Om ni efter bästa fotvård leta tipsas varmt Hultmarks Agneta! Catta Nilert
Hultmarks Fotvård
Jag Agneta Stålberg som är huvudansvarig för Hultmarks Fotvård är auktoriserad fotterapeut med över 25 års erfarenhet. Varmt välkomna!
9 omdömen om Hultmarks Fotvård
Väl mottagen av proffsig personal. Gabriella undersökte mitt knä ordentligt, jag fick en laserbehandling och döm om min förvåning när jag d
Är alltid nöjd efter varje behandling, har varit kund i ca 15 år. Är välutbildad och kunnig.
Fotvård, helt tillfredsställande på alla sätt, trevligt bemötande och professionellt utförd vård som jag är tacksam för.
Riktigt bra. En idrottsmassage som är värd namnet!!!
Helt fantastisk jag har problem med "liktornar" ?? liktår vet ej hur det stavas! Hultmarks är den enda som klarar av att ta bort det lätt och smidigt. Jag kan verkligen rekommendera Hultmarks Fotvård "bäst i stan"
Hultmarks Fotvård är bäst. Noggran, pålitligt och professionellt. En fröjd för fötterna!
Bra service och trevlig lokal. Lite dyrt för så lite resultat efter första behandlingen.
Mycket duktig personal som har stor kunskap om fotvård. Jag har gått där i flera år och varje gång känns det som att flyga på moln när jag går hem.
Trevligt och kunniga men mycket pengar för korta behandlingstillfälle.
Jag går hos Agneta för fotvård en gång per månad, har gjort detta under många år och blir alltid mycket trevligt och personligt bemött. Behandlingen är utan undantag suveränt professionell och jag har fått fin hjälp med problem, som jag har haft med mina fötter från tid till annan. Jag köper också fotvårdsprodukter, som är bra och prisvärda. Med mitt stora förtroende för Agneta kan jag varmt rekommendera henne och bedyra att jag aldrig kommer att byta till någon annan.
Lysande bra fotvårdsterapeut! Ömma och trötta fötter? Fotproblem? Gör ett besök!
Jag är så nöjd med min behandlare Johanna. Har nu fått massage i flera år hos henne och hon får högsta betyg för behandling, bemötande o