar dig en god jul 💕
Mina förväntningar stämde helt överens gällande beställningen och varor. Varorna var välinpackade och skyddade. Kommer absolut att göra fler beställningar.
Hej Tina, stort tack för ditt vänliga omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd & att vi levde upp till dina ställda förväntningar! Tack så mycket för din feedback, det betyder mycket för oss! 🌟
Snabba leveranser, fin kvalitet och bra priser
Ulrika - tack så mycket för ditt omdöme & att du tog dig tiden att lämna ett. Det gläder oss att höra att du tycker om våra produkter & service. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden! Vi önskar dig en fortsatt härlig dag 💕
Snabb och god service. God kvalite. Brett sortiment
Tack Hilda för ditt härliga omdöme. Det glädjer oss att höra att vi levde upp till dina högt ställda förväntningar - från hemsidan, till leverans och produktens kvalité. Vi hoppas du är nöjd med varorna från oss och vi vill också passa på att önska dig en riktigt fin jul! 💖
Snabb leverans och fina produkter! Rekommenderas .
Hej Daniella, Tack så mycket för ditt omdöme. Vi är glada att du verkar nöjd med ditt köp. Det är viktigt för oss att göra din upplevelse så smidig som möjligt. Tack för att du valde oss & vi hoppas på återseende! 🌟
Man blir sugen på att skapa en trevlig miljö hemma genom era utskick. Positiv upplevelse!
Tack Catharina för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att höra att vi inspirerar! Vi hoppas på återseende och önskar dig en riktigt fin jul! ✨
Fick absolut bästa service när jag skrev att ni skickat fel färg till mig. Kommer absolut handla hos er igen och rekommenderar er till vänner.
Hej Jennie. Stort tack för ditt fina omdöme, det glädjer oss att höra att vi uppfyllde dina högt ställda förväntningar på service, leverans samt produkt. Vi önskar dig en fin jul! 💖
Snabb leverans och väl förpackat
Tack Maria för ditt fina omdöme, det glädjer oss att höra att vi uppfyllde dina högt ställda förväntningar på service, leverans samt produkt. Vi hoppas på återseende & önskar en riktigt god jul! 💖
Snabb leverans och superfina varor
Tack Ingrid för ditt fina omdöme, det glädjer oss att höra att vi uppfyllde dina högt ställda förväntningar på service, leverans samt produkt. Vi hoppas du hittade precis det du sökte. Ha nu en riktigt fin jul så säger vi på återseende! 💖🎄
Köpte den fantastiska badrock vi använde på Ystad Saltsjöbad. Nu sitter känslan i tills vi kommer tillbaks. Toppen!
Tack Jörgen för ditt härliga omdöme & att du tog dig tiden att lämna ett. Det glädjer oss att höra att ni infinner känslan hemma just nu med badrocken fram tills nästa besök på magiska Ystad Saltsjöbad ✨ Vi önskar er en god jul! 🎄
Snabb leverans. Produkten uppfyllde förväntningarna .
Hej Inger. Stort tack för ditt fina omdöme, det glädjer oss att höra att vi uppfyllde dina högt ställda förväntningar på service, leverans samt produkt. Vi önskar dig en fin jul! 💖
Enkelt att beställa, snabb leverans och fint paket och snyggt packat. Att sen muggarna var heeeelt underbara var pricken över i:et. Är supernöjd!
Tack Marie-Louise för ditt fina omdöme, det glädjer oss att höra att vi uppfyllde dina högt ställda förväntningar på service, leverans samt produkt. Vi hoppas på återseende! 💖
Mycket bra webshop, snabb leverans! Köpte fantastiska täcken och kuddar, sängkläder!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack Petra för du tog dig tiden att lämna ett så härligt omdöme. Vi vill att alla våra kunder skall vara 100% nöjda & här verkar så vara fallet. Vi hoppas ni får många goda nätters sömn i de nya sängkläderna! ✨
Bra och snabb service, bra produkter
Hej Jennifer - Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du verkar nöjd med vår service, leverans & produkt. Hoppas du hittade precis det du sökte. Vi önskar dig en fin vecka & hoppas på återseende 💖
Köpte en Superfin duk som går att tvätta i 60 grader och lättstruken. Supernöjd och mina förväntningar uppfylldes.
Tack Lena för ditt fina omdöme 💖 Vi är glada att du uppskattade hemsidan & produkterna - dess kvalité, samt vår leverans & service. Hoppas på återseende! 🛍️
Ingen aning eftersom jag enbart beställt en julklapp
Hej Per - tack för din feedback & att du valde att handla hos oss. Vi vill att alla som handlar hos oss skall vara 100% nöjda. Hoppas att julklappen blir en succé! Vi önskar dig en god jul 🎄
Det var enkelt och bekvämt att handla och varorna kom snabbt. Madrassen vi köpte är underbar att ligga på. Den lever upp till vad den lovade.
