Bilverkstad i Stockholms län

Behöver du service på din bil och behöver hitta en rekommenderad bilverkstad i Stockholm? På Reco.se kan du läsa rekommendationer som om de kom från dina vänner och bekanta, det vill säga du hittar ett helt forum för de bästa bilverkstäderna i Stockholm. Få personlig service redan från början, be om en offert på din lagning och få prisförslag innan lagning eller service. Det kan inte bli mycket enklare. Vad du än behöver hjälp med får du det nära dig på en bilverkstad i Stockholm. Grundservice, byte av bilglas, polering av strålkastare, vaxning av bilen ja det mesta och mycket därtill kan du få hjälp med. Varje bil behöver kontinuerlig omsorg och service och på bilverkstan hittar du allt detta för din bil. På Reco.se finns också vägbeskrivning till din bilverkstad i Stockholm så att du lätt hittar fram!

Stockholm är en unik huvudstad på många sätt. Här finns till exempel en varierad terräng i form av både urban och lantlig miljö och man har alltid nära till naturen! Det kräver också olika saker av din bil. Om du har kört på en landsväg med din stadsbil kanske du vill tvätta den. På vintern kan det bli slaskigt och det kan vara skönt att få bilen tvättad lite oftare. Sikten blir också bättre och du blir säkrare i trafiken med en ren bakruta. Se vad din bilverkstad i Stockholm kan hjälpa dig med.

De varierande årstiderna ställer också många krav på din bil. Få hjälp att byta sommar- och vinterdäck och se till att alla lampor fungerar som de ska. Lamporna ska alltid fungera men på vintern är det extra kritiskt. Få dina strålkastare polerade på din bilverkstad så blir de som nya! Hitta bilverkstäder som ger mångsidig service och gott bemötande. Det spelar ingen roll om du bor i innerstan, förort eller närförort för på Reco.se finns bilverkstäder som täcker upp hela Stockholmsområdet.

En storstad som Stockholm kräver mycket av bilen, så se till att alltid ha den i gott skick och ställ krav på din bilverkstad. Din bilverkstad i Stockholm ligger närmare än du tror. Genom att surfa in på Reco.se får du en första kontakt och många rekommendationer så att du hittar rätt bilverkstad nära dig för din bil och för dig i Stockholm!

Bilverkstad
Nynäshamn  (3 st)
Vaxholm  (1 st)

