Övrigt i Stockholm

1,231 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

Robin R
    Robin R: Blivit rekommenderad att tvätta där då de är ett av få ställen som tvättar på plats och man kan hämta skjortorna redan samma dag. När jag väl kom dit så hade de inte bemödat sig att öppna trots att det var 10 minuter efter utsatt öppettid.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

Suzanne R
    Suzanne R: Otrevlig kvinna, en av ägarna. Fattar inte varför de har paketutlämning när hon tycker mest det är jobbigt. Otroligt dålig service!!! Mannen är väldigt trevlig däremot!
  • Milka G
    Milka G: Rekommenderas ej. Alldeles FÖR stressad, tar ej sig tid med patienten. Kände inte alls att hon ville lyssna på mina problem.
    Josefine G
    Josefine G: När vi förlovade oss 2008 ville vi designa egna ringar. Vi gick till BA Juveler på Rosenlundsgatan. Min ring blev bra, men sambons blev fel (han var väldigt tydlig med ingraveringen, både text och rak stil. Ändå kommer den tillbaka med fel datum och skrivstil). Eftersom jag är som jag är så hade jag sagt att vi behövde ringarna en vecka innan det var dags, så de hann rätta till felet. Efter det har vi använt BA Juveler för mindre reparationsarbeten, och även andra jag känner har gått dit på min rekommendation. I april/maj gick jag ditt för att göra min ring lite större. Jag hade med eget guld (våra ringar är gjorda av gammalt "släktguld". De kunde inte ge mig någon prislapp, men sa att "det blir en liten symbolisk summa". När det var dags att hämta ringen var jag sjuk så min sambo gjorde det. När han kom hem berättade han att det hade kostat 700 kr. Inte på något sätt kan jag tycka att 700 kr är "en liten symbolisk summa". Jag mailade till butiken för att fråga. Inget svar. Jag mailade igen. Inget svar. Igår råkade jag gå förbi och då passade jag på att gå in. Tanken var att jag skulle fråga om priset och påpeka att de borde se över vad som är en symbolisk summa samt påminna om att företag bär läsa mailen om de skyltar med mailadresser. Det gick sådär. Jag kom in, förklarade mitt ärende och fick två svar. 1. Mail är inte bra, mycket bättre att ringa istället. När jag påpekade att de inte kan ha en mailadress om de inte läser den fortsatte mannen att säga att telefon är bäst. 2. Jag hade fått massa rabatt. Egentligen skulle det kosta 1 700 kr att förstora en ring (med eget guld! 1 700 kr! Det är ju sjukt dyrt) och jag hade bara behövt betala 700 kr. Jag svarade att det var en bra rabatt, men att man då skulle ha sagt ett pris till mig direkt, inte "en liten symbolisk summa". Mannen undrade vem det var som tagit emot min beställning och eftersom jag varit en hel del i butiken kunde jag beskriva honom. Han var på plats och kom ut i butiken. Första orden var "Jag hör att du är arg för att vi ignorerat dina mail". Ehh? nej, det är verkligen inte det stora problemet. Sa igen att jag inte kan tycka att 700 kr är "en liten symbolisk summa". Han hade samma argument som sin kollega, att det var en bra rabatt. Och jag hade samma argument som innan, ja, det är en bra rabatt, men eftersom jag inte fick veta priset innan känner jag mig lurad. Mutter mutter. "Så nu är du här för att få några hundralappar tillbaka?" sa han. Jag: "Nej, jag råkade gå förbi och ville påtala detta". Jag krävde alltså inget. Man nummer 1 började leta bland pappren och sa, till man 2, inte till mig, att han skulle ta fram presentkort som jag kunde få. Man 1 gick in på lagret och sa, inte till mig, men väldigt högt. "Man ska aldrig vara snäll!. Ursäkta? undrade jag. "Jag sa att man aldrig ska vara snäll, man får ju ändå bara skit för det". Jag förklarade att jag inte tycker att han varit snäll, jag känner mig lurad. Han upprepade att han varit snäll, men att det får man ju bara skit för. Jag ifrågasatte hans attityd, han tyckte inte att han hade en attityd, han vara bara snäll. Så frågade han om mitt namn, för att ge mig ett presentkort. Jag svarade att jag inte vill vara kund till ett företag som har så dålig attityd, och att ett presentkort kommer förbli oanvänt, så jag vill inte ha det, och gick. Vad har jag lärt mig av detta? Att inte nöja mig med svar som "en liten symbolisk summa". Och att aldrig mer använda BA Juveler.
