Övrigt i Ludvika

6 rekommenderade övriga företag i Ludvika kommun

• 2 omdömen
    Annelie A
    Annelie A: Håller verkligen med! De håller sig väl framme på tävlingar ochbakom det ligger bra träning mm
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Ludvika?

Hanna E
    Hanna E: En trevlig butik. Vid varje besök hittar man något nytt fynd att ta hem. Fikat är också toppen. Jag rekommenderar alla som besöker Ludvika att stanna till på Hammarbacken och göra ett besök hos Fröken Larsson.
    Anna H
    Anna H: Mycket trevlig och snabb hjälp. Fixar allt!
  • 5 omdömen
    Anita M
    Anita M: Jag har Gonäs el hemma hos oss just nu! Måste skriva då jag ser dessa varningssignaler! Jag ser i varningen att det står att bl.a Per-Magnus kör taxi, jägare mm. Kan inte se det som någon nackdel. För övrigt tycker vi bra om honom! Arbetar seriöst och är kunnig på sitt område. Nu har vi inte fått någon faktura ännu så det klagomålet kan jag ej bemöta. Ännu. Vi vill gärna ha honom kvar och vi hoppas att inget sådant här ska förstöra relationen! Jag menar med en skyhög faktura som ev är felaktig!
  • 8 omdömen
    Cosma G
    Cosma G: Köp inte av detta företag. Det är lurendrejeri rakt igenom. Ett drop ship företag där varorna kommer från Kina. De gör allt för att slippa retur och pengar åter. Jag gjorde misstaget att inte kolla upp innan jag köpte. Undvik till varje pris.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Ludvika?

Jan Inge Fredrik S
    Jan Inge Fredrik S: Mina Sidor krånglar nästan alltid. Riktigt dåligt. "En underliggande tjänst ligger nere och därför saknas en del information". Ja, min förbrukning som jag vill se, visas inte. Ofta det är problem där.