Jag upplevde att Annika var ytterst professionell. Tydliga och raka besked. Stor förmåga att lyssna in vad som var viktigt för mig som köpare. Återkopplade snabbt vid kontaktförsök. Mycket snabb i hantering av olika frågor. Därtill ett mycket trevligt och sympatiskt bemötande.
HusmanHagberg Lidingö
Välkommen till den vackra ön Lidingö i Stockholm, och till oss på HusmanHagberg! Vi här på kontoret hjälper dig gärna om du ska köpa eller sälja en bostad i området. Vi har full koll på ön och vår passion är verkligen bostadsaffärer och alla sorters bostäder. Vi är inte kopplade till vare sig banker eller försäkringsbolag,...
388 omdömen om HusmanHagberg Lidingö
Sedan starten hos Reco 2017
Mycket nöjd med köpprosessen. Proffsigt!
Ställde upp omgående vid förfrågan och löste alla frågor åt mig.
Wilhelm var en fantastisk tillgång under vår bostadsaffär. Rekommenderar!
En topp mäklare som med en enkel dialog förenklar processen.
Sebastian var en fantastisk mäklare med bra fingertoppskänsla med spekulanterna. Väldigt noga och bra känsla för positioneringen/marknadsföringen. Hade även ett fantastiskt närverk av spekulanter som gav oss en springande start.
Vi har inte träffats och tillträde har inte ägt rum än. Men hittills har allt fungerat mycket bra. Mina frågor besvaras snabbt och korrekt. Bra kommunikation. Effektivt arbetssätt.
Har fortfarande fortsatt samarbete med Annika, återkommer du vi slutfört .
Alltid ett mycket professionellt bemötande och tillgänglig ,svarar snabbt på mail och sms. Mycket kommunikativ och lösningsorienterad! Vi kan varmt rekommendera Wilhelm.
Proffsigt bemött, kunnig, hjälpsam, snabb och duktig. Fick den såld inom ramarna jag behövde
Lyhörd, professionell, håller mig som kund underrättad under hela processen.
Mycket engagerad och kompetent.
Wilhelm är hjälpsam, snabb och proffsig. Vi får tydlig information och bra återkoppling på frågor.
Förtroendeingivande, serviceinriktad, kunnig, proffsig, lätt att få tag på, snabb..
Lugn, lyssnande, motiverad, ser på sitt uppdrag med respekt!
Inlyssnande och tillmötesgående. Sebastian var alltid enkel att nå och bra på att vägleda.
Linda var otrolig proffsig. Vi hade bra kommunikation, rak och tydlig. Hon är trevlig och hjälpsam, informerade oss om allt vi behövde veta. Rekommenderar henne varmt!
Linda är väldigt trevlig och mycket duktig på sitt jobb! Skulle rekommendera Linda om någon skulle vilja ha en super bra mäklare!
Jag hade höga förväntningar som Annika definitivt har levt upp till.. Hon har varit proffsig, smidig och vi har haft en bra kommunikation under hela säljprocessen. Jag ger Annika mina bästa rekommendationer.
Tillmötesgående, kunnig förstod snabbt vad vi var ute efter och lyckades genomföra en snabb affär.
I don’t have to compare, because it was my first time, but the experience was and is GREAT. Wilhelm is very helpful, always online, quick in responding, descriptive and transparent. I didn’t know much about buying an apartment and i was stressed about the process. Wilhelm was explaining everything, described the process, guided us as a couple in our decision. At Vesslevägen 2, we got all the information we needed. Wilhelm helped with the questions we had for the förening in a timely manner.
Mycket noggrann i sitt arbete. Snabb och enkel kommunikation. God lokalkännedom.
Trevlig och förtroendeingivande och bra support även som köpare
Annika har som mäklare varit väldigt bra och engagerad. Jag rekommenderar henne och Husman Hagberg. Proffsiga, och löser uppkomna problem på ett jätte bra sätt. Dessutom går Husman Hagberg en extra mil för mig som kund, i både sälj och köp processen.
Trevlig, pålitlig, professionell.