Topp 25 bilverkstäder i Stockholms län

• Martin
    Martin: Bra, personlig service. Trevlig. Fick via annat håll dock reda på att service inte gjorts fullt ut på bilen trots att stämpeln fanns där. Även lite problem med läckage efter servning. Annars bara gott att säga om denna firma!
  • Åsa B
    Åsa B: Otroligt bra och trevligt bemötande! Jätte nöjd med deras service, kan starkt rekommendera.
  • Rikard G
    Rikard G: För tre veckor sedan köpte jag en bil av Marc Fontane på Höglunds bil och jag måste säga att jag är fantastiskt nöjd, från första kontakt till ett par veckor efter leverans. Jag brukar inte lämna omdöme och jag tänker att vanligtvis gör man det när man är missnöjd. Jag har ägt många bilar och haft att göra med många bilförsäljare och tyvärr måste jag säga att jag är en misstänksam person och behöver undersöka bil och företag nogsamt innan köp, man vill ju inte bli lurad med tanke på att det är mycket pengar. Helt ärligt har jag aldrig fått ett sådant förtroende för någon bilförsäljare som jag fick för Marc och jag var sannerligen inte någon lätt kund. Han var snabb på bollen direkt med att svara på alla mina frågor, jag reste 70 mil för affären och möttes av ett stort tålamod. Min far var bilförsäljare och han fick många återkommande kunder med tanke på hans sätt att skapa trygghet. Höglunds bil har funnits i många år och Marc är en erfaren bilförsäljare, han är fantastisk på att skapa trygghet, genuint snäll, trevlig och kompetent. Jag gorde ett jättebra köp och det har jag förstått mer i efterhand, därav min önskan om att lämna ett sant och ärligt omdöme. Jag kommer utan tvekan ge dem mina bästa rekommendationer till alla jag känner, jag kommer helt klart vara en återkommande kund även om det förmodligen kommer att ta ett tag. Jag är fantastiskt nöjd med min bil och mitt köp! Stort tack! :)
  • ANDREA T
    ANDREA T: Min bil blev förstörd då en lastbil backat in i min dörr. Några dagar senare uppstod en spänningsspricka på framrutan. Bromma Bilskador fixade ny dörr och ny glasruta. Är så otroligt nöjd med jobbet ni gjort och ert varma bemötande. Rekommenderar!!
  • Erik G
    Erik G: När min gamla Volvo började låta vid hjulhuset på väg mot Helsingborg, ringde jag till Karlbergs bilservice. Jag fick hjälp direkt, av en professionell och trevlig kille! Trots att det var fredag kväll och han hade stängt, stannade han kvar och hjälpte mig!!!Det kan inte bli bättre!
  • Christer E
    Christer E: Jag lämnade in min nya bil (Toyota Avensis) för en första behandling i november 2005. Då monterades även Lokari innerskärmar av plast. Sedan har jag varit tillbaka vartannat år för kontroll. Efter 4 och 8 år har det gjorts kompletterande behandling. Jag upplever att de har gjort ett mycket bra jobb med ett trevligt och proffsigt bemötande. På bilprovningen får jag alltid beröm över hur fin bilen ser ut undertill. Rekommenderar verkstaden!
  • Peder S
    Peder S: Haft många verkstäder genom ett 50-årigt bilinnehav med olika märken. Traction slår det mesta i fråga om bra serviceanda och bemötande! Bilen blir ju dessutom lagad/servad!! //Peder Sjögreen
  • Farshad F
    Farshad F: Ger ärligt intryck! Tillmötesgående. Initial åtgärden på min V70 visade sig inte vara bra, då ringde han med det samma skaffade extra reservdel, jobbade över och åtgärdade utan att ta extra betalt. Robban är väldigt trevlig och kunnig.
  • Johannes R
    Johannes R: STARK AVRÅDAN! Läs även andra kritiska recensioner innan du gör affärer med AD Sverige eller denna verkstad som AD Sverige lånar ut sitt namn till. Marcuz far med osanning gång efter gång, är inte på plats på avtalad tid när man ska hämta ut fordon och försöker debitera för reparationer som inte utförts. Vidare har jag vid 2 tillfällen efter genomförd reparation haft nya fel som inte funnits på bilen när den är "färdig" som ägaren beskyller mig för. Vill du inte råka ut för en långdragen tvist bör du åka annanstans och har du redan lämnat in bilen hos dem bör du provköra innan du betalar för att säkerställa att utlovade reparationer ät utförda och att nya fel inte har orsakats.
  • NATHALIE B
    NATHALIE B: Otroligt missnöjd! Bespara er tid och pengar - åk inte hit! Vi har använt oss av deras service vid två tillfällen och så missnöjda båda gångerna. Inkompetent personal, oproffsig ägare som inte går att resonera med.. Enda personen som det går att resonera med är Viktor. Killarna i verkstaden har så otroligt dålig koll på hur man byter däck, balanserar etc. Fick fel däck på bilen, trots att vi bara några minuter innan klargjorde vilka däck som skulle på - ändå blev det fel! Stackars killar i verkstaden, som inte verkar fått någon bra upplärning. Leveransen av däcken tog totalt två veckor, och vi blev lovade att få däcken på 3 dar. Ingen bra kundupplevelse!
  • BENGT TORBJÖRN K
    BENGT TORBJÖRN K: Oseriöst företag Var där för att åtgärda ett fel på bilen Motor lampan lyser i mellan åt Fanns en fel kod i datsboxen Dom raderade detta felmeddelande Du får återkomma om motor lampan lyser igen För att ta bort koden Kostade det 1493 Jag har inte lust att betala 1500 varje gång man åker dit För att släcka motor lampan Inget mer besök hos dom Vare sig det är verkstads besök eller bil köp
  • FRIDA M
    FRIDA M: Toppen-service! Hjälpsam, trevlig och noggrann!
  • Kristian P
    Kristian P: Har lämnat bilen till dem i många år. Alltid bra service var det gäller byte däck, rekonditionering, köp av däck/fälgar. Bra jobbat!
  • Murre A
    Murre A: Väldig bra personal trevliga,hjälpsamma fick hjälp samma dag med bilen.Ni får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • Anni S
    Anni S: Snabb service, rimliga priser, trevligt bemötande från personal som känns kunnig och mån om sina kunder.
  • Lee W
    Lee W: Efter att ha lämnat in min bil på service hos Mekonomen fick jag veta att vissa delar i framfjädringen var trasiga och fick ett offert på över 30 000 kr. Jag beslutade mig för att be om en offert från Svedbergsbil, som tittade på bilen för att se om det gick att göra det billigare. De undersökte bilen och visade mig under bilen och sa att inget var trasigt och att det var normalt för en bil av den här åldern och körsträckan, och inget som skulle orsaka att den inte skulle klara en besiktning. Tack Svedbergsbil för ett ärligt utlåtande och gör er fina service!
  • Olof Ingemar E
    Olof Ingemar E: Det har sagts att MBZ är specialist på Bosch D-Jetronic insprutningssystem. Av den anledningen har jag i 4 månader skickat e-post, SMS, röstmeddelanden och telefonsamtal för att få hjälp med min MB men ej lyckats få kontakt. (Förutom ett SMS-svar "Vi hörs efter helgerna". Det är svårt att få förtroende för ett företag som inte svarar.
  • Eric L
    Eric L: Fick tips från kompis som sa att dom var bra. Dom är toppen tycker jag, lämnade in min volvo -92 på större genomgång, det var billigt och bra gjort! Fick tid snabbt. OCh dom var flexibla.
  • Sine L
    Sine L: Väldigt trevlig och hjälpsam personal som tar sig tid. bra biluthyrning.
  • Erika H
    Erika H: Bra bemötande och mycket snabb service. jag kan verkligen rekomendera dom!!
  • Magnus E
    Magnus E: Rekommenderas! Tack för ett bra bemötande.
  • Ulf S
    Ulf S: Mycket tillmötesgående och snabba. Har löst alla problem jag haft med bilen hittils. Något trång parkering drar ner totalintrycket men är egentligen inget problem då personalen sköter all rangering. /Citroën-ägare
  • Andreas E
    Andreas E: Snabb och smidig service av min bil. Hittade inte på en massa konstiga fel som behövde lagas. Låt dig inte skrämmas av den minst sagt skumma lokalen.
  • Björn R
    Björn R: K3 Autocenter heter numera Porsche Service Center Haninge, och med den certifieringen har K3 fått kvitto på det alla vetat länge - den här verkstaden kan Porsche! Den kanske inte är billigast på marknaden men jag lämnar alltid in min bil där med varm hand och med full tillit på att de endast gör det jobb som behövs. Och det på bästa sätt.