Övrigt i Leksand

10 rekommenderade övriga företag i Leksand kommun

• Myggan P
    Myggan P: Vi har i region sörmland byggt en ny snickeriverkstad och fick professionell hjälp av Björklunds. Såg tydligt vårt behov och försökte inte sälja på oss mer än vi hade behov av. Myggan Persson Driftchef Region Sörmland
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Leksand?

• 1 omdöme
    Mikael Johan E
    Mikael Johan E: Jag hade tidigare skador på några tånaglar efter mycket skidåkning. Efter några behandlingar hos Jelena, med bland annat laser, så ser naglarna helt normala ut igen.
  • Anders Peter H
    Anders Peter H: Högsta betyg på alla punkter, ett riktigt proffs med hög servicenivå. Spacklade garaget åt mig o resultatet är fantastiskt syns inte att det är gipsskivor på väggarna o i taket. Kom även en lördag morgon o målade taket åt mig som jag gick bet med för färgen hann torka mellan varven.
  • Pia A
    Pia A: Idag 4/11-24 var Kattdoktorn Andrea hemma hos mig för att vaccinera min katt. Det var ett sanslöst fint möte. Att Andrea älskar katter visade han prov på idag och var så lugn, nogrann och behärskad. Andrea stannade även kvar en stund för ville vara säker på att min katt mådde bra efter vaccinet och han t.o.m kollade körtlarna på katten vilket jag aldrig varit med om med ngn annan veterinär. Fick maxförtroende för honom direkt. Vi pratade mkt om kattens hälsa och hennes ev. framtida behov eftersom hon nu är 11 år och måhända att lite ålderskrämpor börjat visa sig och vad det finns för möjliheter. Det var mycket prat om katter och olika raser, vad det fanns för fördelar respektive nackdelar. Det kändes avslappnat och ärligt. Den här kattdoktorn rekommenderar jag starkt till er alla som älskar era katter, ni kommer inte bli besvikna för ni kan prata med Andrea om precis allt, få råd och tips om något känns osäkert. Här har vi ett superproffs på katter! Mvh, Pia!
  • Wencke
    Wencke: BÄSTA I DALARNA !!! Otrolig service och kunskap !!
  • 1 omdöme
    Hans Runo P
    Hans Runo P: Grymt proffsiga Trevliga och lätta att ha att göra med Fällde 8 träd hos mig, exakt som jag ville ha det. Rekommenderas varmt
  • Riber H
    Riber H: Beställde en stor väggfast bokhylla. Det blev ett välgjort arbete, smäckert men samtidigt stabilt, med känsla för detaljer, och en smart lösning som gjorde det möjligt att forsla den på plats uppför hopplöst smalt trapphus.
  • Krister E
    Krister E: Hennes keramik är uttrycksfull och spännande, som en vandring i ett mystiskt sagoland
  • Kristina S
    Kristina S: Har besökt Åkerblads 12 gånger och alltid mötts av vänligt bemötande. Har varit där under alla årstider och njuter av hur man dekorerar efter årstider. Underbara rum som alla har inretts med olika textilier.Restaurangen serverar mat i världsklass med väl utvalda viner till.Frukosten tillhör favoriterna av de hotellfrukostar jag njutit.Deras egna Åkerbladslimpa med fruktoch svartsirap är såå god. Trevlig serveringspersonal. Framför allt vill jag ge Vera en eloge.Hon personifierar Åkerblads, Tällberg, Dalarna på det bäst tänkbara sätt.Jag är helt enkelt en Åkerbladsfreak som kommer att återvända, var så säker.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Leksand?

• Eva K
    Eva K: Grundlurad. Lovar runt håller tunt. Fick tid för akut besök för värmeanläggning. Var kallt ute. Saknade värme. Dök aldrig upp och har inte hörts av. Svarar inte i telefon och ringer inte tillbaka. Borde stå på svartalistan för företag. Vågar någon anlita detta företag? Lita inte på Stefan och denna rörfirma. 100 Minus poäng.