Begagnade bilar på Värmdö

6 rekommenderade försäljare av begagnade bilar på Värmdö kommun

Nyfiken på vad din bil är värd?
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om fri värdering nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Välkommen till Torvalla Bil på Värmdö. Vi har lång erfarenhet och är återförsäljare för Mazda, Fiat och Jeep.
    Rima A
    Rima A: Bästa ställe o bästa säljaren Gabriel fick riktigt bra bemötande tack för allt🙏
  • Driver du bilhandel i Värmdö?

• Sandra K
    Sandra K: Hej, jag köpte en fantastisk Wolksvagen Touran! Jätte glada! Bra priset och bra service! Rekommenderas!!! Mvh Sandra K.
  • Ulrika E
    Ulrika E: Vänder mig alltid till FA installation & motor när jag behöver nya däck, sommar som vinter. Mycket bra priser och service!
  • Peter E
    Peter E: Mattias på Toppskick är mycket kunnig och förtroendeingivande. Det är tryggt att köpa bil hos Toppskick. Ordning och reda, inga konstigheter. Transparent och ärligt, helt enkelt en smidig bilaffär! Kan varmt rekommendera Toppskick Bil! // Nybliven ägare av en V90 från Toppskick
  • Ola J
    Ola J: Hade tittat på och provkört en Nissan Tekna. Jag behövde dock bilen så fort som möjligt. Dessvärre kunde leverans ske först runt okt/nov. Synd. Nåja jag letar vidare. En förmiddag blir jag uppringd av en försäljaren Sv*n på Nissan. -Jag har fått tag i en bil! Leverans i augusti! -Ok, jag har hittat en bil med leverans i juli. I Helsingborg. -Vad heter den firman? Jag tror inte de kan leverera så snart. När vi talat en stund förstår jag att försäljaren tror att augusti är den 9 månaden på året, men ok då. September funkar. Jag är på! Samtalet avslutas. Efter lunch ringer jag igen för att kolla upp en detalj. -Dåliga nyheter bilen är såld! -Va?! Men du ringde ju mig och erbjöd mig bilen, och jag sa ja? -Jamen det kom in en kund som var intresserad som köpte bilen. -Men du lovade ju mig?! -Ja men han ville göra affär direkt. Så funkar det hos oss. *Ridå* Ringer upp VD. -Det var inte bra. Det låter tyvärr som typiskt Sv*en. Så ska det inte gå till. Beklagar! Så gick det till i sammanfattning. Ingen hörde av sig från firman igen. Jag väntar på bilen från Helsingborg som jag får i början av juli. Grymt besviken på den arrogans och bristande respekt man visat mig som kund. Bemöt mig gärna, kära Lindgrens bil på Värmdö, eller erbjud mig för all del någon kompensation. Så här långt så har ni agerat föga hedervärt.
  • Driver du bilhandel i Värmdö?

• Simon01 S
    Simon01 S: Lämnade in min då nya bil för att få stenskottsskyddsfoliering (genomskinlig plastfilm sätts på utvalda delar på bilen) genomförd av Wrapzone AB för mindre än 3 år sedan. Förutom att de inte gjorde ett särskilt bra jobb, vilket resulterade i att jag blev tvungen att lämna in bilen igen och där de inte fixade alla problem jag tydligt visat för dem vid inlämningen (de tyckte att det de inte fixat var inom deras subjektiva "felmarginal" som de först upplyste mig om då), så har stenskottsskyddet gulnat mer och mer överallt där det är applicerat. Jag har nu två olika färgnyanser på bilen: smutsgul på bilens stenskottsfolierade delar och vit (bilens originalfärg) på de delar som inte är stenskottsfolierade. Detta efter mindre än 3 år och trots att jag kör min bil mindre än 1000 mil/år, står parkerad i varmgarage och endast handtvättar bilen! Wrapzone säger att det inte finns någon garanti från tillverkaren (Hexis Graphics) och säger att det enda de kan göra är att erbjuda mig ny stenskottsfoliering till ett pris som är mer än 3 500 kr högre än vad jag ursprungligen betalade för att få bilen stenskottsfolierad. För bilder och ytterligare info gällande detta ärende, sök på wrapzone på bilforumet garagetdotorg