Daniel P:
Konsultativa tjänster inom Brand såsom Brandskyddsdokumentation, Personantalsberäkningar och Brandskyddsutlåtande som är tydliga och med feedback där frågetecken, utredningar krävs.
Serviceminded och flexibel organisation,
Catrin J:
Trevligt bemötande, tog sej tid att besvara alla funderingar kring vår nya bergvärme.
Bra utfört jobb, kom i avtalad tid.
Rekommenderar Emil Stam Vvs AB!
Robbin L:
Jobbade här i somras. Underbar personal, jättebra villkor och lönerna går verkligen inte att klaga på. Väldigt bra erfarenhet att jobba här, skulle mer än gärna göra det igen.
Hanna E:
En trevlig butik. Vid varje besök hittar man något nytt fynd att ta hem. Fikat är också toppen. Jag rekommenderar alla som besöker Ludvika att stanna till på Hammarbacken och göra ett besök hos Fröken Larsson.
Thomas K:
En mycket bra verkstad och en mycket trevlig reparatör, och att han dessutom hade Piff som man kunde läsa under tiden man väntade var en positiv överraskning, så denna firma kan jag varmt rekomendera!
Anna jill cecilia L:
Excellent service när vi riskerade att bli strandade i Stöten pga kyla och dåligt batteri. Rickard svarade direkt i telefon och lugnade mig att han kunde hjälpa oss på plats om bilen inte startar. Nu räckte den sista kraften till att få igång bilen och på plats i Rörbäcksnäs fixade han batteribytet. Han la också in det nya batteriet i bildatorn och fixade alla felkoder samt bytte en glödlampa.
Idag är det minus 22 grader och jag kan lugnt skida vidare utan att oroa mig för om bilen kommer starta på lördag.
Han fixade batteribytet på kvällstid så vi inte skulle missa en skiddag. Så tacksam för fantastisk service! ❄️❄️❄️❄️❄️
Myggan P:
Vi har i region sörmland byggt en ny snickeriverkstad och fick professionell hjälp av Björklunds. Såg tydligt vårt behov och försökte inte sälja på oss mer än vi hade behov av.
Myggan Persson
Driftchef
Region Sörmland
Fredric L:
Mycket bra service, kan bara rekommendera CiL! Blev strul i min beställning av en Mora IK-hoodie, men sättet som Christer hanterade detta var toppklass rakt igenom.
Stort Tack!
Mvh
/Fredric
Mikael Johan E:
Jag hade tidigare skador på några tånaglar efter mycket skidåkning. Efter några behandlingar hos Jelena, med bland annat laser, så ser naglarna helt normala ut igen.
Elin S:
Vi hyrde husvagn sommaren 2024 under två veckor. Vi var två vuxna och två barn.
Vi är mycket nöjda med husvagnen, rymlig, ren och alla praktiska detaljer fanns.
Vi är mycket nöjda med kommunikationen och bemötandet från uthyraren, trevligt och professionellt.
Vi kan således varmt rekommendera att hyra av detta företag.