Tack Christina för du tog dig tiden att lämna ett så härligt omdöme! ✨ Vi vill att alla våra kunder skall vara 100% nöjda & här verkar så vara fallet. Kul att ni gillar madrassen & att beskrivningen utav den ledde till ett köp. Vi hoppas du får många goda nätters sömn i den!
Har inte hunnit få någon respons då det ska bli en julklapp
Hej Kerstin, tack för din feedback. Vi vill att alla som handlar hos oss skall vara 100% nöjda. Hoppas att julklappen blir en succé! Vi önskar dig en god jul 🎄
Allt fungerade bra vid köp av glas
Tack Gudrun för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att höra att vi levde upp till dina högt ställda förväntningar - från hemsidan, till leverans och service. Vi hoppas på återseende och önskar dig en härlig dag! ✨
Väldigt nöjd med mina nya tallrikar!!!
Hej Ki, Tack så mycket för ditt omdöme. Vi är glada att du verkar nöjd med ditt köp & de fina tallrikarna. Det är viktigt för oss att göra din upplevelse så smidig som möjligt. Tack för att du valde oss & vi hoppas på återseende! 🌟
Snabb och kontinuerlig info om status på min beställning. Mycket nöjd med lampskärmen jag beställde. Motsvarade alla förväntningar .
Tack Cissi för ditt härliga omdöme. Det glädjer oss att höra att vi levde upp till dina högt ställda förväntningar - från hemsidan, till leverans och produktens kvalité. Vi hoppas du är nöjd med varorna från oss och vi hoppas också på återseende! 💖
Så nöjd med min lampa, den passade perfekt i mitt hem. Har tidigare köpt en likadan skärm 😊
Hej Christina, Tack så mycket för ditt fina omdöme & att du tog dig tiden att lämna ett! Vi är glada att du verkar nöjd med ditt köp & lampan. Det är viktigt för oss att göra din upplevelse så smidig som möjligt. Tack för att du valde oss & vi hoppas på återseende! 🌟
Fina produkter med ESS-känsla! Bring the feeling of ESS to your home :-)
Tack Susanne för ditt fina omdöme 💖 Vi är glada att du uppskattar vår hemsida & produkterna. Vi hoppas på återseende & önskar dig även en god jul! 🎄
Fick så proffsig och serviceminded hjälp av Home of Ess, snabbt svar och återkoppling på min beställning! Tack! åter igen, Med vänlig hälsning, Eva
Hej Eva. Tack så mycket för ditt omdöme & att du tog dig tiden att lämna ett. Det gläder oss att höra att du tycker om våra produkter & service. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden! Vi önskar dig en fortsatt härlig dag 💕
Mycket trevligt bemötande av kundtjänst!
Hej My, Tack så mycket för du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Det gläder oss att höra att du upplever vår service som trevlig. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden! Vi önskar dig en fortsatt härlig dag 🌟
Snabb leverans , köpte påslakan och de fina glasen som man dricker i vid poolen, så nöjd med allt.
Tack Annika för ditt fina omdöme 💖 Vi är glada att du uppskattade hemsidan & att den var inspirerande, samt vår leverans & service. Hoppas ni sover gott i era nya sängkläder! 🌙✨
Allt fungerade bra leveransen komsnabbt till butiken inget att klaga på
Tack Kristina för ditt fina omdöme. Vi är glada att du uppskattade hemsidan & att den var inspirerande, samt vår leverans & service. Vi hoppas på återseende! ✨
Så fina produkter och smidig köpupplevelse.
Tack Stina för ditt fina omdöme 💖 Vi är glada att du uppskattade hemsidan & att den var inspirerande, samt vår leverans & service. Vi hoppas på återseende! ✨
Nöjd med det jag beställt doftar som hotellet!
Marielle - tack för du tog dig tiden att lämna ett omdöme, det glädjer oss att höra att du uppskattar möjligheten till att köpa hem doften du blev inspirerad utav på hotellet. Vi hoppas på återseende & önskar dig en god jul! 💖
Toppenbra och trevlig personal som guidade mig rätt för att nyttja mitt presentkort!
Hej Anna-Märtha, Tack så mycket för ditt härliga omdöme! Det gläder oss att höra. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden! Vi önskar dig en fortsatt härlig dag 🌟
Have stayed at Pigalle several times and really liked the atmosphere and scent, so it is great to be able to bring the perfume of the atmosphere home.
Judy - thank you for taking the time to leave a review, we are glad to hear that you appreciate to buy the perfume you were inspired by at Pigalle Hotel. We wish you a merry christmas! ✨