Bilverkstad i Upplands Väsby

10 rekommenderade bilverkstäder i Upplands Väsby kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från bilverkstäder nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Rickard N
    Rickard N: Alltid lika trevliga och snabba! Åkte in för att läsa av service från bilen, bokade tid för dagen efter, hämtade bilen 12.00 samma dag!
  • Driver du bilverkstad i Upplands Väsby?

• Marie L
    Marie L: Bra bemötande, fast jag kom före öppningstid fick jag lämna in mitt trasiga däck.
  • Claudia Z
    Claudia Z: Super nöjd Min bil är som en helt ny bil Tusen tack Grym Car Experten team
  • Mikael H
    Mikael H: FAMILJEN VAR I EN AKUT NÖDSITUATION DEN DAGEN DÅ DET VRÄKTE NER 50 CM SNÖ I STOCKHOLM PÅ NÅGRA TIMMAR. ALLT I TRAFIKEN VAR KAOS. KONTAKTADE PRODOB OCH DE VÄLKOMMNADE MIG DÅ DE FÖRSTOD VÅR SITUATION DIREKT. DE BYTTE DÄCK DIREKT PÅ VÅRA BILAR MED ETT STORT MÅTT AV GLÄDJE OCH EMPATI. KÄNNDES TRYGGT. KUNDORIENTERADE, HJÄLPSAMMA GOD SERVICE ÖVER FÖRVÄNTAN. PRISVÄRDA KOMPETENTA EFFEKTIVA DÅ VI VAR FLERA KUNDER I DERAS BUTIK/VERKSTAD SAMTIDIGTSÅ GICK DET INTE ATT UNDGÅ ATT UPPLEVA ÄVEN HUR DE BEMÖTER ANDRA KUNDER MED SAMMA UPPLEVELSE SOM JAG FICK OCH GODA SERVICE KAN MED STOR TROVÄRDIGHET OCH KUNDFOKUS REKOMMENDERA PRODOB
  • Zack Michael N
    Zack Michael N: Har lämnat in delar många gånger på lackering och det har alltid blivit grymt bra! Bra bemötande och otroligt snabba. Man kan få delen dagen efter eller ett par dagar efter man lämnat in.
  • Hans B
    Hans B: Sönners Bil och motor är firman som gjort att jag kunna hålla mig med bil; de har hjälp mig i alla akutlägen, och lagt ner stor tid och möda på att fixa den bästa lösningen vare sig det gällt en rutinservice, motorhaveri el dyl - eller bilbyte. Jag köpte min första bil där 1981, och såväl min pappa som jag vände oss alltid till Sönners. Nu är pappa borta, men jag förlitar mig fortfarande på Sönners. Om de inte svikit mig på 27 år har de mitt fulla förtroende. Jag rekommenderar dem varmt. PS: nu har ytterligare tid gått, och de har gjort fler bra insatser! Jag byter inte verkstad/handlare. Hans B
  • BENGT TORBJÖRN K
    BENGT TORBJÖRN K: Oseriöst företag Var där för att åtgärda ett fel på bilen Motor lampan lyser i mellan åt Fanns en fel kod i datsboxen Dom raderade detta felmeddelande Du får återkomma om motor lampan lyser igen För att ta bort koden Kostade det 1493 Jag har inte lust att betala 1500 varje gång man åker dit För att släcka motor lampan Inget mer besök hos dom Vare sig det är verkstads besök eller bil köp
  • Dan N
    Dan N: Förutom att de verkade leva i sin egen lilla värld långt bort från trevliga kundbemötande behöll de bilen dubbelt så lång tid som beräknat. När jag ringde dit hade de ingen koll på bilen och när de återkom fick jag känslan av att den varit färdig ett tag, fast de glömt meddela mig. Värst var ändå när jag fick en 2:a på besiktningen och de inte ville åtgärda felet de orsakat.
  • Mahmood H
    Mahmood H: Jättedåligt bemötande faktiskt, kommer aldrig åka där i framtiden! Hoppas att det går för Autoexperten i Märsta
  • Driver du bilverkstad i Upplands Väsby?

• Niklas O
    Niklas O: Bil inne på verkstad 1 1/2 månad fortfarande inte färdig. Pinsamt dålig kommunikation från j bil vet fortfarande inte när den blir klar. Aldrig någonsin träffat på sämre kundservice och så lite förståelse för dina kunders problem när man blir utan bil i hur länge vet jag ju inte. Men minst 1 1/2 månad. Aldrig mer Mazda och jbil