Maria Fernström

Maria Fernström

Maria Fernström är mäklare på HusmanHagberg Vasastan

Maria Fernström har varit registrerad mäklare sedan 2017-03. Maria Fernström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 91 omdömen med ett betyg på 4.8. Maria Fernström har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

91 omdömen om Maria Fernström

Sedan starten hos Reco 2023
Adam H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Fernström en del av HusmanHagberg Vasastan

Väldigt bra bemötande. Hade önskat lite snabbare återkoppling på frågor nu efter signering men annars kanonbra.

Daniel N
Östermalm

Tillgänglig, trevlig och lyhörd!

Eva G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Fernström en del av HusmanHagberg Vasastan
Vasastan Odenplan

Jag har haft kontakt ca 1 år med Maria då hon under hand givit mig bra råd. Försäljningen skedde på det sätt jag ville dvs utan allmän visning. Lägenheten såldes snabbt och till bra pris.

Christian L
Vasastan Norrmalm

Trevlig och driven att affären ska gå i lås. Tar sig tid och gör det där lilla extra!

Anton B
Vasastan

Supernöjd från första stund. Professionell plan som hölls från start till slut. Enkelt, problemfritt och utmärkt samarbete.

Mathias H
Vasastan

Jag är otroligt nöjd med Maria som mäklare! Hon visade stort engagemang och professionalism genom hela försäljningsprocessen. Maria var alltid tillgänglig, lyhörd och guidade mig på ett tryggt sätt från start till mål. Hon lyckades sälja min lägenhet snabbt och till ett bra pris. Jag kan varmt rekommendera Maria till alla som söker en kunnig och driven mäklare!

Linn H
Vasastan

Maria gjorde köpet av vår nya lägenhet väldigt smidig. Med tydlig kommunikation och snabb återkoppling gick vi från visning till kontrakt på mindre än 12 timmar. Vi ser fram emot att flytta in i vårt nya hem!

Julia J
Vasastan Odenplan

Maria är otroligt proffsig, tillmötesgående och enkel att ha att göra med. Vi hade en jättebra upplevelse med Maria som mäklare. Enkel att ha kontakt med och gick den extra biten för att alla parter ska bli nöjda.

Fredrik T

Smart. Strategisk. Enkel. Trevlig.. Executive

Elisabet W
Vasastan Odenplan

Proffsigt bemötande, vi kände direkt att vi kunde lita på Maria och hennes kompetens. Trots att vi under nästan hela processen inte fanns tillgängliga på plats så löste Maria det på ett ypperligt sätt. Vi kan varmt rekommendera Maria Fernström och Husman Hagberg.