Övrigt i Falun

34 rekommenderade övriga företag i Falun kommun

• 12 omdömen
    Johan Marcus N
    Johan Marcus N: Effektivt skydd. Trevligt och hjälpsamt bemötande, rekommenderas!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Falun?

• Puttes Skog och Alltjänst

Verifierat företag
    5 omdömen
    Anders P
    Anders P: Proffsigt utfört arbete och trevlig personal
  • Mats Olov W
    Mats Olov W: Bra service och trevliga bussar
    Roland S
    Roland S: Hej! Jag heter lnga Maj (Karlsson) Wall Jag söker Gunilla (Hansson) Östlund för 55 årsjubileum VK67 Vänligen hör av dig
  • Stefan Ö
    Stefan Ö: Mycket duktig mekaniker och racebilar byggare
    Jari Tommy Mikael K
    Jari Tommy Mikael K: Bodde på Jadehovs Gård i över 2 år. Fick mycket hjälp med min problematik. Kom dit utan bostad och utbildning efter en lång tids missbruk. Lämnade med bostad, körkort, 2 utbildningar, jobbar nu som elektriker. Fick.mycket hjälp med att bygga upp min självkänsla bland mycket annat.
    Adam Carl Erik C
    Adam Carl Erik C: Christoffer på Tree Monkey är grym! trevlig som f*n, kunnig och med en yrkesstolthet man sällan ser längre. Är det nåt problem så löser han det.
    Karl Arne Magnus L
    Karl Arne Magnus L: Fantastiskt service och fint bemötande. Var på genomfart genom Falun en lördag och fick problem med bilen, ringde och fick snabb hjälp med trasig handbroms. Jättenöjda
    Andreas H
    Andreas H: Fick helt fantastisk support av Johan! Visste exakt vad jag behövde och hjälpte mig så allt blev helt perfekt. Tusen tack
    Karolin J
    Karolin J: Helt suverän service, toppenbra priser på tex byte av slang och däck.Dessutom jobbar dom otroligt snabbt,jag kunde hämta min cykel samma dag som jag lämnade in den.Jättetrevlig personal och väldigt hjälpsamma.Allt bara toppen!
  • Per S
    Per S: Helt enkelt ett bra företag, med tydlig försäljningssida.
  • Krasnoje K
    Krasnoje K: En grönskande förening mitt i stan Mitt i hjärtat av centrala Falun ligger Brf Promenaden. Det centrala läget med gröna gårdar och fastigheter med hög kvalitet, säkerhet och bekvämligheter gör det intressant, attraktivt och bo i Brf Promenaden. Brf Promenaden är en modern, välskött och stabil förening. Brf Promenaden medverkar till en bättre yttre miljö med sin omfattande driftoptimering som pågått i olika etapper sedan 2003.
  • Herbert S
    Herbert S: Hårt arbetande man. Ärlig och uppriktig i sin framtoning. Något överrumplande effektiv. Man har ibland svårt att hänga med. Fd Skelleftebo. Rekommenderas.
  • Erika S
    Erika S: En fantastisk restaurang, belägen precis intill Carl Larsson gården i Sundborn. Mycket trevlig inredning med uteservering och generösa portioner, där den dagliga lunch buffeen är att rekommendera. Mycket trevlig personal och fartfylld atmosfär. Ett måste för den som besöker Sundborn. Dessutom har de väldigt goda glassar!
  • Jimi W
    Jimi W: Alltid trevlig personal, alltid bra produkter. Min personliga favoritbutik för hälsokost i Falun.
    Anna R
    Anna R: Slätta SK bildades 1976 och är en mycket trevlig idrottsklubb i stadsdelen Slätta i Falun. Klubben har en fin gräsplan och en nyanlagd konstgräsplan. Det finns mycket ungdomsverskamhet både för tjejer och killar och på både dam- och herrsidan finns/har funnits lag i seriespel.
  • 2 omdömen
    PizzeriaRestaurang V
    PizzeriaRestaurang V: Bättre kan det inte bli! där klipper jag och alla mina arbetskolleger, Lika nöjd alltid och alla..
  • Jimi W
    Jimi W: Lagom stort, lagom blandning på folk som tränar och hyfsad blanding på maskiner och fria vikter. Rekommenderas.
  • Kjell E
    Kjell E: Far i huset är en verkligt trevlig och tillmötesgående prick som fixar och hjälper till med allt han bara kan. Sonen är mest i verkstan och båda gör klart bra jobb. Rekommenderas!
  • Salinerud S
    Salinerud S: Läs bloggen: Salinerud Dalarnas Kvinnohistoriska Förening bildades 1980 med syfte att dokumentera kvinnors historia i Dalarna.
  • Eleonor A
    Eleonor A: Istället för att göra ett projektarbete på min gymnasieskola så erbjöd de att starta ett eget företag med några vänner. Det var det roligaste ämnet på hela året, att få känna på hur ett riktigt företag måste skötas och hur man ska ta kontakt med kunder och leverantörer. De hjälper en väldigt mycket och kan alltid reda ut frågor och hjälpa en i vissa svåra situationer.
    jesper w
    jesper w: Mycket bra service och trevligt bemötande av kunnig personal. De har dessutom lite roligare och annorlunda hyrbilar. Kontoret ligger på ett industriområde bland en massa små skjul, så det var lite svårt att hitta, men priserna bland de lägsta. Kommer hyra där igen!
  • 2 omdömen
    Linda P
    Linda P: Finns säkert många duktiga tatuerare men att bli bortglömd flera ggr och få sitta och vänta i studion länge är inte ok...så därför avbokade vi våra tider.detta var EN person så det är inte säkert alla har ett lika dåligt bemötande.
  • Bo Vilhelm Å
    Bo Vilhelm Å: Jag kan inte kolla på viaplay får bara felkod PL 3016
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Falun?

• Tobias A
    Tobias A: Trevligt bemötande men verkar inte ha 1a klassiga mekkunskaper inom väggarna. Dom fick 3 chanser att åtgärda ett turboregleringsfel på min bil men stod till slut handfallen inför problemet. Att en firma som till stor del livnär sig på motortrimmning inte lyckas hitta felet som efter besök till en duktig bilmek visade sig vara en kass wastegate är för mig ofattbart dåligt...