Lana P:
Hur kan man vara så dålig och finnas kvar? Allt från kundservice, uppdateringar till leveranser är otroligt uselt. Har jagat ett paket som borde vara framme och ringt 10 tal samtal. veckor och efter inte mindre än 7 samtal. TNT Sverige har lyckats anställa och anlita samarbetspartner som är sämst i branschen.
Mariette W:
Köpte medlemskap ångrade mig ett par dagar efter de följer inte konsumentköplagens om ånger rätt och håller på aå jävlas hela tiden och sängläget att de inte kan hitta profilen och mejladress. Och köpet
Robbin T:
Jag ska inte ifrågasätta slutresultatet, men vägen dit var ganska brokig.
Första samtalet hade jag med annan person än han som gjorde arbetet. Eftersom det var lite brådskande så försäkrade han mig att de hade bra koll och skulle hjälpa mig.
När första avtalet kom förutsatte jag att det innehöll vad vi diskuterat, men senare kom det fram att kontrollplan inte omfattades. Först hette det att det skulle kosta en timme extra att ta fram, men senare visade det sig handla om två timmars arbete. Då hade jag inget alternativ utan behövde godkänna.
Senare behövde jag ha en del justeringar för att uppgifterna ändrades, så den extra kostnaden fick jag godkänna. När en extern part kollade på resultatet såg de att ”byggplats” var en annan adress och begärde uppdatering. Detta ville de ha över en tusenlapp till för att fixa.
Så slutsatsen är att slutresultatet var ok, men om inte allt fastställs i avtalet eller de behöver göra femminuters-justering så tar de oskäligt mycket betalt för det. Jag förstår att de inte gör arbete gratis, men i dagens läge borde de tänka på service och vad kunden redan betalat dem. Min slutnota hamnade på över 25000kr - och det var för material kring en bärande vägg i huset. Min rekommendation är att inte anlita någon som inte kan vara på plats och göra ordentliga undersökningar… och om ni anlitar BTIB - se till att lusläsa avtalet, och granska i detalj vad de gjort innan du godkänner - för kan de pressa ur dig extra tusenlappar så gör de det.
Bengt Ingemar M:
Anlitades för inkoppling av Nibe bergvärmepump. Visste inte hur den skulle installerades utan spenderade stor del av arbetstiden till att läsa installationshandledning.
Glömde sen att installera belastningssensorer för varje fas och jag fick tillkalla Anton igen och visa vad han glömt.
Inkopplingar gjordes utan att konfigurera pannan utan det fick jag leta upp och göra själv i efterhand inte, inga instruktioner heller från Anton utan han gjorde inkopplingar och åkte sen utan ett ord. Fick sedan betala för all restid och läsning av handbok.
Begär certifikat att Anton har kunskapen för arbetet som ska göras.
Philip K:
Bra bemötande i butiker och kunnig personal! Köpte mitt andra objektiv nyligen i Sthlm.
Men för något år sen köpte jag min kamera via webbsidan och det tog flera månader innan jag fick den ( oavsett att det stod 0-10 arbetsdagar på hemsidan ) när man kontaktade kundsupport och pratade med dem i butik fick man ingen kompensation för den långa väntetiden! Hoppas att det jag beställde nyligen kommer i tid annars blir jag riktigt missnöjd!
Johan S:
Bra säljare men sedan är det tyst, inget svar från varken säljare eller kundtjänst. Jag beställde en cm10 modul som skulle installerats för 2 veckor sedan men inget svar från företaget. Trist, skulle valt ett annat företag om jag kände till deras usla kundservice.
Lina michaela christina U:
Receptions personalen bemöter en väl.
Men veterinärerna känns stressade, lite hårdhänta med små djur samt man hinner inte fråga saker innan veterinären går ut från rummet. När man ber om prisuppgifter får man inte riktigt det. Man blir avbruten och det pratas i munnen under tiden man pratar. Min katt vart väldigt stressad hos er under veterinärbesöket.
Kommer aldrig vända mig till er igen.
Inger G:
Försökte få hjälp med en Airfryer XXL där elektroniken börjat strejka. Blev ganska väl bemött när jag väl lyckades komma i kontakt med någon. Men det var ett helvete att försöka hitta ett telefonnummer eftersom Philips verkar ha satt i system att låtsas jobba med andra saker än hushållsprodukter för att slippa konsumentförfrågningar. När jag väl genom uteslutningsmetoden lyckades hitta rätt nummer så tvingades man gå igenom inte mindre än SJU olika flervalstelefonsvarare, alla med olika röst och röstläge, och välja om och om igen innan man fick prata med en riktig människa. Kommer sannolikt undvika köpa Philips produkter hädanefter.
Felix S:
Trevlig och proffsig initialt.
Men när problem skulle åtgärdas (efter en omfattande vattenskada) försvann han och och svarade aldrig mer på sms, mail eller telefon.
Åsa B:
Jag kan tyvärr inte rekommendera Pennoyer. Vi hade stora problem med byggnationen då vår oberoende besiktningsman aldrig godkände entreprenaden pga fel. Försäkringsbolaget betalade dock. Nu efter 9 år har vi en skada ( orsak ej fastställd). Pennoyers bemötande var dock undermåligt. De vill inte ens komma o titta utan sade bara att förvisso gäller garanti men det är min bevisbörda. Väldigt tråkigt!
