Madeleine informerade löpande om processen och budgivningen och höll mig up to date. Fungerade mycket smidigt från start till mål.
HusmanHagberg Vasastan
Har du extra höga krav ska du träffa en av våra mäklare. Vi är en av de marknadsledande aktörerna i Vasastan och Norrmalm med mångårig erfarenhet och stor kompetens. Det ger dig som kund en stor trygghet såväl som kvalitet i ett stort befintligt kundunderlag med många potentiella köpare som ger dig bättre betalt. Vi har alltid...
1941 omdömen om HusmanHagberg Vasastan
Sedan starten hos Reco 2017
Vi har både köpt en bostad och sålt två via Madeleine och vi har varit lika nöjda alla gångerna! En duktig, strukturerad och pålitlig mäklare. Rekommenderar starkt!
Trevligt bemötande, professionell och var väldigt hjälpsam. Försäljningen gick supersmidigt från start till kontraktskrivning. Jag är supernöjd!
Vi är mycket nöjda med Philips försäljning av vår lägenhet. Han är sympatisk och har varit lyhörd och mottaglig för våra synpunkter. Philip har känts engagerad under hela säljprocessen som han genomfört mycket professionellt med flera visningar på kort tid som han sedan snabbt följde upp. Detta ledde till ett avslut på några veckor. Vi kan varmt rekommendera honom.
Andreas är lugn, informativ, responsiv och förtroendeingivande.
Philip har efter samråd med mig genomfört en mycket bra säljprocess av min lägenhet. Philip lägger tid på detaljer som räknas, och har genomfört många olika visningar både i grupp och privat. Det har varit mycket smidigt. Stort tack!
Lyhörd, enkel och jobba med jobbade väldigt effektivt och snabbt. Det var rak på sak inga komplikationer
Snabbt, professionelt och bra bemötande överlag. Det är ett nöje att köpa lägenhet av Andreas
Seriös, kunnig och förtroendeingivande.
Victor var väldigt professionell och engagerad genom hela processen. Han var tydlig, lyhörd och fick allt att kännas smidigt och tryggt. Försäljningen gick bättre än förväntat. Kan varmt rekommendera honom!
Andra gången vi anlitar Tina. Vi är väldigt nöjda igen.
Glad,hjälpsam,kunnig,jag är jättenöjd med henne.😊👍👍👍
Han besvarade de frågor jag hade och återkopplade snabbt. Jag behövde inte undra över något utan han skötte allt med bravur.
Väldigt bra bemötande. Förväntningarna blev bemötta bra och allt gick snabbt och smidigt. Det blev extra viktigt att få en snabb försäljning då vi köpte en ny lägenhet under säljprocessen och det blev som vi hade tänkt oss i slutändan!
Jag är otroligt nöjd med att ha sålt min lägenhet på Östermalm med Rebecca Hellström! Från start till mål var processen smidig, professionell och snabb. Rebecca är en mäklare i absolut toppklass – hon är lyhörd, engagerad och extremt kunnig om marknaden. Hon överträffade mina förväntningar genom att inte bara hitta rätt köpare snabbt, utan också se till att jag fick det pris jag önskade. Om du letar efter en mäklare som gör försäljningsprocessen enkel och trygg, samtidigt som du får bästa möjliga resultat, kan jag varmt rekommendera Rebecca. Tack för ett fantastiskt försäljning!
Alexander var lätt att ha att göra med
Jag upplevde Rebecca Hellström som en mycket kunnig och väldigt trevlig mäklare. Hon svarade snabbt på frågor om objektet och om föreningen. Hon var kunnig med allt administrativa som behöver göras vid ett köp. Hon tog sig tid för att ta reda på frågor som vi hade som köpare. Hon var trevlig och glad och hade ett fint bemötande. Jag kan varmt rekommendera Rebecca som fastighetsmäklare.