    Peter R
    Peter R: Man måste ju sätta ett betyg för att få skriva här och jag betygsätter ENDAST BEMÖTANDET. Ingen aning om deras kompetens men vill dela med mig av det sista mailet jag erhöll. Jag fick lite konstiga vibbar då jag pratade med dem (med ena killen var det inte så trevligt och jag efterfrågade en sak och fick svar på en annan), kollade då här och avbokade och nämnde då att de fanns med mindre smickrande omdöme på Reco, med nedanstående mail som följd. Och nej, jag har inte klippt bort något utan detta är 100% så som jag fick det. Snälla någon som varit där, skriv ett omdöme, jag är så nyfiken att jag skulle kunna gå dit bara för att pröva/utmana mina nu erhållna fördomar (hur behandlar man kunder som kommer om man skriver så här till de som inte kommer? tack för att du upptagit min tid ... och hänvisar till ett skitföretag som RECO!! Vi har haft 10.000 tals nöjda kunder och du hänvisar till två garanterade sociopatomdömen på Reco. No competece! Tack för det
  • 5 omdömen
    Liza J
    Liza J: Jag och min sambo köpte en volvo v70 98 hos dom. Det blev mycket fel på bilen strax efter vi köpt den. De vägrade stå för reparationskostnaderna. ARN beslutade att de var skyldiga oss pengarna, men bilgirman har fortfarande inte betalat tillbaka. De svarar varken oss, ARN eller Svea ekonomi. Varnar för företaget
    Ida E
    Ida E: Kan vara den sämsta webbshop jag någonsin handlat från. Gjorde en beställning och betalade direkt via min internetbank. Får min beställning en HEL MÅNAD senare. När jag fått min vara motsvarar den inte alls mina förväntningar i varken utseende, storlek eller material så jag förbereder mig på att returnera den. När jag går in för att göra en retur läser jag att plastemballaget inte får brytas vid retur - vad är det för larviga egna påhittade regler? Diskuterade lite med kundtjänst och fick skicka tillbaka varan ändå. Jo, man tackar.. Nu har det däremot gått 1½ vecka sedan jag returnerade varan och än har jag inte fått pengar tillbaka på mitt konto. Bloggtjejer ska kanske ägna sig åt vad de behärskar bäst istället...
  • Tobias B
    Tobias B: Köpte svart kaffe och varm blåbärspaj. Kaffet var okej, varken bra eller dåligt. Plus för att det inte smakade bränt. Pajen var alldeles för söt, kunde nästan känna sockret mellan tänderna.
    Leif K
    Leif K: Kan också nämnas att Ordförande i styrelsen heter: Sederholm, Claes Fredrik Sven Mortimer (61). Har nog aldrig varit med om så dåligt fungerande hissar, reparationer ideligen!
    Vladimir L
    Vladimir L: Instämmer med andra. Min dyrt batteri dammsugare V15 detekt. Den har börjat krångla strax efter garantitiden. Försökte kontakta Dyson via WhatsApp, Facebook, m.m. Kom inte längre än till kön. Inte ens dagen efter kom det något svar. Försökte även ringa och valde svensktalande support men den kunde endast engelska ..... Det får bli ett försök via ARN.
    Elias A
    Elias A: Värdering skiljer sig markant från Booli värdering som speglar marknadspriset på ett mer korrekt sätt än denna Ai värdering som är automatiserar och inte tar hänsyn till en mängd faktorer om boendets unikitet som behöver manuell handpåläggning så därför fungerar inte denna typ av automatiserad värdering. Säkert en smart idé men fungerar inte i verkligheten, tyvärr. Min lägenhet i Tyresö som är värd ca 4,3 MSEK får en värdering på endast 3,3 MSEK så det är en felmarginal på ca 1 MSEK.
  • Johanna B
    Johanna B: Fick ingen faktura men påminnelse väldigt sent per post. Betalar på förfallodagen men för sent så pengarna går fram först nästa bankdag. Får därefter inkassokrav daterat samma dag som pengarna gick in. Oförstående handläggare som tycker att det är helt ok att både skicka påminnelse utan faktura och inkasso trots att pengarna kommit in. Kommer inte anlita Evidensia för veterinär-tjänster mer så länge de använder Ropo för påminnelser och inkasso.
  • Nils Marcus L
    Nils Marcus L: Svarar inte i telefonen efter att vi rapporterat trafikfarliga brister så som en brusten fjäder. Rekommenderas inte ! Skulle det hända något med bilen, så får man ingen hjälp och dem bryr sig inte om ARN.
    Marie E
    Marie E: Detta är ett bluff företag ringt mailat inget svar. Skicka aldrig några pengar hit, då ser ni dom aldrig mer!!! Fy fan!!
    Karl Ulf H
    Karl Ulf H: Är det här dagens Sverige för vi som arbetar enligt systemet?
    JONAS L
    JONAS L: Tar över 3 timmars fri parkeringsområden med p-skiva och gör om till 1 timma så man inte längre hinner med läkarbesök eller tandläkarbesök samt tvingar en att ladda ner app eller ta ut parkeringslapp och gå tillbaka och lägga i rutan vilket är jobbigt för de som har svårt att gå. Böter till de som ej stått längre än en timme om de bara använt p-skiva. Kommer klaga till kommunen (jag jobbar själv på kommun) om att de bör byta bolag till ett som är mer kundvänligt. Riktiga skojare!
    Nataly B
    Nataly B: Oseriöst. Försöker blåsa personal på timmar konstant. Tar bort pass och timmar. Ger inte ut fullständig lön. "VDn" har 0 respekt för medarbetare och hennes lilla hund gör hennes skit arbete. Akta er. Jobba aldrig för Paketify/Tranda Transport/ Picsmart om du älskar dig själv.
