Begagnade bilar i Norrtälje

3 rekommenderade försäljare av begagnade bilar i Norrtälje kommun

Nyfiken på vad din bil är värd?
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om fri värdering nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Rikard G
    Rikard G: För tre veckor sedan köpte jag en bil av Marc Fontane på Höglunds bil och jag måste säga att jag är fantastiskt nöjd, från första kontakt till ett par veckor efter leverans. Jag brukar inte lämna omdöme och jag tänker att vanligtvis gör man det när man är missnöjd. Jag har ägt många bilar och haft att göra med många bilförsäljare och tyvärr måste jag säga att jag är en misstänksam person och behöver undersöka bil och företag nogsamt innan köp, man vill ju inte bli lurad med tanke på att det är mycket pengar. Helt ärligt har jag aldrig fått ett sådant förtroende för någon bilförsäljare som jag fick för Marc och jag var sannerligen inte någon lätt kund. Han var snabb på bollen direkt med att svara på alla mina frågor, jag reste 70 mil för affären och möttes av ett stort tålamod. Min far var bilförsäljare och han fick många återkommande kunder med tanke på hans sätt att skapa trygghet. Höglunds bil har funnits i många år och Marc är en erfaren bilförsäljare, han är fantastisk på att skapa trygghet, genuint snäll, trevlig och kompetent. Jag gorde ett jättebra köp och det har jag förstått mer i efterhand, därav min önskan om att lämna ett sant och ärligt omdöme. Jag kommer utan tvekan ge dem mina bästa rekommendationer till alla jag känner, jag kommer helt klart vara en återkommande kund även om det förmodligen kommer att ta ett tag. Jag är fantastiskt nöjd med min bil och mitt köp! Stort tack! :)
  • Driver du bilhandel i Norrtälje?

• Jessica G
    Jessica G: Alltid trevliga och tillmötesgående! Bra utförande och arbete. Jätte nöjd
  • Driver du bilhandel i Norrtälje?

• Christopher B
    Christopher B: En liten varning för denna bilhandlare, har varit i kontakt med honom flera gånger. Nu när jag skulle byta in min bil mot en nyare som han hade, så bad jag om att få ACn fixad och säkrad först. Det visade sig, som han själv sa - "Hade åkt till en hemlig kompis, och fått den fylld med gasol som kylmedel" GASOL!!!! Explosivt , står varning angående detta, säkert på flera bilar han säljer om man pressar honom lite. Jag bad om en riktigt provtryckning med påfyllning och han åker till som " hemliga kompis " och fyller den med GASOL, går fet-bort, en gnista och läckage och bilen står i lågor!