Begagnade bilar i Stockholms län

Funderar du på att byta bil? Det finns många firmor som köper och säljer begagnade bilar i Stockholms län. Hur ska man veta vilken som är bäst? Här på Reco.se kan du läsa vad tidigare köpare och säljare tyckt om servicen och bemötandet de fått från olika bilförsäljare i Stockholmsområdet.

När du ska välja bilhandlare finns det mycket som kan spela in. Personlig kontakt är en viktig komponent för att du ska känna dig trygg och nöjd i ditt köp. Att försäljaren tar emot din bil och att du hittar något du tycker om är en annan. Vissa bilförsäljare som jobbar med begagnat fokuserar på vissa märken för att nischa sig, se till att du hittar en som har vad du gillar!

Sedan finns det ju den ekonomiska biten. Handlarna erbjuder garantier med olika längd, har kontakt med olika banker och föredrar olika finansieringslösningar. Ett tips är att fundera på vad som passar dig och hitta en handlare som jobbar likadant.

Orter i Stockholms län
Salem  (1 st)
Nynäshamn  (1 st)
Vaxholm  (1 st)

Topp 25 försäljare av begagnade bilar i Stockholms län

• Gör din nästa bilaffär genom oss på Bilförmedlingen! Välkommen!
    Nicklas S
    Nicklas S: Grymma låvar skicket på bilen...köpte en v60 av dom👍👍👍👍👍
  • Anna-Karin S
    Anna-Karin S: Såg en annons på facebook om att sälja sin bil, jag skickade in mitt registreringsnummer och bara efter några minuter ringde säljaren jerry upp mig och frågade lite om bilen, väldigt trevlig. Vi bestämde ett pris för bilen och efter två dagar hämtade dom upp bilen, bekymmerslöst och pengarna på kontot.
  • Rayan N
    Rayan N: Oseriösa bilhandlare de sa service bok finns 1 år sen tills nu hade vi inte fått den även de lovade att kamrem på bilen är byt och vi hade varit på verkstad som upptäckte att den är inte byt länge sen även mycket gammal så vi var tvungna byta kamrem sats plus vatten pump som kostade ca 8000 kr Köp aldrig från de !
  • Välkommen till BD Bil AB. Hos oss kan du genomföra en snabb och billig bilaffär. Vi tar emot alla bilmärken och alla modeller. Vi tar hand om ägarbyte samt avregistrerar din bil hos transportstyrelsen...
    Abdiqani Niman J
    Abdiqani Niman J: Jag kan varmt rekommendera Alexander om du är på jakt efter en bil. Fantastisk service och en mycket positiv upplevelse!
  • Besök vår profil, läs omdömen och värdera din bil oerhört smidigt. Vi på Stockholms Bilmäklare har koll på läget med över 15 års erfarenhet.
    Joakim B
    Joakim B: Vi var på jakt efter ny bil och hittade Stockholms Bilmäklare via blocket, då de hade en bil vi var intresserade av. Vi tog kontakt och kom överens om en affär som innebar att vi bytte in vår gamla bil. Firman var snabb och tillmötesgående. Trots att vi pga trafikläget kom till firman endast tio minuter innan de skulle stänga, tog de sig tid och gjorde att vi kände oss trygga och nöjda med affären, som slutade med att vi åkte hem med ny(gammal) bil. Vi kommer definitivt att kolla här igen då det är dags för ny affär. Rekommenderas starkt!
  • Varmt välkomna till Carson!
    Mika T
    Mika T: Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jätte trevligt personal.
  • Pelle P
    Pelle P: Min upplevelse av affären med Sports car center har varit utmärkt från första stund, säljaren Alexander hjälpte oss på ett väldigt professionellt och bekymmersfritt sätt genom hela affären. Jag kommer absolut att vända mig till Alexander och Sports car center när det är dags att byta bil igen!
  • Anna H
    Anna H: En snabb, smidig och bra affär som resulterade i den perfekta bilen för mig. Proffsigt och kunnigt bemötande, kan verkligen rekommendera ett bilköp här.
  • Välkomna till Arbetsbil! Vi förser både privatpersoner och företag med arbetsfordon.
    Olab Aktiebolag O
    Olab Aktiebolag O: Otroligt bra bemötande av säljaren Björn. Vi letade en bil som skulle passa i våran verksamhet och Björn löste det galant. Vi köpte en mindre kranbil för leverans av lång gods i garage. Allt löste sig och inom en vecka så var vi i full drift. Kort sagt så är jag väldigt nöjd med vad Björn och Arbetsbil kunde erbjuda och lösa åt oss.
  • Auktoriserad verkstad och försäljare av Mazda, Fiat, Abarth och Suzuki samt försäljning av begagnade bilar.
    Jessica H
    Jessica H: Vi fick väldigt bra service båda besöken, , bra säljare Robin & inte för på, han gav ett förtroendegivande intryck & även när jag skulle hämta ut bilen. Kan rekommenderas med de varmaste. Vi fick även Blommor hemskickade med blombud. Tack , det var en väldigt Trevlig överraskning.