Liselotte F:
Jag rekommenderar inte Arninge Bilservice! Efter att lampan för lågt oljetryck börjat lysa bokas tid hos Arninge Bilservice och bilen bärgas dit veckan före bokad tid. De lovar att titta på den så snart de har tid. Tiden går och dagen för den bokade tiden passerar utan att vi hör något. Dagen efter bokad tid ringer jag själv och frågar. Personen som svarar vet inget utan säger att de återkommer om en timme. De återkommer inte. Dagen efter, som är en fredag, ringer jag igen och de säger igen att de ska återkomma. Kl 13 ringer de och säger att de har tagit bort skräp och att bilen kan hämtas. Jag frågar vad det kostar men det har de inte "räknat på". Dessutom stänger de kl 14. Jag hinner förstås inte hämta bilen med en timmes varsel så den blir kvar över helgen. När jag hämtar bilen på måndagen vill de ha över 6000 kr! De har alltså haft bilen i nästan två veckor och har tagit bort litet skräp, ringer en timme före stängning på fredagen, utan att ha räknat på priset, och säger att bilen kan hämtas och när jag hämtar den på måndagen så vill de, utan att ha kommunicerat något om priset överhuvudtaget, ha över 6000 kr! Jag känner mig helt trollad. Usel kommunikation och jag litar inte alls på att jag har betalat ett rimligt pris för det jobb som har utförts på bilen.
Nils N:
Tänkte köpa ett 15 mm kopparrör, 2 m men med priset 449:- var det värt att åka till Bauhaus och köpa samma för 219:-. Det är värt att kolla priset och då lönade det sig att åka till Bauhaus trots extra bränslekostnad.
Lars John Oskar L:
Välsorterad och hyfsat bra uppstyrd men det försvarar inte alls priserna som är helt uppåt väggarna... tex
10 kr för ett begagnat kronljus ?
700kr för en skål från Orrefors bara för att den är märkt med ett klistermärke från Orrefors men som uppenbarligen inte är tillverkad där för modellen hittas inte när man eftersöker bland Orrefors produkter.
Man säljer begagnade saker för mer än nypris i butik ??
Denna butik rekommenderas inte om man vill göra ett klipp eller har ont om pengar. Detta blir ironiskt när man sedan tittar på konceptet denna butik har dvs att ge en chans in på arbetsmarknaden för de som har det lite jobbigt ekonomiskt mm.
SOFIA S:
Upplever att Fabrique tappat i kvalitet. I onsdags köpte jag en frukostfralla på morgonen och osten var stenhård, alltså inte färsk. I morse köpte jag två croissants och de var torra, kändes inte alls färska. Så tråkigt då jag så länge älskat deras koncept. Börjar bli för stora.
Theresia C:
Sam & Co serverar tydligen både Sushi och någon billigare variant av husmankost. Jag har dock endast provat Sushin, och märkt av att den blivit sämre och sämre. Riset är löst och makin tenderar ibland att falla isär. Restaurangen ligger insprängd mellan affärerna så ljudnivån är relativt hög.
Kundbemötande är alltid detsamma, dvs samma kvinna som aldrig ler eller pratar.
Prisnivån på sushin ligger runt 100-lappen.
Vid mitt senaste besök blev jag även matförgiftad.
Jari Markus Tapio K:
Jag har ett presentkort som blivit förläng på grund av inställd bilkörning sommaren 2023. Nu går det inte komma in på hemsidan, via telefon får jag beskedet att kundtrycket är högt och blir sen bortkopplad. Antar att bolaget är bluff, ser ju på allabolag.se att det finns och att de tjänar pengar, smart affärsidé, sälja presentkort utan att leverera upplevelsen... BLUFF
Hur ska man gå tillväga för o få tillbaka sina pengar?
Richard S:
Ja, vart skall man börja.
Parkando driftar parkeringen i fastigheten där min arbetsgivare har sitt kontor. De har stora problem med tekniken och deras automatiska in- och utcheckning fungerar riktigt dåligt.
Som exempel så har min arbetsgivare ett abonnemang på två platser i garaget. När man åker in i garaget så läser kameror av registreringsskylten för att säkerställa att man får åka in utan att betala.
Ett återkommande problem är att man åker ut från garaget och stoppar sin parkering så läser kameran av den bakre registreringsskylten vilket medför att en ny parkering startar.
Har man inte koll på pay.parkando.se så kan man få en obehaglig överraskning med en hög avgift att betala.
Det största problemet är dock deras obefintliga kundsupport. Har lyckats nå dem en gång tidigare och personen som då hjälpte mig, Hawal (?), var riktigt proffsig. Annars är de riktigt dåliga på kundservice.
De hänvisar till telefon där de sällan eller aldrig svarar. Satt idag i 30 minuter utan att få svar och klockan 16 stängdes samtalet ned med hänvisning till att ringa igen i morgon. Då skall man ha med att jag i skrivande strund har en parkeringsavgift som kommer ticka på tills jag kommer till kontoret igen om två dagar.
Som privatperson är det en stress att veta att parkeringen tickar på trots att jag och min bil är 2 mil från garaget. Att behöva driva sitt case och försöka övertyga supporten, om man kommer fram, att det är en felaktig debitering är även det en stress. Senast kom jag upp i 1 300 kr och jag hoppas kunna komma i kontakt med dem innan det dra iväg denna gång.