K3 Gruppen AB

K3 Gruppen AB

k3gruppen.se
  • BadgeTenYears
4.7

Välkommen till K3 Gruppen i Stockholm! Vi är ett byggföretag i Stockholm med fokus på golv, måleri och snickeri. Att ha nöjda kunder är det bästa vi vet och något vi alltid jobbar för att ha. Våra kunder är privatpersoner, företag, kommuner, förvaltare, BRF:er och fastighetsägare i Stockholm & Mälardalen. Vår bas finns i centrala...

700 omdömen om K3 Gruppen AB

Sedan starten hos Reco 2015

Åsa N
Skrev om K3 Gruppen AB

Jättebra! Bra kontakt från början till slut och trevligt bemötande. Det var inte ett jättestort jobb. Vi slipade om och behandlade vårt vardagsrumsgolv med hårdvaxolja.

Lena J
Skrev om K3 Gruppen AB

Vi är så nöjda med arbetet som K3 gruppen har gjort hos oss Kom alltid på utsatt tid, utmärkt jobb

Patrik H
Skrev om K3 Gruppen AB

Vi är mycket nöjda med K3 Gruppen. Slipningen av våra golv gick snabbt och resultatet blev toppen Rekommenderas Patrik Täby

Fredrik A
Skrev om K3 Gruppen AB

Snabbt svar på förfrågan och snabb byggstart. Enkelt och bra bemötande från alla. Måna om att säkerställa att förväntningarna möts och rättade till saker snabbt när något behövde justeras. Inga problem lägga till ytterligare saker under projektets gång. Lite längre tid för genomförande än beräknat men det blev också mer utmanande och lite större än initial bedömning. Bra kvalitet på snickeriarbeten. Rimligt pris för arbetet - skulle anlita igen.

Niklas B
Skrev om K3 Gruppen AB

Vi är väldigt nöjda, allting var jättebra. Proffesionellt och trevligt! Allt enligt plan och resultat blev mycket fint

Anders Ö
Skrev om K3 Gruppen AB

Proffsigt. Snabba med respons och ett bra jobb.

Christian F
Skrev om K3 Gruppen AB

Utmärkt arbete och lätt att samarbeta med. Rekommenderar starkt K3 Gruppen! Supernöjd med renoveringen av min villa

Karin E
Skrev om K3 Gruppen AB

Jättebra jobb inom överenskommen tid.

Joakim C
Skrev om K3 Gruppen AB

K3 är ytterst proffsiga, håller tiden, lätta få tag på och gör ett utomordentligt jobb.

Ulf E
Skrev om K3 Gruppen AB

Trevligt och professionellt bemötande och resultatet blev precis så fint som vi förväntat oss.

Kristian William S
Skrev om K3 Gruppen AB

Begärde offert för slipning av golv, pigmentering och oljning av hel lägenhet och fick ett rimligt slutpris som inte skiljde sig nämnvärt från första prisförslaget. Utmärkt bemötande av teamet som anlände och påbörjade arbetet med detsamma en fredagseftermiddag och blev klara någon dag senare. Klockrena i sin kommunikation via mail och sms. Golvet blev mycket fint och överträffade mina förväntningar. Kommer anlita K3 gruppen igen vid behov.

Elisabeth K
Skrev om K3 Gruppen AB

K3 Gruppen la ny fiskbensparkett i vår lägenhet efter en fuktskada. Ett golv slipades, färgades och vaxades för att passa ihop med det nya golvet. Resultatet blev väldigt bra, vi är riktigt nöjda. Under hela arbetet var arbetsledaren tillhänglig, svarade på frågor och återkopplade snabbt. Det uppskattade vi!

Simon M
Skrev om K3 Gruppen AB

Jag anlitade dom för att renovera vårt golv. Bemötandet var bra. Resultatet efter renoveringen var över förväntan. Det var tydlig kommunikation kring kostnader för projektet.

Mikael H
Skrev om K3 Gruppen AB

Andra gången jag anlitar K3 Gruppen för slipning av golv och har blivit lika nöjd båda gångerna. Kan varmt rekommendera dem för slipning av golv.

Claes L
Skrev om K3 Gruppen AB

Vi har anlitat K3 gruppen för måleri-, el och golvarbeten såväl som utbyggnad av gästtoalett/tvättstuga. Genomgående snabb och bra kontakt samt snabb offerthantering. Hantverkarna är duktiga, trevliga, hjälpsamma och anstränger sig för att hålla deadlines. Snabb hantering av byggavfall.

Axel F
Skrev om K3 Gruppen AB

K3 är mycket bra och ansvarsfulla! Svarar alltid snabbt på mail/sms på alla ärenden, stora som små. Kommer också med värdefulla tips på val av produkter/inredning vid behov. Rekommenderas varmt!

