Pelle P:
Min upplevelse av affären med Sports car center har varit utmärkt från första stund, säljaren Alexander hjälpte oss på ett väldigt professionellt och bekymmersfritt sätt genom hela affären.
Jag kommer absolut att vända mig till Alexander och Sports car center när det är dags att byta bil igen!
Lillian J:
Som alltid då man har kontakt med servicen i Skodan Bredden får man alltid ett exceptionellt bemötande.
Ville boka tid för en service o fick tid till i morgon. Det kallar jag exceptionellt bra Service.
Hit kommer jag att komma flera gånger.
Jan Andreas K:
Hade tyvärr en dålig upplevelse då jag skulle sälja min bil till Kamux.
Allt var frid och fröjd initialt. Bilen lämnades in för inköpskontroll på verkstad. Inga fel påträffades. Inköparen (Sulle) säger då plötsligt att bilen har gått för många mil, vilket var känt innan verkstaden gjorde kontrollen, så Kamux vill inte köpa in den. Men säljaren uppger att han har en kompis på Olivia Bil, Daniel, som kommer att ta över affären, -"För han är bra, inga problem".
Ok, sagt och gjort. Daniel på Olivias Bil får en chans. Är tveksam till denna andrahands deal men vet att det är sådana här affärer som görs mellan handlare.
Så, jag ringer upp Daniel och allt är kanon inledningsvis. Vi gör upp priset och skickar fler bilder på bilen. Daniel verkar vara en duktig säljare/inköpare för han har tydligen många kunder vilket gör att han inte ringer upp som utlovat. Även här fattar jag att det är så här det funkar så jag har lite is i magen. När jag ringer upp efter en vecka uppger Daniel att bilen har gått för långt, vilket var känt från början. Tycker faktiskt att detta är uselt bemötande.
Avslutningsvis undrar jag om det är så här KAMUX vill bemöta sina kunder? Tyvärr kan jag inte rekommendera KAMUX. Hur skulle det vara med lite ärlighet och inte bara massa snack...
leif l:
Köpte en bil där för 2 mån. sedan. Skulle få vinter däcken skickade hem till mig i Norrland, har fortfarande inte fått dom. Blivit skickade till Sundsvall och nu till Hudiksvall inte till mitt hämtställe som överenskommit.
Saknade reservdäck tog drygt 1 mån. Saknar fälgskydd och lastgaller. Trotts upprepade samtal med löfte att det är på väg så fungerar det inte. Hur svårt kan det vara?
Niklas O:
Bil inne på verkstad 1 1/2 månad fortfarande inte färdig. Pinsamt dålig kommunikation från j bil vet fortfarande inte när den blir klar. Aldrig någonsin träffat på sämre kundservice och så lite förståelse för dina kunders problem när man blir utan bil i hur länge vet jag ju inte. Men minst 1 1/2 månad.
Aldrig mer Mazda och jbil
Yngve J:
Otrevligt! Att kromen har släppt på tre av dörrhandtagen kan inte vara tillverkningsfel och ge garanti eftersom garantin har gått ut. Blev kallad "besservisser" när jag påstod att enda anledningen måste vara dålig tilverkning.
Kommer att hålla mig långt från serviceverkstaden på Stilbil.