  • Fredrik B
    Fredrik B: Har köpt många bilar på Lilla Bilsalongen från vito till sprinter bilar. Dom väldigt bra att göra med. Har aldrig provkört en bil och detta har funkat till 100%. Dom står för vad dom säger ang bilarna som jag köpt. Kommer köpa många fler bilar av Lilla Bilsalongen.
  • Samir B
    Samir B: Köpte en jättefin Volvo Xc60 förra veckan hos de. En mindre bilfirma men väldigt professionella kan man säga. Fick väldigt bra bemötande och service av de. När jag skulle testköra bilen, så ställde de upp och körde med en annan bil framför mig för att visa mig var jag kunde känna på bilen både på motorvägen/stan eftersom alla kommer vi inte från Sthlm. Fick även väldigt bra förklaringar ang billån! Det får verkligen en och känna sig tryggare då ang. hela bilaffären.Dagen efter så fick jag meddelande att bilbatteriet var låg. Jag kontaktade de och där var det inga problem att åka in till SKOBES Volvo och köpa nytt bilbatteri där Jasses bil stod för kostnaden! Tack för en bra bilaffär !Hoppas ni blir större! 👍
  • Familjebil-Center hjälper dig med din bilaffär!
    Helena V
    Helena V: En otroligt fin upplevelse med en fantastisk handlare Olle. Jag kände mig trygg igenom hela köpet. Tack!!!
  • Matilda L
    Matilda L: Så proffsigt bemötande och service utöver det vanliga! Rekommenderas varmt!
  • Målerifirma L
    Målerifirma L: Vänligt och proffsigt bemötande Hemkörning av inköpt fordon Världsklass Tack Janne och övrig personal //Jörgen i Grödinge
  • Christian E
    Christian E: Bästa bilfirman i Stockholm har köpt flera bilar under åren av Jonny på Tullinge bil. Bästa servicen som vanligt
  • Få professionell hjälp med försäljningen av din bil!
    Jerry W
    Jerry W: Superbra bra bemötande bara bra
  • Risbergs Bil i Täby hjälper dig med din affär av Subaru och Citroën. Vi har även verkstad. Välkommen in!
    Harriet Britt-marie W
    Harriet Britt-marie W: Har haft min bil på service Bilen hämtad och lämnad. Bemötandet från medarbetarna hos Risbergs har varit otroligt bra. Professionellt från början till slut. Vid behov vänder jag mig med trygghet till Risbergs bil.
  • Ingrid Margareta O
    Ingrid Margareta O: Varning för denna firma! Köpte en vattenskoter i somras för 130 000 hos denna firma. Lämnade in den på service för ett par v sedan o den visade sig var stulen. Skotern är nu beslagtagen av polisen o firman vägrar göra rätt för sig. Oerhört oseriös firma!
  • Kenneth W
    Kenneth W: Väldigt trevlig och professionell personal. Otroligt hjälpsamma och tillmötesgående. Speciellt Linda som sålde bilen åt mig. Är nöjd med bilköpet. Med vänlig hälsning, Kenneth Wändel
  • Fariba
    Fariba: Hej, Jag köpte en Nissan Almera, årsmodell 2004. Jag fick mycket hjälp och råd från försäljare Nasir när jag ringde honom för första gången tills jag köpte bilen. Bilen fungerar bra och jag är nöjd med den. Stort tack Mvh Fariba Mostaan
  • Självklart tar vi er bil som inbyte!
    Ronnie Kian D
    Ronnie Kian D: Var intresserad av en bil hos Melinas och tänkte kika lite på den och säljaren var så trevlig och glad, när jag ville veta vad han skulle ungefär ta min i inbyte så skiftade han attityden rätt så snabbt och krävde att jag skulle göra en affär innan han säger vad han vill ge för min bil. Uselt bemötande, vågar inte ens tänka på hur det är att göra med den människan om man köpt bil av honom och det visar sig vara något fel som man vill få åtgärdat. Köp bil på egen risk säger jag bara.
  • Martin M
    Martin M: Mkt bra och proffsig! Detta borde räcka! 30 tecken??
  • Ingemar S
    Ingemar S: Jag och min fru var ute och provade diverse olika SUV:ar och hamnade av en tillfällighet hos LEXUS vid Smista Alle. Vi hade ingen tanke att det skulle finnas en bil för oss där, vi var bara nyfikna. Lasse Sundberg kom fram och lyssnade noga på vad det var för egenskaper vår nästa bil skulle ha. Vi provade några olika modeller och fastnade för en LEXUS 450 H som vi provade. Den uppfyllde med god marginal de egenskaper vi hade specificerat. Vi hade en inbytesbil som vi inte kunde fastställa inbytesvärdet på, så affären höll på att stupa. Lasse Sundberg hittade ett annat sätt för finansieringen och den provkörda demobilen blev vår. Han skötte det hela på ett mycket trevligt och professionellt sätt. Han vann verkligen vårt förtroende.
  • Yasin A
    Yasin A: Jag är nöjd mycket trevligt personal!
1234...12