Övrigt i Borlänge

27 rekommenderade övriga företag i Borlänge kommun

Kerstin P
    Kerstin P: Dom tar emot en o pratar en stund innan man lämnar hunden klipper jättebra
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Borlänge?

• Elin S
    Elin S: Vi hyrde husvagn sommaren 2024 under två veckor. Vi var två vuxna och två barn. Vi är mycket nöjda med husvagnen, rymlig, ren och alla praktiska detaljer fanns. Vi är mycket nöjda med kommunikationen och bemötandet från uthyraren, trevligt och professionellt. Vi kan således varmt rekommendera att hyra av detta företag.
  • Patrik A
    Patrik A: Självplock och stort lager med bildelar
  • Gret-lis H
    Gret-lis H: En otroligt trevlig tekniker var på besök hos mig i Hallstahammar idag och utförde jobb åt Mälarenergi. Tobias Eriksson heter han, var rädd om honom.
    Jorge F
    Jorge F: Finns det ett telefonkontakt för en Uppsalabo?
    Kjelle S
    Kjelle S: Finns ingen bättre hockeyexpert i hela sverige
    Zakaria S
    Zakaria S: Extremt professionella, Underlättar verkligen jobbet för företaget, Inget krångel eller problematik, utöver detta får man alltid en god förklaring om man har frågor och även om man tar lite tid för att förstå så är de verkligen tålmodiga. Verkligen en firma jag skulle rekomendera
  • Bengt F
    Bengt F: Mycket bra och trevligt. Vänlig mot både hundar och husse, matte. Professionell.
  • Fredrik R
    Fredrik R: En komplett takleverans som det är utlovat!
  • Douglas Jim Ö
    Douglas Jim Ö: Köpte en skåpbil av dem 2024. Jag hann köra till Kiruna fram och tillbaka och sedan upptäckte jag att kylarvätskan var brun. Det visade sig att det var en spricka i toppen, centrallåsningen började balla ur i samma veva, hjullagren var helt slut med mera. Försökte få tag på dem men det var svårare att få tag på dom än Donald Trump och ingen hjälp fick man.
    Deeped S
    Deeped S: Blombergs drivs av två engagerade tjejer som satsar på modernt mys. Även om de inte har tusentals sorter att erbjuda så är deras utbud genomtänkt och brett. Det är ett café som har koll: det känns inte som ett småstadscafé. Synd att de inte har wifi. Det är ett perfekt häng på fredagseftermiddagen eftersom det ligger bredvid bolaget och därmed kommer "alla" förbi där.
    Annika H
    Annika H: Bra priser, bra studentrabatt om man vill gå en gång. Lite få pass att välja på, men ändå helt okej. Trevlig sommarjympa utomhus som dessutom är gratis att gå på. Personalen är väldigt trevlig också!
  • Ulf H
    Ulf H: Riktigt bra ställe, känns avslappnat och seriöst. Trevlig personal med skön attityd. Om det blir aktuellt med fler piercingar eller rent av en tatuering, är det till denna trevliga källarlokal på Hagavägen I Borlänge
  • 13 omdömen
    PETTER L
    PETTER L: Ber om ursäkt direkt men är väldigt upprörd. Jag har fått en påminnelsefaktura från Halebop på 299:-. Har vid flera chattar och mail dem fått det bekräftat att denna faktura är felaktig och makuleras. Jag till och med fått mailbekräftelser på att jag kan kasta fakturan. Och ändå händer det att jag får en faktura och NU får jag infon från er att jag måste betala den för att sedan få den krediterad. Det kan inte vara rimligt. Ska det vara så här? Varför ska jag ligga ute med pengar för Halebops misstag? Beloppet är för en startavgift som inte gällde mitt abonnemang. Det är fullständigt bedrövligt och jag har lagt massor med tid på att stå i kö hos företaget och får olika besked varje gång. Otroligt oproffsigt rakt igenom. Rör faktura 24134313204. Kan ni undvika Halebop gör det, finns inget bra att säga längre.
    Deeped S
    Deeped S: BK rockar. Skön inredning som inte riktigt känns enligt BKs regler. Bra och snabbt jobbat av personalen.
  • Fredrik B
    Fredrik B: Det är ju inte så bra att bryta avtal, införa extra avgifter samt höja dessa med över 300 %, samt snåla med reparationer på lokaler. Par i Hjärter tatuering 0243-227304
    Novalie My Star Mercedes M
    Novalie My Star Mercedes M: Det tog en månad för mitt paket att komma
  • Ralf K
    Ralf K: 28-11-2013 skickade jag 2 st bromssköldar till förkromning fick dom 11-4 2014 kommer aldrig och lämmna något där mera ringde flera gånger å tjatade
    Kersti Elisabet H
    Kersti Elisabet H: Trist att bli bemött av en tuggummituggande dam som inte bevärdigar dig med en blick utan stirrar in i datorn. Rekommenderar en kurs i kundbemötande.
  • Simon S
    Simon S: Sämsta jag varit med om. Omöjliga att få tag i. Jätte oklart vart utlämningen är inga skyltar eller nått, kaos på vägen in och dåligt bemötande och otrevlig personal.
    Andreas K
    Andreas K: Oseriöst, sms utskick. Aldrig bett att bli kontaktad.
  • Emelie C
    Emelie C: Köpte golfbil från detta bolag. Håller inte leveranstid, säger att bilen var levererad när det inte var det. Laddaren till golfbilen var trasig så fick köpa en ny efter att i flera veckor försökt få tag på bilfirma. Stod även fel regnr på laddaren som vi fick. Försökte få tag på firman under flera veckor, de svarar inte i telefon, inte på mail. Utöver detta så tog det flera veckor för dom att skriva över bilens ägandeskap, detta resulterade att vi inte kunde täcka försäkring. Aldrig stött på en sån här oseriöst firma.
  • Hans Daniel K
    Hans Daniel K: Sämmre företag på att kommunicera med sina kunder finns nog inte. Extremt dyra elavtal och dyr taxa för avfall. Tragiskt att detta företag får fortsätta på detta sätt år efter år. Skulle aldrig någonsin använda Borlänge Energi om man inte var tvingad till det. USELT!!
  • Michael S
    Michael S: Inte missnöjd med huset i sig. Men Fiskarhedens service är inget att förvänta sig något av. Sedan vi flyttade i huset har vi haft lite problem, som ”dom ska ta tag i”. Sen säger de att de inte har egna entreprenörer och att man som kund får vända sig till respektive entreprenör själv. Vilka i sin tur säger att reklamationsärenden ska gå genom Fiskarhedenvillan. Sen går tiden. Till sist kan de säga att reklamationstiden har löpt ut, då är problemet ur världen för dom.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Borlänge?

• Martin Erik S
    Martin Erik S: Totalt värdelöst företag. Jag trodde att Bring var sämst. Det går ej att ringa direkt till centralen i Borlänge. Centralerna runt om i landet kan inte ringa varandra vid problem "vi jobbar inte så". Vi har 30 dagar på oss att hitta ditt paket innan du kan reklamera!! Hur troligt är det att du kommer använda Schenker som transportör för inkommande/avgående gods? definitivt inte!