Huusko Express AB

Bästa flyttfirman! Smidiga, engagerade och prisvärt! Grymt

Hygienteknikerna i Stockholm AB
4.6/5 i betyg av 504 omdömen 4.6 av 504 omdömen
BadgeSevenYears

Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.

Hans Göran R Hans Göran R
Läs mer omdömen
Ako L
Skrev om Huusko Express AB

Vi hade inga som helst problem, när de hjälpte oss att flytta i lördags. Väldigt duktiga, pålitliga, engagerade, tålmodiga och hjälpsamma. De förtjänar all beröm. Jättetack för allt. Mvh, Alan iSumpan

JESSICA N
Skrev om Huusko Express AB

Snabbt, smidigt, effektivt och prisvärt! Allt man önska sig från en flyttfirma. Ett extra plus i kanten för den oerhört trevliga servicen, Huusko tänker verkligen utanför boxen för att göra oss som kunder nöjda. Vi kommer rekommendera Huusko till alla våra vänner :)

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
4.7/5 i betyg av 3122 omdömen 4.7 av 3122 omdömen
Badge2025

Kundupplevelsen med Jorgubbsprinsen är typ den bästa, alla kategorier, jag haft på många år. Sjukt imponerad! I varje touch point möts man av trevlig, kompetent personal. Kommunikationen är magisk, med påminnelsesms, sms när arbete börjar med länk till info och kontaktuppgifter om något går snett, och utvärdering efter. Vi hade packhjälp, flytt och flyttstädning. Alla tre jobb gjordes av trevlig, hjälpsam och proffsig personal. Vi kände oss verkligen omhändertagna och kunde slappna av. Vi hade inget strul, allt gick smärtfritt och vi är väldigt nöjda. Man får intryck att personalen trivs / har vettiga villkor och det känns bra och leder till bra service. Har använt dem två gånger och rekommenderar starkt!

Atci I
Skrev om Huusko Express AB

Har flyttat en hel del sista 10 åren men aldrig anlitat en sån bra flyttfirma. Dom var punktliga proffsiga trevliga helt enkelt högsta betyg från Atci-Wideroos Familjen.

Lars B
Skrev om Huusko Express AB

En fantastisk flyttfirma. Nyligen flyttat från Sundbyberg till Bromölla. Alltid i tid, blixtsnabba, inte en skråma på en enda pryl. Mycket positiva, alla ifrån receptionisten, chauffören och flyttarna.

Service Lösningar Stockholm
4.7/5 i betyg av 1265 omdömen 4.7 av 1265 omdömen
Badge2025

Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.

Lars Kristian P Lars Kristian P
Läs mer omdömen