Väldigt nöjd med Boe kudden som jag köpte med rabatt. Så skön. Snabb leverans.
HOME OF ESS
Home of ESS - online-destinationen som stillar dina cravings dygnet runt, 7 dagar i veckan. We’ve got you covered. År 2007 började Göteborgs-baserade ESS Group skapa en samling drömresmål och destinationer som gäster vill återkomma till om och om igen! Du kanske känner till Ellery Beach House, Steam Hotel, Jacy’z, Falkenberg...
1029 omdömen om HOME OF ESS
Sedan starten hos Reco 2022
Fantastiskt vackert sortiment, snabba leveranser och om man skulle få något bekymmer så får man en otroligt fin och snabb hjälp.
Snabb leverans, produkten var bra dock inte riktigt enligt bilderna på hemsidan.
Snabb service. Har dock inte tittat på produkten ön då det är en julklapp.
Toppen god kvalitet og rask levering Har bestilt mer. Fornøyd norsk kunde🚀
Tacksam för rabatt 30 ,procent. Bra priser. Fina varor. Snabb leverans.
Fina varor, snabb leverans och enkel och tydlig hemsida
Spännande produkter. Snabb leverans.
Har letat ett tag efter hotellkudde, och täcke. Har även provat att köpa från annat ställe men blivit missnöjd. Kudde och täcke härifrån är det närmaste jag har kommit hotellkänslan. Riktigt bra och sköna. Enkelt att beställa och snabb leverans
Snabb leverans, allt till belåtenhet. Roligt sätt att handla när man är på ngt av hotellen och gillar glas m m. Tack för detta
Lätt att beställa och smidig leverans
Smidig shopping med vackra produkter! Varan, champagne glas, stämde väl överens med beskrivning och bilder på hemsidan. Snabb leverans Mycket nöjd kund!
Fina produkter, snabb leverans
Superenkelt och smidigt att beställa och fantastisk snabb leverans! Supernöjd!
Det var snabb leverans av mitt påslakanset. Jag är jättenöjd.
Supernöjd med service och med mina nya täcken och kuddar !
Nöjd med Boe kudde som är mjuk och skön. Snabb leverans.
Min beställning kom snabbt och jag är jättenöjd med de produkter jag köpte!
Proffsigt på alla sätt å vis. Älskar knorren på orderbekräftelsen å i leveransen😍
Är ett otroligt bra utbud och det som jag har köpt har varit av god kvalitet. Andas lyx och det blir lätt att skapa ett hem som känns som vilket boutique hotell som helst.
Jag köpte en lampskärm och det var lätt, smidigt och snabb frakt hem till mig. Älskar er sida och ert utbud.
Jättefina och eleganta sällskapsspel som blir en del av inredningen i vårt hem
Jag fick vänta i 3 månader på att lampfoten skulle komma in men det var det värt. Så fin. Motsvarade mina förväntningar
Det var enkelt att handla OCH det gick fort att få kudden(mitt inköp). Jag hade lite bråttom och allt löste sig på bästa sätt!
Lätt att handla, snabb leverans och bra kvalite på produkterna. Mer än nöjd!
Jag har handlat hos HOME OF ESS flera gånger och är alltid lika nöjd! Nyligen köpte jag en stilren vas som verkligen satte pricken över i:et i mitt vardagsrum – designen är elegant och kvaliteten känns hög. Tidigare köpte jag även en lampa som snabbt blev en favorit här hemma; den ger ett perfekt, mjukt sken och har en modern design som lyfter rummet. Leveransen har varit supersnabb varje gång, och produkterna har alltid varit väl förpackade. Jag uppskattar verkligen hur smidigt allt är, från beställning till leverans....
Lätt att beställa och snabb leverans.
Tack Annette för ditt omdömde, det glädjer oss att höra att du verkar nöjd hela vägen från inspirationen på hemsidan, till leverans & produktens kvalité. Vi hoppas på återseende & önskar dig en härlig fredag! 🌟
Lätt att handla på hemsidan, snabb leverans och jättefin morgonrock av god kvalitet
Tack Michaela för ditt härliga omdöme. Det glädjer oss att höra att vi levde upp till dina högt ställda förväntningar - från hemsidan, till leverans och produktens kvalité. Vi hoppas på återseende och önskar dig en härlig dag! 💖
Snabb leverans och smidigt att returnera varor som blivit fel beställda.
Tack Sabina för du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Vi hoppas du är nöjd med våra produkter, leverans samt service. Vi hoppas på återseende! Vi önskar dig en härlig fredag :)
Smidigt att handla och snabb leverans! Så mycket fina varor.
Tack Josefin för ditt fina omdöme, det glädjer oss att höra att vi levde upp till dina högt ställda förväntningar. Vi hoppas på återseende! 💖
Blev så nöjd med muggarna. Snabb leverans
Hej Liselotte, tack så mycket för du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Det glädjer oss att höra att du verkar nöjd med vårt utbud, samt service & den snabba leveransen. Vi hoppas på återseende och önskar dig en fortsatt härlig dag! 🌟
Bra service, snabb leverans. Kommer absolut att handla fler gånger hos er.
Tack Anna för ditt fina omdöme 💖 Vi är glada att du uppskattade hemsidan & att den var inspirerande, samt vår leverans & service. Hoppas på återseende!
Snabb leverans. Bra beskrivning av varan.