  • Per R
    Per R: Södermalms oseriösaste och sunkigaste bar.
    Maja K
    Maja K: Akta er för Eventstrategi.se eller ESSAB Event Strategi Sweden AB Org.nummer: 556739-3441 är ett blufföretag. Vi köpte precis ett VIP paket för 4995 kr styck till Robyn i Göteborg och får de billigaste ståbiljetter för 695 kr styck. De skriver att det inte finns några biljetter kvar, vilket det finns. Vid samtal med dem är de otrevliga, inte tillmötesgående och försvarar sig utan att ta ansvar. Avida Finans som de i sin tur säljer sina fakturor till tar inte heller de något ansvar dock ett bättre bemötande. Oerhört ledsamt och frustrerande.
    Lars-erik S
    Lars-erik S: Hur kommer man i kontakt med dessa? Dom har fuck *d upp med att skicka in renteämdringar efter 3/4. Nått som ställer det till för mig.
    Emelie V
    Emelie V: Anlita inte! 🚨 Städare förstörde mitt golv och jag fick bråka mig till att de skulle återställa golvet. Jag hade ställt fram milda produkter men städerskan erkände att hon letade upp ett utgånget frätande medel när hon olovligen rotade igenom min garderob och använde det istället. Kundtjänst sa att jag fick skylla mig själv som ställde fram så milda produkter. Kunde inte bo i lägenheten medan slipningen skedde - och fick ingen ersättning för att jag behövde bo på hotell. Vill ni tappa pengar, hår på grund av stress och få er egendom förstört så är det fritt fram att boka!
    Torsten Ingemar B
    Torsten Ingemar B: Om man parkerar och vill ha parkering startad i appen lång tid kan systemet svara tekniskt fel. Det trots att parkering påbörjats. Då blir man lite sur och tar en korttidsparkering i stället vilket gick bra efter lite trixande. Det visar sig dock då man kontaktar easypark väntetid 52 minuter att parkeringen hade påbörjats ändå trots att systemet säger tekniskt fel. Så samma fordon kan alltså ha två pågående parkeringar till dubbla kostnaden där den ena inte har bekräftats korrekt. Hur är det ens möjligt? Är de som kodar systemet totalt inkompententa? Då kundservice nåddes sa de att jag ska gå in på mina parkeringar där skulle det stå parkering påbörjad. Problemet var bara att det gav också tekniskt fel. Så det gick inte att kontrollera alls. De skulle sätta tillbaka pengarna på mitt konto för dubbelt betalat men det har inte skett ännu. Får väl som skaplig på juridik dra det hela till domstol som FT-mål. om beloppet ej återbetalas.
  • Carl Gunnar N
    Carl Gunnar N: Urdåligt företag som man inte kan ringa eller komma i kontakt med folk på ni svarar inte på mail heller
  • Ali H
    Ali H: Jag har blivit totalt grundlurad av taxi chauffören, jag åkte idag kl.16.59 från Stockholm central station till Lindbergsgatan 4 .Resan är på endast 3 kilometer, jag har åkt den ruten tusen gånger, jag kom fram kl.17.14 .Resan tog 15 minuter istället för 10 minuter med avstånd på 3 kilometer från Stockholm central station till Lindbergsgatan 4. Det kostade mig 453 kronor för Resan på 3 kilometer. Jag har blivit totalt grundlurad av chauffören, jag blev totalt CHOCKAD, Detta är rena rama STÖLD, Jag påpekade Detta för chauffören han brydde sig inte det minsta, han hänvisade mig till taxametern, jag har blivit BEDRAGEN av chauffören, jag har visat min släkt och vänner och de blev alla chockade och sa till mig att anmäla både chauffören och företaget och det är exakt det jag kommer att göra. Jag kommer att lämna in en anmälan till polisen på chauffören och företaget för lurendrejeri, bedrägeri och STÖLD. Det kostar mig vanligtvis 147 kronor för samma resa med taxi, jag har åkt samma resa 1000 gånger och det har aldrig aldrig varit dyrare än 150 kronor. Aldrig. Om jag inte får tillbaka pengarna, mellanskillnaden som är 300 kronor ja då kommer jag att anmäla er båda och gå till media och visa de kvittot och tala om vilket bedrägeri, lurendrejeri och STÖLD som jag fick utstå av eran chaufför och bolag.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• Sam P
    Sam P: Beställ INTE biljetter från det här företaget. Biljetterna kostar fler 100 kr över vanliga biljettpris. Beställde biljetter för 1100 kr som på ticketmaster kostade 750 kr. VARNING för oseriöst företag. Kunde jag ge 0 i betyg hade jag gjort det. VARNING VARNING VARNING
1...3334353637...50
Gärdet  (33 st)
Gamla Stan  (25 st)
Liljeholmen  (24 st)
Västberga  (18 st)
Hammarby Sjöstad  (16 st)
Stadshagen  (15 st)
Högdalen  (14 st)