Okomplicerat. Det var aldrig några konstigheter och inte heller några oklarheter. Precis så jag tycker en mäklare ska vara. Smidigt och Wilhelm lyssnade på våra frågor och önskemål.
Mäklaren Wilhelm Ericsson var förtroendeingivande och mycket serviceinriktad när han förmedlade bostadsrätten som vi köpte genom Husman Hagberg 2024.
Har erfarenhet av flera olika mäklare vid försäljningar tidigare. Har utan tvekan bäst erfarenhet av Wilhelm. Han är trevlig, professionell och lyhörd till egna resonemang och önskemål. Han är närvarande och drivande i försäljningsprocessen utan att vara påträngande. Det här är andra gången jag använder mig utav honom och kommer definitivt göra det även nästa gång.
Sebastian ger ett seriöst, lungt och ansvarsfullt bemötande. Han levde helt upp till de förväntningarna vi hade.
Empatisk, tillmötesgående, lugn och trygg.
Trevlig ,informativ!Återkommer när han sagt. Förklarar bra
Lätt att samarbeta med. Snabb och korrekt. Trevlig.
Hej! Vi är mycket nöjda med Annika. vi har fått ett fantastiskt stöd och guideline under hela säljprocessen. Det är så här en mäklare skall agera. Tack
Enkel att ha att göra med. Hjälpsam då vi ville ha extra visning av källare och vind. Snabb återkoppling på ”praktiska frågor” .
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Mycket professionellt och bra bemötande.
Saklig, noggrann, följer upp kontinuerligt utan stress. Professionellt bemötande och tillika uppföljning. Willhelm Ericsson levde upp till förväntningarna mer än väl.
Wilhelm Eriksson visade en hög nivå av professionalism från början av processen genom att tillhandahålla all information, tydlig kommunikation och visa upp organisatoriska färdigheter. Alla dokument presenterades på ett så effektivt sätt som möjligt, vilket säkerställde en smidig och effektiv transaktion. Wilhelm engagemang för professionalism under hela processen var uppenbart, vilket skapade en positiv upplevelse för alla inblandade parter.
Med Wilhelm får man alltid ett superbra bemötande, vare sig det är på en lördag kl 20 när man funderar på bud eller tidigt en måndagsmorgon. Han finns med under hela processen för stöd och råd, samt hanteringen av alla papper. Mäklare med högsta betyg!
Ett gott bemötande samt ett professionellt och snabbt utfört uppdrag som uppfyllde våra förväntningar gör att vi verkligen kan rekommendera Wilhelm Ericsson.
Väldigt trevlig och hjälpsam. Rekommenderar
Linda är proffsig, har fingertoppskänsla och är alltid trevlig och engagerad. Vi har både både köpt och sålt med henne och varit lika nöjda i båda processer. Kan varmt rekommendera Linda!
Vad fint att höra, tack! Så roligt att få följa er.
Jättebra mäklare som finns tillgänglig för frågor och funderingar och känns mycket proffsig!
Har träffat de flesta mäklarna på Lidingö i både köp och sälj situationer och Sebastian sticker ut som den mest professionella och genuina mäklaren. Duktig, ärlig och mån om både säljare och köpare.
Linda är otroligt trevlig och lätt att ha att göra med men hon är framförallt väldigt kunnig och professionell som mäklare. Linda ligger steget före, är noggrann och uppmärksam. Vi skulle välja Linda om vi skulle sälja vår bostad och rekommenderar henne varmt!
Tack vad fint skrivet/ Vi ses, L
Engagerad, följer upp, kunskap om området, trevlig
Erfaren och duktig. Tät kontakt med oss som säljare. Kunnig om bostadsområde som lägenheten ligger i.
Han är väldigt insatt i hur marknaden ser ut idag och känner till vårt område bäst av alla. Han hjälpte oss få mycket mer för våran lägenhet än förväntat. Vi är väldigt nöjda med Wilhelm. Bästa mäklaren på ön!
Wilhelm överträffade våra förväntningar med råge!
Kunnig och trevlig lätt att ha att göra med