Bilverkstad i Stockholms län

Behöver du service på din bil och behöver hitta en rekommenderad bilverkstad i Stockholm? På Reco.se kan du läsa rekommendationer som om de kom från dina vänner och bekanta, det vill säga du hittar ett helt forum för de bästa bilverkstäderna i Stockholm. Få personlig service redan från början, be om en offert på din lagning och få prisförslag innan lagning eller service. Det kan inte bli mycket enklare. Vad du än behöver hjälp med får du det nära dig på en bilverkstad i Stockholm. Grundservice, byte av bilglas, polering av strålkastare, vaxning av bilen ja det mesta och mycket därtill kan du få hjälp med. Varje bil behöver kontinuerlig omsorg och service och på bilverkstan hittar du allt detta för din bil. På Reco.se finns också vägbeskrivning till din bilverkstad i Stockholm så att du lätt hittar fram!

Stockholm är en unik huvudstad på många sätt. Här finns till exempel en varierad terräng i form av både urban och lantlig miljö och man har alltid nära till naturen! Det kräver också olika saker av din bil. Om du har kört på en landsväg med din stadsbil kanske du vill tvätta den. På vintern kan det bli slaskigt och det kan vara skönt att få bilen tvättad lite oftare. Sikten blir också bättre och du blir säkrare i trafiken med en ren bakruta. Se vad din bilverkstad i Stockholm kan hjälpa dig med.

De varierande årstiderna ställer också många krav på din bil. Få hjälp att byta sommar- och vinterdäck och se till att alla lampor fungerar som de ska. Lamporna ska alltid fungera men på vintern är det extra kritiskt. Få dina strålkastare polerade på din bilverkstad så blir de som nya! Hitta bilverkstäder som ger mångsidig service och gott bemötande. Det spelar ingen roll om du bor i innerstan, förort eller närförort för på Reco.se finns bilverkstäder som täcker upp hela Stockholmsområdet.

En storstad som Stockholm kräver mycket av bilen, så se till att alltid ha den i gott skick och ställ krav på din bilverkstad. Din bilverkstad i Stockholm ligger närmare än du tror. Genom att surfa in på Reco.se får du en första kontakt och många rekommendationer så att du hittar rätt bilverkstad nära dig för din bil och för dig i Stockholm!

Bilverkstad
Nynäshamn  (3 st)
Vaxholm  (1 st)

