Övrigt i Stockholm

1,231 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

Eva N
    Eva N: Snorkig och oprofessionell personal. Jag förvånas ständigt över att jag kan få så olika bemötande när jag kommer in i Antalisbutiken. Ibland är de väldigt tillmötesgående och vi kan diskutera de pappersval jag ska göra för en kunds räkning. Andra gånger får jag knappt någon hjälp alls, trots att jag är den enda kunden i butiken. Då är det ovilliga att ta fram pappersprover, ger sarkastiska svar och säger snabbt att jag nog borde leta någon annan stans. Enda förklaringen jag kan komma på till det här ojämna bemötandet är att jag ibland kommer dit "kontorsklädd", andra gånger på en ledig dag klädd i jeans, keps och sneakers. Personalen verkar helt enkelt inte bry sig om att vara trevliga mot någon som inte "ser ut som om den ska göra en stor beställning". Riktigt uselt Antalis! Jag är ju där för samma stora kunders räkning, oavsett hur jag är klädd.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

farnaz m
    farnaz m: Om jag visste att det här Föreningen har ingen parkeringsplats jag aldrig köpt det! Hitta någon plats att parkera bilen är det ett stort problem för mig. Föreningen har ingen tvättstuga samt är ett annat problem! Jag hoppas att de kan göra något snart.
    Robin D
    Robin D: Gillar inte att göra gnällrecos, men ibland måste allmänheten varnas. Jag gillar däremot att bestämma själv när jag äter mat. Sen vad det kostar, eller hur länge jag får vänta, det kan jag själv avgöra om jag har tid/råd med just då. Jag beställe till lunch en pasta med salami och gorgonzola. Mannen i kassan ropade in till köket "En dagens pasta!", varpå jag påpekade att det inte var den jag beställt. Hans svar var då att "Den är färdig och jättegod med biff och kostar bara 75:- inklusive dricka", den andra tar 20 minuter." "20 Minuter för en pasta? Jaha då litar jag väl på honom tänkte jag, vilket jag inte borde ha gjort. Den smakade konservburk och köttsmulorna den överkokta pastan var blandad med var riktigt sorgliga. Jag tog några tuggor, sen gick jag. Det nybakta pizzabrödet var dock gott. Därav två pluppar. Det finns säkert bra mat på det här stället, men att vägra tillgodose kundens önskemål och sen leverera dålig mat, det är inte ok! Vad vissa restaurangägare missar är att ibland kommer det kunder som är villiga att betala dubbelt upp mot vanligt lunchpris OCH vänta, bara det genererar något riktigt gott. Sånt humör var jag på idag, men jag vill inte kriga för det.
  • Simon D
    Simon D: Restaurangen har jättegod mat men baren/klubben är lite för ung för min smak.
    Stefan Q
    Stefan Q: Maten sög, var förvisso där när det var studentskiva, men att betala 219:- för en plankstek med oxfilé som verkligen var den sämsta biten och totalt genomstekt kändes inte alls kul... Eventuellt sommartid och bara ta en öl så är det ett helt ok ställe.
  • Maria H
    Maria H: En buffé med mat av blandad kvalitet, som inte är särskilt nyttig faktiskt. Det är samma mat nästan jämt. Lite wok, lite fläskfilé, lite pommes frites, bearnaisesås, lite fisksoppa. En salladsbuffé som är lagom tråkig. På fredagar efterrätt. Ofta lång kö efter 11.45. Ett lagom pris men det finns roligare ställen att äta på i Kista.
  • Gunnar L
    Gunnar L: Såna som demolerat schackets miljöer snappas upp av den här klubben. "Folk" som dricker en massa sprit och förolämpar andra spelare.
  • Maria
    Maria: Grupperna är för stora för att träningen ska hålla ett bra tempo eller för att tränarna ska kunna vara engagerade i allas spel och utveckling. Ändå är det väldigt dyrt. Dessutom är åldersindelningen inom en grupp väldigt ojämn, även om det står annat i kursinformationen. Det har varit svårt att komma fram till dem. STA är däremot väldigt engagerad i sin marknadsföring.
