Bra bemött, Helt enligt förväntningarna. Byte av delar av avgassystem.
Speedy Bilservice Lindome
Välkommen till Speedy Bilservice Lindome! Oavsett vilket bilmärke du rullar runt i så har vi servicen för din bil. Vi tror på nöjda kunder - detta åstadkommer vi genom att alltid vara lyhörda och ständigt förbättra den service vi erbjuder. Med vår 3 års garanti på både servicedelar och arbete till alla våra kunder skiljer vi...
507 omdömen om Speedy Bilservice Lindome
Sedan starten hos Reco 2019
Alltid snabb service och känner att jag får rätt hjälp för en vettig peng.
Bra och personlig service med det lilla extra. Självklart professionellt utfört ärende angående min bil.
Snabbt. Smidigt. Förtroendeingivande.
Snabbt smidigt och trevlig personal 👍
Snabb service och konkurrenskraftigt pris.
Mycket bra bemötande och en service som blev snabbt utförd. Jag är väldigt nöjd.
Otroligt kunnig och serviceinriktad personal som verkligen vet vad de pratar om. Från första kontakt till avslutad affär kände jag mig trygg och väl omhändertagen. De tog sig tid att lyssna, svarade på alla mina frågor med tålamod och gav kloka råd utan att vara påstridiga. Det märks att de har lång erfarenhet i branschen och sätter kundens behov i första rummet. Allt gick smidigt, proffsigt och med ett personligt bemötande som gjorde hela processen både enkel och trevlig. Rekommenderar dem varmt till alla som söker en bilfirma med hjärta, kunskap och kvalitet!
Bästa bilverkstaden i Lindome.
Mycket bra och seriöst har jag upplevt.
De är jättesnälla att låta mig lämna bilen dagen före bokningen och gjorde jobb mycket snabbt på en rimlig pris 😊
Jättebra service, snabb och trevlig. Rekommenderar gärna
Speedy Bilservice i Lindome får högsta betyg för att de varje gång jag varit där har gett mig bra service. Den här gången var det ett hjullager och parkeringshjälpen som var ur funktion. Det löste han snabbt och lätt.
Speedy hjälpte mig med byte av laddluftslang, styrstag och länkarmsbussningar bak på min bil. Lämnade in bilen dagen efter jag pratat med Speedy, och dagen efter det var bilen färdig. Bra kommunikation och snabbt och väl utfört arbete! Tack!
Punktlighet, bra mottagande, professionellt arbete, rimligt pris. Jag har kommit till dem i mer än två år, och jag märkte att tjänsterna förbättras till det bättre, och jag kommer alltid att komma till dem. Tack så mycket M V H Safoat
Trevlig personal. Nöjd med utfört arbete
Trevligt och kunnigt bemötande
Hej. Om ni har en bra bilservice verkstad för närvarande? Varför inte skaffa en bättre? Är så nöjd med den service jag fick på Speedy Lindome Kunniga, trevliga, ärliga och lyssnar på vad man säger. Så jag rekommenderar verkligen verkligen Speedy Lindome Mvh Mim Mannen i Mercedesen
Väldigt bra kommunikation. Lätt att boka en tid.
Speedy Bilservice is very professional, fast responder, efficiently work on cars. I am very happy with their service so far. Will always recommend speedy bil Lindome.
Ett trevligt bemötande som alltid,fick vänta lite men fick en ursäkt för det. Själva bytet gick väldigt fort så hit kommer jag igen 👍👍👍👍👍
Det var mycket bra bemötande och bra utfört arbete
Bra bemötande trevligt personal och bra jobb
Jag är nöjd både med bemötande och resultat.
Snabbt och proffsigt utförande samt väldigt trevligt bemötande
Bästa servicen 🙏🏻 snabbt och bra jobb! Rekommenderar starkt verkligen
Trevlig bemötande, snabb service
Jättebra service här, kan varmt rekommenderas
Snabbt och felfri service. Rekommenderar starkt
Alltid bra bemötande Bra utfört arbete Byte av däck på fälg Byte till sommar däck
Snabb hjälp när den väl var på plats efter lång väntan efter strul med telsamtalet med Motor.
Kanon bra upplevelse. Kunnig och saklig. Snabb leverans. Allt till belåtenhet
Trevliga o snabb reparation av min bil.
Hej! Jag var väldigt nöjd Speedy Bilservece Lindome. Reparation av mycket hög kvalitet. Jag kommer att rekommendera det till mina vänner. MVH Ruslan
Snabbt hjälp och mycket bra bemötande. .
Snabb hjälp å trevligt bemötande
Gott bemötande och snabb service
Jättebra service. Han löste det direkt medan vi väntade. Hit åker vi igen.
Duktigt bilmekanik Bra service Lagat bil Städad och ren verkstad Jätteglad kund Rekommendera stark
Riktigt bra service. Trevlig personal
Jag gjorde en service på min bil. Jag fick bra bemötande och bra service. Det verkar som mekanikern var väldigt noga. Bra förklarat för mig vad som behövde åtgärdas.
Bra välkomnande bra service rekommenderas
Snabbt och rimligt pris! Rekommenderas!
Snabb, bra service och vänlig personal
Snabb service och ibland accepteras drop in.
Svintrevlig och snabba till en ärlig slant
Den service och det bemötande jag fick motsvarade mina förväntningar.
Bemötandet var topp och servicen var av högsta klass!
Alltid bra bemötande och bra service. De vet vad de talar om och kan alltid åtgärda problemen. Möjlighet till snabb hjälp är också ett plus. Jag har aldrig varit missnöjd med deras hjälp och kan starkt rekommendera dem.
Behövde snabb hjälp med ett problem. Trevligt och lösningsorienterat bemötande. Extremt kunnig och snabb personal med.