Topp 25 bilverkstäder i Stockholms län

• Georgios A
    Georgios A: Jag lämnade in bilen på måndag morgon och den var klar redan på torsdag. Jag har aldrig varit med om så snabb service! Bilen blev som ny. Fantastiskt jobb, men jag är inte förvånad eftersom jag valde dem just på grund av deras höga betyg på Teslas hemsida. Rekommenderas varmt!
  • Tony S
    Tony S: Service på toppnivå. Hög kompetens, snabb service och supertrevliga att ha att göra med. Ett föredöme i branchen!
  • Bogdan Gabriel D
    Bogdan Gabriel D: Jag har köpt Ditec lackskyddsbehandlingen men de gjorde fint interiören också. Alltså bilen ser ut som ny! Helt enkelt, de överträffade mina förväntningar. Jag är supernöjd med deras arbete och det var värt varenda krona. Rekommenderas varmt.
  • Peter Werner R
    Peter Werner R: Jag ringde upp för att behövde snabb hjälp med 2 vinterdäck bak. Fick 20 timmar senare 2 däck monterade, balancerade till bra pris trots att verkstaden var full med bilar och mycket arbete. Tycker det är topp service de gör. Adressen var Hudiksvallsgatan Stockholm-Norrmalm.
  • Annie Charlotte Viktoria L
    Annie Charlotte Viktoria L: Grymt bra service!! Fick hjälp med min bil samma dag. Supertrevlig personal dessutom☺️
  • Hans-christian W
    Hans-christian W: Bästa bilverkstaden och trevligaste personalen i galaxen. Lämna aldrig Er bil någon annanstans!
  • JAN C
    JAN C: Jag har servat familjens bägge bilar här i över 3 år, alltid bra bemötande och väl utförda jobb till vettiga priser. Jag har fått låna bil när jag har haft min inne på service och idag lördag när min bils batteri hade dött så kom en kille HEM till mig och satte in ett lånebatteri så jag kunde köra bilen till Mekian som sätter in ett nytt batteri i veckan som kommer. Går inte att ha en bättre verkstad tycker både jag och min fru Jan Christophe
  • ANDERS D
    ANDERS D: Har servat olika (tyska) bilar i många år hos Tyska Bil. Mitt absolut förstahandsval istället för märkesverkstad. Abbe som gör mina jobb är envis, duktig, snabb och lösningsorienterad - och snackar inte gojja. Human prissättning, flexibla, hjälpsamma och vänliga. Tack!
  • Anders S
    Anders S: Mycket trevlig och kunnig bilmekaniker som kan sin sak. Lämnade in en V50 för reparation och allt vi kom överens om åtgärdades. Inga 'hittepåfel' utan rak och ärlig kommunikation. Kommer definitivt att återkomma när det är dags för nästa service.
  • Rami E
    Rami E: Väldigt bra firma att ha med att göra. Fick hjälp att bevisa mot leasing företag då skadorna jag hade var från förra ägaren. Har lämnat min bil förut för reparation och de gjorde ett väldigt bra jobb. Rekommenderar dom starkt.
  • Anita
    Anita: Rekommenderar denna bilservice för deras Servicevänliga och tillmötesgående personal. Bilen känns väl omhändertagen när den hämtas ut - Lämnar mina däck för hotellverksamhet under säsongerna - tvättar min bil och får hjälp med det mesta.
  • James A
    James A: Mycket bra service samt reperationer. Trevlig personal som var professionella och utförde jobbet inom den utlovade tiden.
  • Noran D
    Noran D: Behövde hjälp snabbt med däcken och service, fick hjälp med bogsering till verkstaden och däcket fixades samtidigt som de servade bilen. Tack ni är ju trevliga och duktiga.
  • Arash Edvin R
    Arash Edvin R: Mycket bra bemötande och väldigt kunnig personal! Bilen blev bra igen efter många besök hos olika (andra) verkstäder som inte kunde hitta felet.
  • Björn K
    Björn K: Trevligt bemötande, korrekta prisuppgifter och tidsangivelser. Nära till både buss och Lidingöbanan. Senaste besöket svängde jag in här på morgonen med ett riktigt risigt hjullager och frågade när de kunde fixa det. "Det ska vi nog kunna klämma in idag" fick jag till svar! De fixade fram reservdelar och bytte lagret så jag kunde hämta bilen på eftermiddagen! Lite billigare än hos märkesverkstaden blev det också. Detta var andra gången jag besökte Lidingö Bilcenter men troligen inte den sista!
  • Simon F
    Simon F: Mycket trevlig personal. Hjälpsamma på alla sätt. Jag hade gett dem fel uppgifter om det som skulle åtgärdas och med det stod de utan rätt reservdel. Det löste dem galant och gav mig all information för att jag skulle känna mig trygg. Kan varmt rekommendera denna verkstad!
  • Dagge O
    Dagge O: Utmärkt verkstad med service över förväntan. Rekomderas
  • Peter O
    Peter O: Nu ska det öppnas en bilverkstad i älta har jag hört stämmer det? Det behövs !
  • Hans B
    Hans B: Sönners Bil och motor är firman som gjort att jag kunna hålla mig med bil; de har hjälp mig i alla akutlägen, och lagt ner stor tid och möda på att fixa den bästa lösningen vare sig det gällt en rutinservice, motorhaveri el dyl - eller bilbyte. Jag köpte min första bil där 1981, och såväl min pappa som jag vände oss alltid till Sönners. Nu är pappa borta, men jag förlitar mig fortfarande på Sönners. Om de inte svikit mig på 27 år har de mitt fulla förtroende. Jag rekommenderar dem varmt. PS: nu har ytterligare tid gått, och de har gjort fler bra insatser! Jag byter inte verkstad/handlare. Hans B
  • Marcus A
    Marcus A: Letade desperat efter ett företag som kunde byta min fläkt som hade börjat gå bärsärkargång, och det är ju inte så kul att åka land och rike runt i en torktumlare över julen. Detta var den första av fem verkstäder som kunde ordna det redan dagen efter (byta hela fläkten) och till ett försvarbart pris. Underbart att få kostnaden presenterad på förhand och att det sedan inte blir några obehagliga överraskningar. Nu sitter jag och äter pepparkakor och dricker kaffe framför några julblommor i deras väntrum och åker snart iväg med den färdiga bilen. Mycket trevlig personal. GPS rekommenderas varmt då det var ganska svårt att hitta till firman. (Nej, jag har inte med firman att göra, annat än att jag är kund där).
  • Stefan A
    Stefan A: SUPERBRA BEMÖTANDE OCH FÖRKLARADE ALLT SOM JAG UNDRADE JÄTTEFINT JOBB
  • Ulla-britt H
    Ulla-britt H: Mycket trevligt bra bemötande ärligt.
  • Nathalie N
    Nathalie N: Fantastiks biltvätt, rekommenderas starkt!
  • Izelle A
    Izelle A: Bra verkstad helt enkelt! snabbt och ärligt.
  • Tommy B
    Tommy B: Bokade service på min Golf på Mekonomen Fridhemsplan och för de första så bemötandet var exemplariskt. Fick ett fast pris på servicen som dom höll. Var lite andra fel på bilen också och utan att jag bad om det så visade dom mig delarna som var utbytta. Priset vart ju självklart dyrare men jag fick svart och vitt på att det var rätta priset. Bilen kommer i fortsättningen att lämnas på Fridhemsplan och inte hos Volkswagen!!!!! Tack John och hans grabbar för ett jätte bra jobb.
1...910111213...17