    Sven N
    Sven N: oseriösa, kändes inte som ett bolag som hade en seriös ledning. finns det pengar? har dom jobb? verkar bara oseriöst
  • Jacob K
    Jacob K: 120kr lunch och efteråt är man inte riktigt mätt ändå. Kalla edamame och jag tror deras dumplings lagas i varmluftsugn. Däremot smakade dem bra och min favorit var kyckling och vitlök. Peking Anka va inte så god däremot.
  • Eva N
  • Ingemar L
    Ingemar L: SM Stockholm Bygg AB bytte vindskivor åt oss sommaren 2021. Tyvärr visade sig betydande brister i offert- och avtalshantering, utförande och kundbemötande. Bristerna i utförandet hade enkelt upptäckts vid en egenkontroll. 29/4 fick vi en offert där målning av vindskivor ingick. 27/5 meddelade vi att målning av vindskivor inte ska ingå i offerten. Vi fick en reviderad offert först den 4/7, kvällen innan arbetet skulle påbörjas. Vid samma tillfälle efterfrågades personnummer och fastighetsbeteckning. Uppgifter som SM Bygg hade haft gott om tid att skaffa tidigare. Arbetet påbörjades innan avtal hade tecknats. Offert och avtalet var slarvigt formulerade. I avtalet fanns en post om 1 400 kr för bortforsling av byggavfall. Detta var inget som vi beställt och jag hade inte blivit tillfrågad. Redan i uppdragsbeskrivningen betonade jag att vi själva skulle ombesörja detta. Arbetet slutfördes inte helt och hade brister. Bland bristerna kan nämnas: Vid ena gaveln är vindskivorna inte symmetriskt placerade över taknocken, vilket medför att insidan av vindskivorna är mer utsatta för regn. Vindskiveplåtarna var inte skarvade på tre ställen, vid en gavelfot saknas skruv, flera träskruvar är felplacerade och syns underifrån. Vidare fick jag inte överblivet material som jag fakturerats för. Via mail bestred jag fakturan och avsåg att hålla inne 500 kr för arbete och 300 kr för material. SM Stockholm Bygg AB ringde då och hotade att skicka en ny faktura med ett högre belopp om jag bestred fakturan. När jag bestred fakturan hade jag tyvärr inte upptäckt att vindskivorna inte var symmetriskt placerade vid ena gaveln. Detta fel skulle kosta flera tusen att åtgärda.
  • BO W
    BO W: Tyvärr, detta är ett mycket bra spel för barn med otroligt dålig kundsupport. 7 dagar utan annat än autosvar. Felet beror på felaktiga debiteringar från Star Stable och vid begäran om rättelse låser de kontot men återkopplar inte. Har aldrig varit varit med om ett spelföretag som totalt missat vikten av snabb hantering vid fel. Star STable använder som så många andra Zen Desk för support men här har ingen återkommit på 7 dagar.
  • Jahanbakhsh B
    Jahanbakhsh B: Klagomål väldigt dåligt bemötande från kundservis och ingen reagera när man förklara att varför betalar man parkeringsavgift och får man blötte lapp på rutan alltså !
  • 5 omdömen
    Åke E
    Åke E: Jävla irriterande försäljare. Varför ska jag tala om för en helt främmande person vilka lån jag har och om dom är privata. Så jävla trött på denna pest.
    Claes Jonas L
    Claes Jonas L: Elektriker som som installerade var mycket stressad och gjorde ett antal fel. Efter jag talat med chefen på firman som installerade (sända av Evify) så återkom han och åtgärdade ett av problemen, dock inte allt. Jag tog hit en annan elektriker som skämdes å sin proffesions vägar och gjorde om och rätt. Det skall dock nämnas att Evify tog sitt ansvar på fint sätt och betalade den extra kostnaden för elektriker som kom och åtgärdade.
    Susanne L
    Susanne L: Så dåligt Q-Park! Här försöker jag som kund utnyttja er nya teknik med SMS-parkering, så NI kan spara pengar, mindre automater att serva. Blir först irriterad över att ni lägger på en fakturaavgift när parkeringen ska betalas - varför då?! Varför inte dra via mobilräkningen som alla andra? Jäkligt fräckt. Laddar ned appen för att slippa avg. Skriver fel på sista siffran i reg.nr, överklagar med inskickat kvitta och bevis på att jag omöjligt kunde ha två bilar med nästan samma reg.nr parkerade på samma ställe, samtidigt! Ni kunde bjussat på det. Nu kan ni flyga och fara med era jäkla SMS-betalningar! SKITFÖRETAG!