Tack Harriet för du tog dig tiden att lämna ett så härligt omdöme! Vi vill att alla våra kunder skall vara 100% nöjda & här verkar så vara fallet. Kul att du beskrivningen utav fjäderbäddmadrassen upplevdes som informativ och inspirerande, Vi hoppas du får många goda nätters sömn i den!
Jag & maken var på STEAM hotell för en tid sedan & blev serverade ur vackra glas. Då köpte jag vinglasen & nu glas för whiskey/vatten. Underbara ⭐️
Tusen tack Tina för ditt fina omdöme, det glädjer oss att höra. Hoppas ni får fina stunder tillsammans med glasen och kan minnas tillbaka till fantastiska Steam Hotel 💖
Fina produkter och snabb leverans
Tack Ann-Helene för ditt fina omdöme, det glädjer oss att höra att du är nöjd med våra produkter samt service. Vi hoppas på återseende!
De har det där lilla extra!! Så nöjd med min fina marmor skål 🤩
Hej Diana - Tusen tack för ditt omdöme och att du tog dig tiden att lämna ett. Vi är glada att du känner dig nöjd med den fina marmorskålen. Vi hoppas på återseende 🌟
Det var enkelt och smidigt att handla av Home Of Ess. Tydlig och bra i beskrivningen av varan jag handlade. Det var som förväntat älskar kuddarna jag handlade i storlek 50x90. Mina barn gillar dem med så jag får inte ha dem för mig själv. Jag gillade etikett på paket när jag hämtade den! Den var efterlängtad 😀
Tack Carolin för ditt fina omdöme, det glädjer oss att höra att vi uppfyllde dina högt ställda förväntningar på service, leverans samt produkt. Vi hoppas på återseende! 💖
Mycket fina tallrikar som var exakt som på bilden
Susanne - Stort tack för ditt fina omdöme - det gläder oss att höra att du är nöjd med våra produkter, och att vi levde upp till dina ställda förväntningar! Tack också för att du valde oss - det betyder mycket för oss. Vi hoppas på återseende! 🌟
Snabb service kvaliteten på täcken och kuddar mycket bra
Tack Marie för ditt fina omdöme 💖 Vi är glada att du uppskattade hemsidan & hittade nya täcken & kuddar hos oss - vi hoppas ni får många goda nätters sömn! Hoppas på återseende 🛍️
Snabb leverans. Känns som bra kvalitet!
Tack Michaela för ditt fina omdöme 💖 Vi är glada att du uppskattade hemsidan & produkterna - dess kvalité, samt vår leverans & service. Hoppas på återseende! 🛍️
Fina randiga koppar med fat! Supersnabb leverans.
Tack Anneli för ditt fina omdöme 💖 Vi är glada att du uppskattade hemsidan & hittade de fina kopparna - samt vår leverans & service. Hoppas på återseende! 🛍️
Det är en jätte fin tårta fatt som jag fick men tyvärr så är den lite snett.
Hej Zuhair, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du valde oss. Känns inte produkten som förväntat - tveka inte att kontakta oss på helpme@homeofess.com för vidare hjälp med eventuell reklamation. Vi vill att våra kunder skall vara 100% nöjda med sitt köp hos oss. Vi önskar dig en fortsatt härlig dag! 🌟
Underbara doftljus som sprider härligt doft i hemmet precis som när man är på hotell
Tack för ditt omdöme - det gläder oss att höra att du är nöjd med våra produkter, och att vi levde upp till dina ställda förväntningar! Tack också för att du valde oss - det betyder mycket för oss. Vi hoppas på återseende! 🌟
Det gick så smidigt att beställa, samt en otroligt snabb leverans. Jag är verkligen supernöjd över min fina stora gröna vas 😀
Tack Lena för ditt härliga omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vasen & att vi levde upp till dina ställda förväntningar! Tack så mycket för du valde oss - det betyder mycket för oss! 🌟
Köpte lampan bubbles +skärm. Jättenöjd. Snabb keverans!
Tack för ditt fina omdöme Linda - Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd & att vi levde upp till dina högt ställda förväntningar. Tack för du valde oss, det betyder mycket. Vi hoppas på återseende & önskar dig en fortsatt fin dag! 🌟
Jättebra och snabb service! Trevligt bemötande och trygg leverans!
Stort tack Alice för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd och att vi levde upp till dina ställda förväntningar! Tack så mycket för din feedback & för att du valde oss - det betyder mycket för oss! 🌟
Bra kvalitet, fint sortiment och snabb leverans.
Hej Kristina, stort tack för ditt härliga omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd och att vi levde upp till dina ställda förväntningar! Tack så mycket för din feedback & att du valde oss, det betyder mycket för oss! 🌟
Kontakt hela vägen. Snabb leverans och problemfri retur. Rekommenderas.
Hej Ronnie, Det gläder oss verkligen att höra att du är jättenöjd och att vi levde upp till dina ställda förväntningar! Tack så mycket för din feedback, det betyder mycket för oss! 🌟
Supersnabb leverans! Proffsigt!
Hej Therese, stort tack för ditt vänliga omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd & att vi levde upp till dina ställda förväntningar! Tack så mycket för din feedback, det betyder mycket för oss! 🌟
Jättenöjd med den lilla rosa lampskärmen jag beställde, och snabb leverans. Kommer troligtvis handla mer hos Home Of Ess.
Tack Susanne för ditt fina omdöme 💖 Vi är glada att du uppskattade hemsidan & att den var inspirerande, samt vår leverans & service. Hoppas på återseende! 🛍️