Rebecca är en erfaren och trygg mäklare som utstrålar lugn och som alltid har tid för kunden. Hon har varit lyhörd för mina önskemål som säljare och dessutom kommit med matnyttiga tips inför fotografering och visning. Jag är oerhört nöjd och försäljningen gick snabbt. Jag kan verkligen tipsa om Rebecca!
Mycket bra - Alexander var engagerad, alltid tillgänglig och lyhörd, och såg till att få ut bästa möjliga resultat av affären.
Rebecca sålde en lägenhet till oss och fick tyvärr inte en bra intryck. Hon var varken driven till att ta itu med våra frågor kring föreningens ekonomi och var inte ärlig över vissa frågor som vi ställde, som vi i efterhand fick reda på. Sedan kan vår upplevelse inte riktigt betyda att det kommer hända någon av hennes framtida kunder, men helt klart går det att förbättras.
Hej! Vad tråkigt att ni upplevde det. Vi gör alltid en föreningsavstämning samt håller samtliga viktiga dokument (såsom årsredovisningar, stadgar, energideklaration etc) tillgängliga för potentiella köpare innan försäljning vilket gjordes även i denna försäljning. Olyckligtvis var det i detta fall på det vis att föreningen tog ett styrelsebeslut om förändring av avgift efter kontraktsskrivning. Jag hade dessutom löpande kontakt under försäljningens gång med både säljaren och föreningen trots detta var det inte en upplysning...
Vi är jättenöjda med Andreas Helgoson! Redan under förberedelserna fick vi bra information om olika upplägg och rekommendationer, plus exempel på liknande objekt som sålts och hur vi kunde resonera kring dessa. I själva säljprocessen kändes det verkligen att Andreas la ner det lilla extra för att nå många potentiella köpare och hålla dessa intresserade genom hela processen. Han var alltid snabb, tillgänglig, vänlig och professionell - och vi är supernöjda med allt. Vi kan varmt rekommendera Andreas som mäklare till alla som ska sälja sin lägenhet i Vasastan eller Östermalm.
Snabb och proffsigt bemötande!
Mycket bra bemötande och väldigt effektiv.
Professionell men ändå personlig hantering av hela processen, som ledde till önskat resultat. Kan verkligheten rekommendera henne!
Mycket proffsig och engagerad. Supernöjd med Rebecca som mäklare!
Rebecca has been absolutely fantastic—highly professional and dynamic. I didn’t expect the apartment to sell so early in 2025, but she not only made it happen, she secured a great price. She was consistently proactive, always available to arrange viewings, answer my questions, and guide me through the complex bureaucracy. A huge thank you to Rebecca for her outstanding work!
Bra bemötande, kommunikation och affär!
Vi är mycket nöjda med Tina som mäklare vid försäljningen a vår lägenhet på östermalm/vasatan. Från första mötet blev jag bemött med professionalism, engagemang och en genuin vilja att göra det bästa för mig som säljare. Jag hade höga förväntningar på en smidig försäljningsprocess och ett bra slutpris, och Tina levde verkligen upp till dessa. Försäljningen gick snabbt och över förväntan, vilket gav mig en trygg och positiv upplevelse. Jag kan varmt rekommendera Tina till andra som ska sälja sin bostad!
Jag har haft en väldigt bra och proffsig upplevelse av Tina. Jag köpte en lägenhet, första riktiga samtalet vi gjorde var efter visning då hon ringde upp för att noga gå igenom allting kring objektet. Hon tog sig tiden att lägga fram all fakta och förklara eventuella oklarheter. Jag kände mig trygg med köpet och hela processen därefter gick super smidigt. Kan varmt rekommendera Tina.
Lita på Philips process, det är min sammanfattning. Det är stora beslut, många beslut, många tankar och känslor i en bostadsaffär, i synnerhet om man inte gjort just några tidigare. Philip och HusmanHagberg gjorde ett utmärkt jobb i min bostadsförsäljning. Rekommenderas varmt!
Rak och koncis Fantastiskt bra återkoppling
Vi är jättenöjda med Andreas. Proffsig och kommunikativ!