J Katarina J B
Skrev om K3 Gruppen AB

Golvsliparen informerade inte om hur länge efter vaxningen som golvet inte fick beträdas, så jag klev nyfiket in efter en halv dag / ca 10 timmar, varpå det blev fula märken efter skosulan i golvet, han behövde komma tillbaka dagen efter och åtgärda men kommer alltid vara en fläck nu på golvet där ytan skiljer sig från resten av golvet. Ser ut som man spillt något där. Alternativet var att göra om hela rummet och då betala dubbelt. Hantverkarna pratar också knappt svenska. Men resten av golvet blev fint, förutom att de relativt nymålade golvlisterna slets på flertalet ställen.

Kim H
Skrev om K3 Gruppen AB

Överlag var golvläggningen i vår lägenhet OK, men vi har tyvärr stött på några problem. Bland annat var en miss att golvläggarna inte blandade ut plankorna i paketen innan golvet lades. Detta resulterade i en tydlig skillnad mellan mörka plankor på ena sidan och ljusare på andra sidan av rummet. Dessutom gjordes ingen slutbesiktning av arbetet. Vi kontaktade K3 gruppen i via mejl men har ännu inte fått något svar efter två veckor. Även kommunikationen med golvläggarna var svår, vilket gjorde processen mindre smidig.

Sofia W
Skrev om K3 Gruppen AB

Proffsiga med jättefint resultat.

Joakim C
Skrev om K3 Gruppen AB

Supertrevliga och väl utfört arbete med slipning och hårdvaxolja på fiskbensparkett. Seriös offert och blev till och med en aning billigare än offererat pris.

Helena G
Skrev om K3 Gruppen AB

Har renoverat om hus och övervåning. K3 Gruppen är duktiga, snabba och trevliga. Kvaliteten på jobbet är utmärkt och de har bra priser på deras tjänster. Jag är väldigt nöjd!

Svar från K3 Gruppen AB

Tack så mycket Helena för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med både vårt jobb och pris. Det var ett nöje att hjälpa till med din renovering, och vi ser fram emot att jobba med dig igen! Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Annette S
Skrev om K3 Gruppen AB

Deras bemötande och punktlighet får högsta betyg. Gjorde ett bra jobb vad gäller målning/spscling vägg. Höll tiden och lämnade det snyggt efter sig

Svar från K3 Gruppen AB

Tack så mycket för din fina recension Annette! Kul att du är nöjd. Det är alltid vårt mål att lämna arbetet både välgjort och snyggt efter oss. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver! Hälsningar, K3 Gruppen

Majnor D
Skrev om K3 Gruppen AB

Slipning och lackning av golv. Toppen bemötande! Snabba svar! Fint resultat! Fick även mindre nivå list inlagd trots missat beställa i förväg.

Svar från K3 Gruppen AB

Stort tack för din positiva feedback! Vad roligt att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Vi är glada att vi kunde ordna allt trots att det inte var beställt från början! Tack för att du valde oss, och vi hoppas kunna hjälpa dig igen i framtiden! Allt gott! K3 Gruppen

Ingrid H
Skrev om K3 Gruppen AB

Golven blev jättefina! Mycket bättre än förväntat. Jag har fått ett väldigt trevligt bemötande och kan varmt rekommendera K3-gruppen! Ingrid

Svar från K3 Gruppen AB

Tack så mycket för din fina kommentar! Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Ingmar L
Skrev om K3 Gruppen AB

Mycket noggranna och försiktiga. Höll tider och jobbade på. Rekommenderar dom.

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Ingmar, Tack för din kommentar. Tveka inte på att höra av dig igen om du behöver hjälp med något annat! Vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Sara L
Skrev om K3 Gruppen AB

Vi fick hjälp att slipa och olja samt lackera ett gammalt furugolv + sätta nya golvlister i alla rum. Även lagning av golv, där dem la nya plankor. Trevligt bemötande, och mycket trevliga killar och arbetsledare på plats. Mycket samarbetsvilliga och fixade extra färgprover till oss då vi ville se fler alternativ. Det hade kunnat vara liiite tydligare i den skriftliga kommunikationen kring ÄTA (tillägg i offerten) då det blev ett litet missförstånd av vad vi trodde ingick från början VS. blev tillagt senare.. Förvirringen...

Svar från K3 Gruppen AB

Stort tack för din detaljerade och positiva recension! Vi är glada att ni är nöjda med både resultatet och vårt bemötande. Vi uppskattar verkligen er feedback om kommunikationen kring ÄTA och kommer ta med oss det för framtida förbättringar. Hoppas vi hörs vid nästa projekt! Mvh K3 Gruppen

Marcus G
Skrev om K3 Gruppen AB

Vi körde en målning av vägg och tak, samt ett mindre snickarjobb, det gick snabbare än väntat och blev riktigt bra gjort!