    Peter P
    Peter P: Kan man sjunka lägre än Expressen? http://www.friatider.se/att-smaka-pa-sin-egen-medicin
    DAVID B
    DAVID B: Var där igår vid 21-tiden för att ta en öl. I baren ber jag om en öllista och blir hänvisad till en lista som står på baren. Beställer en öl där men när jag får notan upptäcker jag till min förvåning att beloppet på notar är 10:- högre än på menyn. Jag påpekar att de måste ha slagit fel men det visar sig då att menyn de gav mig var en "happy hour-meny" som slutade gälla 19 (dvs för två timmar sedan). Förvisso stod det 19:00 i överkant på menyn, vilket jag upptäckte jag när de pekade ut det för mig, men varför ger man en gäst en meny med priser som inte stämmer? De hade dessutom ingen annan öllista så även om jag hade noterat tidsbegränsningen hade de inte kunnat ge mig en meny med korrekta priser. Nåja, alla kan göra fel, men det som är avgörande är hur man hanterar efterspelet. Och det vara katastrofalt. Givetvis borde de ha gett mig menypriset för den här ölen men istället ber bartendern chefen komma in, en chef som vägrar diskutera saken. De slutar med att jag returnerar ölen och begär att kortdragningen ska makuleras (jag hade inte skrivit på kvittot, så hade de vägrat hade jag reklamerat kortköpet i alla fall) vilket de gör efter viss diskussion. Förstår inte vad de vann på detta, jag hade nog druckit mer än en öl om de hade skött detta på det enda rimliga sättet. Istället får de inte in några pengar och hälla ut en öl, samt får en missnöjd besökare. Var det bättre än att ta ansvar för sitt misstag, bjuda på en tia och sälja ytterligare en öl?
  • Robert N
    Robert N: Bedrövliga, Tar ut överpriser utan att kunna specificera jobbet. Hör inte av sig trots sms, mail och telefon. Kolla annan revisor..
  • JOHANNA J
    JOHANNA J: Rekommenderar ABSOLUT INTE detta bolag. Tappade bort mina skidor och pjäxor och de hittades aldrig samt usel nivå på mängd återbetalning, återkoppling och service under ärendet. UNDVIK!
    Margareta S
    Margareta S: Sprucket tyg i skjorta made in Turkey. Ingen ersättning, då kvitto saknas!
    Kerstin A
    Kerstin A: Gick det att välja ett eller några minus så hade det blivit så.
  • MAGNUS E
    MAGNUS E: Påstår att det finns garantier när de säljer sin nyproduktion. Utför sedan besiktningar utan att åtgärda påtalade fel. Det går inte att lita på Aros.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

Annika D
    Annika D: Opålitliga och efterhängsna. För att kunna jämföra olika bankers ränta använde jag Lendo vilket var bra. Docks togs tre olika kreditprövningar på mig trots att det stod att ingen skulle tas. Utifrån jämförelsen från Lendo såg jag att den bank jag hade tänkt från början hade bra ränta vände jag mig till den med ett lite annat belopp än den jag hade haft i förfrågan via Lendo. Då visade sig att jag inte kunde ta lånet direkt mot banken utan var tvungen att ta det via Lendo. Då kontaktade jag Lendo igen och önskade ändra beloppet. Av någon anledning gick det endast att ändra i jämna 5000 vilket fick vara OK. Sedan när jag fick papperna från banken stämde det inte alls med det beloppet jag efterfrågade. Lendo påstod att jag var tvungen att ge dem mina bankuppgifter och lät mig inte gå vidare i låneprocessen utan det. Lendo försökte lura på mig en försäkring som jag inte ville ha, var när jag ifrågasatte att återbetalningsbeloppet inte stämde med vad som var sagt de fick erkänna att de lagt på en försäkring utan att informera om det. Om ni använder Lendo var uppmärksam på dessa saker och medveten om att genom att använda Lendos tjänst kan ni sedan inte ta lån genom ett flertal banker på minst 30 dagar.
1...3233343536...50
Gärdet  (33 st)
Gamla Stan  (25 st)
Liljeholmen  (24 st)
Västberga  (18 st)
Hammarby Sjöstad  (16 st)
Stadshagen  (15 st)
Högdalen  (14 st)