Grym service som vanligt! Bilen känns alltid som ny och bemötandet är alltid professionellt. Syns snart igen
JN Chiptuning AB
Välkommen in till oss på JN Chiptuning! Vi som arbetar här på JN Chiptuning gör det för att vi har en stor passion för bilar och framförallt ett stort intresse för effektförändringar, extrautrustning och reparationer. I kombination med vår mångåriga erfarenhet inom bilmekanik får du både trygg och personlig service från oss....
31 omdömen om JN Chiptuning AB
Snabb toppservice däckbytevänligt bemötande
Gjorde en bas rekond och teflon lackskydd, riktigt fint resultat och bra pris! Bra personal, kommer komma tillbaka dit igen.
Mycket gott bemötande och professionell utfört arbete.
Otroligt bemötande, frågar först vad det kostar att byta bromsar fram o bak, 3500 kr säger han Göran i telefon, lämnar in bilen dagen där på
Bokade tid för tvätt och vaxning, fick tiden snabbt (lämnade in bilen 1 arbetsdag efter förfrågan) med trevligt och kunnigt bemötande. Nöjd med resultatet!
Kul att du upplevde det så Katja, du är varmt välkommen åter.
Bra bemötande och bra utfört arbete. Enda var att jag såg att fälgarna inte var rengjorda annat än det som syns. Toppbetyg ändå.
Tack för din feedback Stefan, vi ska se till att det inte sker igen.
Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga
Väl genomförd rekond utan slarv!
Skönt att höra att du blev nöjd Björn!
Mycket proffsigt jobb. Min bil blev väldigt ren och fin. JN Chiptuning får mina högsta rekommendationerna
Kul att du upplevde det så Åke du är välkommen åter!
Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gäl
Lämnat in bilen på recond och är mycket nöjd! Väldigt trevliga killar och jobbet på bilen var utomordentligt bra gjort.
Kul att du upplevde det så Emmy och fint sagt! Du är välkommen åter.
Bra bemötande och utfört arbete
Tack för de finna orden Kenneth du är välkommen åter!
Hör byter jag oftast/alltid däck för säsongen. Inga problem: snabbt gjort och trevligt bemötande. Har även köpt nya däck och fått goda tips
Rekommenderas verkligen mycket bra bemötande och duktiga på det de gör
Det glädjer att höra Björn välkommen åter :)
Väldigt bra bemötande serviceinriktad personal och gör ett jävla bra jobb pame
Tack Jano för dina fina ord du är välkommen åter!
Vi är otroligt nöjda med STF Bilservice! Vi har alltid kunna lösa alla våra problem med bilen hos de. Snabb service, tydlig kommunikation oc
Det är den bästa biltvätten jag har varit på i hela Stockholm. Jag fick hjälp med bilrekond hos dem och är mer än tacksam för den trevliga personalen och det bästa bemötande jag fått. Alltid lika nöjd och glad när jag går därifrån. Tusen tack till JN Chiptuning AB
Vad roligt att du får den upplevelsen hos oss du är alltid välkommen åter! :)
Anlitat för både rekond och lackering. Väldigt trevliga och alltid 100% service. Alltid glada och positiva, jobben utförs med mycket noggrannhet. Kommer bara att anlita JN Chiptuning i fortsättningen! Tack ännu en gång!
Hej Johannes Tack för dom fina orden. Ps hoppas du menade lackskyddet och inte lackering =) Med vänlig hälsning Jnchiptuning
Mycket nöjd och skulle åka igen när det är dags för service.
Toppen bemötande & snabb tvätt med bra resultat!! Rekommenderar stark!
Tack Therese för dina fina ord !
Lämnade in min bil på heltvätt. Behövde inte vänta länge och de var mycket duktiga. Väldigt bra service och trevliga! Rekomenderar stort
Tack för dina fina ord Elsa! Välkommen åter
Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpli
Lämnade in bilen på en helrekond, väldigt nöjd med resultatet. Trevligt bemötande. Killarna tog sig tiden att ge mig rådgivning till vad som bör göras. Mycket proffsigt. Supernöjd. Rekomenderas varmt
Kul att du upplevde det så, varm välkommen åter!
Alltid vänligt och proffsigt bemötande när jag lämnar in min bil för tvätt. Att det alltid finns tid är så mycket värt för mig :-)
Tack Maria för den fina kommentaren =)
Bokat tid 09.00 för Ac service med offert på 1124kr. Detta tar normalt 45min. Lämnar bilen och får vänta till 12.00 för att hämta. När jag
Bra och snabb service Jag är nöjd Rekommenderar
Tack för de fina orden Jennifer det är roligt att höra att du upplever så ! Välkommen åter.
Bra bemötande, lack konservering. Förväntningen uppfylldes kanske inte till 100%. Detta må kanske vara pga för hög förväntningen eller okunskap om vad som kunde göras åt vissa saker. Upplevelse som kund bra.
Reparationen i sig var ok. Men... Att en regskylt försvann - inte deras problem. Att bilen fick 10 st fågelskit på sig - inte deras proble
Prisvärt alternativ nära mitt jobb.
Kul att tycker så Patrik ! välkommen åter
Mycke bra. Snabb tvätt bra resultat. Bilen blev glad.
Kul att du upplevde det så. Välkommen åter!
Mycket snabb och proffsig hjälp med akut bromsproblem. Väldigt hög nivå på kundservicen!
Lämnade in bilen på motoroptimering samt tvätt av bil, grabbarnas bemötande och jobb är topp kvalite!
Tack för de fina orden! Du är välkommen åter.
gjorde en rekond på min tjänstebil hos JN bilvård. Upplevde proffsig bemötande och bra utfört arbete jag är jätte nöjd
Tack Zois för dom fina orden! på återseende
Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!
Kanon bra service! Trevlig personal och bra utbud! Rekommenderas!
Tackar Andre det värmer att höra !
Riktigt bra bemötande! Lämnat in bilen för rekond samt motoroptimering och båda gångerna har dem levererat too kvalité!
Tack Athina för dina fina ord!
Det här är verkligen verkstaden next door för mig så det kan inte bli bekvämare än så här! Däckförvaring och byte för en rimlig peng som lev
Grym service och fantastiskt jobb, Tack!
Kul att du upplever det så Natalie!
Jag är super nöjd! kommer alltid att gå tillbaka till JN. Jag fick den bästa servicen och dom gjorde det bästa jobbet på min bil. rekommenderar JN starkt. 👌
Tack maria kul att få veta att du är supernöjd! Välkommen åter!
Bästa bemätande service :).
Tack Giorgos det uppskattas att höra!
30 tecken....................................
Väldigt bra bemötande, kunnig och efektiv personal! Kommer absolut att försätta laga min bil hos dem! Jag rekomenderar alla varmt att besök
Otroligt trevlig och bra service! Skinande bra resultat! Kan verkligen rekommendera!
Tackar Anders det värmer att höra!
Grymma grabbar på jnchiptuning! Varit på en hel del bil ställen men ingen ger lika bra service som dessa. Favoriter helt klart!
Tack Gabriel för dina fina ord, du är välkommen åter.
Härmed vill jag tacka Speedy Västberga så mycket både för deras gedigna arbete, för det trevliga bemötandet och för deras snabba hantering a