Svar från K3 Gruppen AB

Hallå Marcus, Tack för din recension! Vi är glada att vi kunde leverera både snabb och bra service. Härligt att du är nöjd med resultatet, både med målningen och snickarjobbet! Vi hjälper gärna till igen. Vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Annelie P
Skrev om K3 Gruppen AB

Använde K3 för slipning och behandling av parkett. Otroligt nöjd med allt! Allt bemötande och utförande var av riktigt hög nivå!

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Annelie, Tack för din fina recension! Vi är så glada att du är nöjd med både bemötande och resultat. Hoppas vi hörs igen! Vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Christofer H
Skrev om K3 Gruppen AB

Andra gången jag anlitade K3 Gruppen för att slipa golv. Lika nöjd den här gången som förra!

Svar från K3 Gruppen AB

Hej, Tack för den fina kommentaren, vi är lika nöjda med dig som kund! Tveka inte på att kontakta oss igenom om nya projekt dyker upp! Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Jan G
Skrev om K3 Gruppen AB

K3 Gruppen slipade parkettgolvet och lackade det lite mörkare och det blev toppenbra. De jobbade rent och var trevliga.

Svar från K3 Gruppen AB

Hejsan Jan, Tack för din feedback! Vi är glada att du blev nöjd med resultatet på parkettgolvet. Det är också kul att höra att du uppskattade både arbetsinsatsen och vårt sätt att jobba. Tack för förtroendet! Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Tomas G
Skrev om K3 Gruppen AB

Snabba och proffsiga och resultstrt blev mkt bra

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Tomas, Vad härligt att du är nöjd med ditt resultat! Vi finns här när du behöver hjälp igen. Vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Philip H
Skrev om K3 Gruppen AB

Behövde snabb hjälp med att riva tapet och måla om i lägenheten. Fick snabb och professionell hjälp. Trevliga killar som gjorde ett dunderjobb.

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Philip, Tack för din recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa till snabbt och att du är nöjd med resultatet. Tveka inte på att höra av dig igen när det krisar! Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Stephanie H
Skrev om K3 Gruppen AB

Fantastiskt bra bemötande under hela resan! Väl planerat och väl genomfört. Snabb återkoppling om vi har haft några frågor och bra stöd och rekommendationer! Otroligt skickliga hantverkare, både golvläggarna, snickarna och målarna. Vi är 100% nöjda!

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Stephanie, Tack för din fantastiska feedback! Vi är så glada att du är nöjd. Det betyder mycket för oss att höra att du upplevt vår service och hantverk på bästa sätt. Stort tack för förtroendet, och vi hoppas få hjälpa dig igen framöver! Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Maria M
Skrev om K3 Gruppen AB

Slipning och inoljning av köksbänk ——————————————————— Tydlig offert Snabbt erbjudande om tid i närtid Kvalitetsarbete med minimalt slipdamm Bra dialog Tydlig faktura Förväntningarna uppfylldes Ko

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Maria, Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och servicen. Hoppas köksbänken fortsätter att hålla sig fin! Bästa hälsningar, K3 Gruppen

Gun H
Skrev om K3 Gruppen AB

Slutpris och offert stämde, vissa missar med målarstänk på gen möbel.

Viktoria V
Skrev om K3 Gruppen AB

Snabb och bra service. Trevligt bemötande.

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Viktoria, Tack för din positiva feedback! Vi är glada att du är nöjd med både vår service och vårt bemötande. Hoppas på att få höra från dig igen om du behöver mer hjälp! Vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Kjell T
Skrev om K3 Gruppen AB

Snabbt, smidigt och jättebra utfört arbete

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Kjell, Stort tack för ditt omdöme! Kul att du är nöjd med vårt arbete. Tveka inte på att kontakta oss igen om du behöver hjälp med annat! Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Hans B
Skrev om K3 Gruppen AB

Professionellt bemötande och mycket väl genomfört arbete. Kvlalitet rakt igenom. Vi hade vid ett tillfälle en miss i kommunikationen, men det hade en mindre betydelse i helheten.

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Hans, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och bemötande. Vi tar till oss av misskommunikationen och kommer att fokusera på att förbättra den delen framöver. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Margaret P
Skrev om K3 Gruppen AB

Trevliga men inte kompetenta, skickade hit ibland ung och ensam person, olika varje gång, de klarade inte av jobbet, ingen kunde kommunicera på svenska, de borde backats upp av en arbetsledare på plats, de klarade inte av sitt jobb, jag tog hit en annan golvspecialist som klarade av att slipa och vita golvet. Vad ska jag tycka?

