Välkomna in med bilen till Sumpan Expressverkstad!
Per Ulf Torsten A:
Jag fick ett mycket vänligt bemötande, servicen gick snabbt och smärtfritt som jag hade förväntat mig.
Sumpan bilverkstad kan rekomenderas.
Rikard E:
Måste erkänna att jag blev stressad när jag läste kommentarerna om företaget här på Reco efter jag bokat tid för kamremsbyte till min Peugeot 307 CC. Ringde och dubbelkollade att det var hela paketet inkl vattenpump och spännrullar som skulle bytas. Berättade om mima farhågor när jag lämnade bilen till den förstående och vänliga personalen. De fixade allt på utsatt tid till ett pris jag inte kunde hitta någon annanstans!
Personligen är jag tveksam till om allt negativt som skrivs om Solna bilteknik verkligen skrivs av kunder. Jag vet att jag kommer att åka dit igen!!!
Happy D:
Har just fått hjälp med min BMW 320i hos SBG. Mycket väl bemötande och återkoppling - vidare blev reparationen utförd inom respektabel tid, till bra pris och på fackmannamässigt vis. Rekommenderar SBG fullt ut, själv kommer jag inte gå till någon annan verkstad efter min erfarenhet av företaget.
Håkan E:
Jag rekommenderar starkt SkruvaBil AB. Proffesionellt mottagande och service.
Dom hade stor förståelse av min situation och löste problemet på 2 dagar, istället för 5-6 veckor som konkurrenter meddelande.
Alla tummar upp.
NATHALIE B:
Otroligt missnöjd! Bespara er tid och pengar - åk inte hit!
Vi har använt oss av deras service vid två tillfällen och så missnöjda båda gångerna.
Inkompetent personal, oproffsig ägare som inte går att resonera med.. Enda personen som det går att resonera med är Viktor.
Killarna i verkstaden har så otroligt dålig koll på hur man byter däck, balanserar etc. Fick fel däck på bilen, trots att vi bara några minuter innan klargjorde vilka däck som skulle på - ändå blev det fel!
Stackars killar i verkstaden, som inte verkar fått någon bra upplärning.
Leveransen av däcken tog totalt två veckor, och vi blev lovade att få däcken på 3 dar.
Ingen bra kundupplevelse!
Danny N:
Lämnar inte definitivt min bil där mer, köpte ny bil i miljonklassen höstas och handtättade den själv första tvättarna men normalt resultat.
Sen lämnade jag den till min stora förtvivlan bilen på Stures bilvård en lördagseftermiddag och killen som tog imot den kunde knappt svenska. När jag kom tillbaka möttes jag av en smärre chock.
Bilen var repig över hela lacken och dom hade inte spolat av den ordentligt innan dom gick på med tvättsvampen eller så hade dom gammal svamp eller något. Sen kom ägaren ut och visade mig hur någon försökt polera bilen på ena sidan då det var fullt med poleringsvirvlar på min nya bil som såg helt förstörd ut på den sidan. Han sa att dom inte gjort det. Bilen köpte jag i December och detta var i nu i februari, jag vet att dom försökt polera bort reporna och sen gjort det ännu värre istället. Kommer att lämna den till Mr cap för att fixa det som fixas kan och sen får det vara slut med oseriösa, slarviga och nonchalanta bilrekondare...
Peter J:
Jag har aldrig besökt företaget coh kommer aldrig att göra det. Företaget skickar ut bokningstider utan att har en relation med dem men kallar det 'inbjudningar' och man gör det löpande. Vi har visserligen ett antal fordon i vår familj men vi har nog fått ett 50-tal 'bokningar' skickade till oss det senaste året. Är man inte mer seriös än så i sin marknadsföring litar jag inte på företaget.