Jag blev bemött på ett mycket professionellt och trevligt sätt. Alexander var lyhörd för mina behov och gav tydlig information genom hela processen. Mina förväntningar var en smidig och snabb affär, och Alexander levde verkligen upp till detta genom att alltid vara tillgänglig och engagerad. Han var dessutom flexibel och öppen för att visa lägenheten ytterligare en gång när jag önskade, vilket jag verkligen uppskattade. Rekommenderas starkt!
Vi är nöjda med Philip Från första mötet var hen professionell, lyhörd och engagerad. Han guidade oss genom hela processen med tydlig kommunikation och fanns alltid tillgänglig för våra frågor.
Victor har skött min lägenhetsförsäljning på ett exemplariskt sätt. Lyssnat, föreslagit, diskuterat möjligheter, avvaktat när jag bett om det, jobbat stenhårt när det behövts och till slut lyckats få lägenheten såld till ett pris långt över förväntan.
Andreas är lätt att arbeta med, inlyssnande, påläst och dedikerad uppgiften. Jag fick den rådgivning jag behövde och hela resan kändes trygg med Andreas vid min sida. Är supernöjd och kommer rekommendera Andreas om jag får tillfälle!
Bra bemötande, professionell och kunnig.
Mycket professionell Lyssnar på kunden Snabb återkoppling God marknadskännedom (Östermalm och Vasastan)
Trygg, stabil mäklare som med lugn och säker hand navigerade oss genom affären. Han upplevs oberoende och får därmed både köpare och säljare att känna trygghet i affären
Väldigt bra helhets upplevelse!
Rebecca Hellström gjorde ett kunnigt och gott intryck! Sedan gick det undan och affären var snart avklarad! Tack för det!
Jag kunde inte haft en bättre mäklare, så proffsig och säker på det hon gör där jag även vill lyfta hennes stylist Linnea på Borum Studio. Jag är supernöjd!
Empatisk. proffesionell, nogrann, punktlig och angagerad
Tydlig, trevlig och kunde svara på alla frågor
Vi kunde inte vara mer nöjda med Madeleine! Från första kontakten till slutförandet av köpet visade hon en hög nivå av tillgänglighet, kommunikation och professionalism. Madeleine var alltid snabb med att svara på frågor och hålla oss uppdaterade under hela processen. Oavsett om det gällde visningar, dokumentation eller förhandlingar, kunde vi lita på att hon hade full koll och såg till att allt gick smidigt. Vi kan varmt rekommendera Madeleine till alla som söker en kunnig, pålitlig och engagerad mäklare. 🌟
Kan varmt rekommendera Madeleine då hon var mycket lyhörd för våra önskemål samt gav goda råd inför försäljningen. Hon hade regelbunden kontakt med oss och gav oss fortlöpande information. Madeleine har ett sympatiskt och vänligt bemötande. Kan varmt rekommendera henne om Ni funderar på försäljning av bostad. Ni blir inte besvikna Chaia Smolak
Väldigt kommunikativ och otroligt bra koll på all information! Madeleine var tillmötesgående och smidig under hela processen. Vi kände oss väldigt trygga.
En Lägenhetsförsäljning är kanske en av de största privata affärerna man gör livet, så jag insåg vikten med att välja rätt mäklare. Jag lagt ner mycket tid på att utvärdera olika kandidater. Valde till slut en handfull toppmäklare som jag träffade och utvärdera närmare. Jag kom att välja Andreas, som nu i efterhand vet att det varit ett lyckat beslut. Jag varit supernöjd med Andreas som varit fantastisk och lätt att samarbeta med, är genuin och transparent mot både köpare och säljare men också extremt kunnig inom sitt...
Jag har köpt min nya lägenhet via Rebecca och är mycket nöjd. Tydlig, rak, ärlig och även en varm person. En enkel kommunikation igenom hela processen. Med Rebecca som mäklare känner jag mig trygg. Jag säljer nu min nuvarande lägenhet via Rebecca.