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Margaret, Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att det inte blev som förväntat och förstår din frustration. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och att ha rätt kompetens på plats. Din feedback är värdefull för oss, och vi kommer att ta med oss det för att säkerställa att vi kan förbättra våra arbetsmetoder framöver. Om det finns något vi kan göra för att rätta till situationen är du alltid välkommen att höra av dig. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Peter S
Skrev om K3 Gruppen AB

Allt fungerade bra, från första kontakt till färdigslipat golv. Mycket nöjda!

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Peter, Tack för din återkoppling! Vi är glada att höra att du är nöjd med hela processen, från början till slut. Vi hjälper gärna till igen om det behövs! Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Turfs A
Skrev om K3 Gruppen AB

Arbetsledaren Rupert var snabb, proffsig och alla tider hölls. Resultatet blev fantastiskt.

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Turfs, Tack för din feedback! Härligt att höra att både resultatet och Ruperts insats levde upp till dina förväntningar. Vi hjälper dig gärna igen framöver! Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Ragnar M
Skrev om K3 Gruppen AB

K3-gruppen med Hampus som ansvarig byggledare är definitionen på kvalitet 1) Levererar i tid 2) Duktiga hantverkare i sitt nätverk 3) Finns alltid tillgängliga i olika spörsmål och vid avvikelser(vilket sällan inträffar) 4) Åtgärdar med hög precision avvikelser på kort tid 5) Är insiktsfulla på knasiga idéer(från beställare) och kommer med kreativa förslag 6) Känner fullt förtroende för K3 i eventuellt fortsatta uppdrag(vilket kommer)

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Ragnar, Tack för ditt fina omdöme! Det är glädjande att höra att du känner dig nöjd och trygg med vårt arbete och Hampus som byggledare. Vi ser fram emot att hjälpa dig med framtida projekt. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Conny S
Skrev om K3 Gruppen AB

Snabb offert. Snabbt jobb på avtalad tid. Tydlig info om hur göra efter arbetet. Bra besiktning och planering av förbanden innan start av arbetet. Bra slipning och återhämtning av lösa skåp socklar. Mycket trevlig slipade.

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Conny, Tack för att du delade din upplevelse! Det är glädjande att höra att du är nöjd med både planeringen, utförandet och bemötandet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid behov! Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Matilda L
Skrev om K3 Gruppen AB

Snabb, proffsig och smidig service. Dessutom bra resultat.

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Matilda, Stort tack för din fina feedback! Det är fantastiskt att höra att du uppskattar vår service och resultatet. Vi finns här om du behöver hjälp framöver! Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

David B
Skrev om K3 Gruppen AB

Mycket nöjd med arbetet med golvläggningen och tidsplanen höll.

Svar från K3 Gruppen AB

Hej David, Tack för din fina återkoppling! Det är härligt att höra att du är nöjd med både golvläggningen och att vi höll tidsplanen. Vi hjälper dig gärna igen om behovet uppstår! Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Melvin H
Skrev om K3 Gruppen AB

Välutfört arbete av golvläggare och väldigt hjälpsam och tydlig kommunikation från ax till limpa med Alex.

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Melvin, Tack för din positiva återkoppling! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både golvläggningen och kommunikationen från Alex. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Marianne M
Skrev om K3 Gruppen AB

Har använt K3 Gruppen vid två olika jobb de senaste åren och har båda gånger varit väldigt nöjd med service, snabbhet och resultat. Kan varmt rekommendera dem!

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Marianne, Tack så mycket för dina fina ord och rekommendation! Vi är så glada att du har varit nöjd med både service, snabbhet och resultat vid de jobb vi gjort åt dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden om behovet uppstår. Med vänliga hälsningar K3 Gruppen

Jakob R
Skrev om K3 Gruppen AB

Det funkade totalt sett bra. Några missar i kommunikationen kring både arbete och fakturering, men det löste vi.

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Jakob, tack för din feedback! Vi är glada att det gick bra och att vi kunde lösa eventuella missförstånd. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp i framtiden. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen

Monica P
Skrev om K3 Gruppen AB

Mycket nöjd med golvslipningen och lackering av vårt golv samt trevligt bemötande när vi hade några frågor. Monica

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Monica, tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med golvslipningen och lackeringen, samt att du fick det bemötande du förväntade dig. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar framöver! Med vänliga hälsningar, K3-gruppen

Veronica B
Skrev om K3 Gruppen AB

Ni hjälpte mig med golvslipning och jag är mycket nöjd.

Svar från K3 Gruppen AB

Hej Veronica, tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med golvslipningen. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen framöver! Med vänliga hälsningar, K3-gruppen