Fick hjälp med min punka. De var trevliga!
KM Däck & Fälg Specialisten - Däckia
På KM Däck & Fälgspecialisten hjälper vi dig med allt som har med din bil att göra! Vi kan däck, fälg och hjulinställningar och du kan även förvara dina däck hos oss när du inte använder dem. Du kan köpa både däck och fälgar hos oss och vi erbjuder alltid det senaste och bästa som finns på marknaden. Vi har också en komplett...
225 omdömen om KM Däck & Fälg Specialisten - Däckia
Snabbt utfört men något dyrt med service.......................................
De är alltid vänliga och tydliga! Ger råd om man måste ha nya däck osv!
Bra service och bra bemötande. Bekvämt och bra
Reparation av bil. Underkänd på besiktningen, men också en felsökning med följande reparation. Är väldigt nöjd! Jag fick serviceminded bemöt
Alltid så trevliga och serviceminded!
Fungerade jättebra.jag har svarat
Snabb, trevlig och personlig service. Mycket nöjd med utförandet av jobbet som var in- och utvändig tvätt.
Däckbytet gick utan problem. Vänlig personal
Enbart positivt att säga. Raka grabbar som förklarar bra och gör det dom ska.
Det här är verkligen verkstaden next door för mig så det kan inte bli bekvämare än så här! Däckförvaring och byte för en rimlig peng som lev
Alltid trevligt och professionellt bemötande. Rak och tydlig kommunikation. Levererar enligt överenskommelse och ofta lite mer/bättre än vad de utlovat. Jag har köpt nya fälgar, felsökning av vibrationer, missljud, reparation av lås, fönsterhiss m.m.. /Micke
Mycket trevligt mottagande och bra service! Glad personal :) Däckbyte och förvaring
Trevligt bemötande och snabb service
The service was excellent. Very attentive and helpful staff.
Mycket bra bemötande och snabbt gick det!
Rickard är grym och ger ett förstklassigt kundbemötande!
Trots lite problem med att hitta mina vinterdäck (misskommunikation i leveransen) så skötte de sig proffesionellt och situationen kunde lösas inom rimlig tidsram.
Allt är helt ok, jag är helt nöjd!
Trevliga och tillmötesgående:)
Bytte däck och fick ett strålande bemötande och allting gick snabbt och smidigt.
Trevlig personal och snabb service!
Alltid trevligt bemötande och proffsigt jobb.
Snabb service och mycket trevligt bemötande.
Bra bemötande och snabb service. Alltid 100%resultat
Alltid det bästa bemötandet. Dock dyr förvaring, men det är tydligen Däckias priser som KM inte kan bestämma över.
Snabba, trevliga och tillmötesgående. Utmärkt service.
Bra bemötande och snabb service!
Jag har haft mina däck förvarade här i många år, alltid bra service och trevlig personal.
Däckhotell med skifte, hjultvätt och OBD. Blev väl bemött av trevlig personal och fick svar på de frågor jag hade samt hjälp med det jag behövde.
Mycket bra service och bemötande. Vi är mycket nöjda.
Proffs rätt igenom. Snabbt, rätt och komplett.
Lätt att boka hjulskifte online, trevligt bemötande, snabbt arbete.
Trevliga människor och bra service!
Däckskiftet gick utmärkt Personalen proffsiga och tillmötesgående
Nya sommardäck. Bra pris och väl utfört arbete. Trevlig personal dessutom 👍😀
Bytte till sommardäck. Fick en kanonservice.
Snabbt och mycket god service.
Köpte 2 nya Pirelli sommardäck Blev snabbt bemött Ha köpt däck där ett antal gånger tidigare och blev även denna gång trevligt bemött och däcken kvickt monterade på medhavda fälgar Bra behandling och jag kommer vända mig dit fler gånger
Lämnat bilen hos dom flera gånger och alltid lika nöjd.
Bra bemötande, fast jag kom före öppningstid fick jag lämna in mitt trasiga däck.
Personlig service är en klar fördel. Man kan gå igenom vad som skall åtgärdas
Kunnig hjälp och tips på åtgärder. Bra priser Känns tryggt!
Utmärkt service och kundbemötande.
Den bästa lösningen på däck o den bästa Personal jag stött på mycket bra bemötande o service
Däckbyte samt lämnat däcken på däckhotell. Snabb, effektiv service!
Väldigt hjälpsam och trevlig personal
Använder mej av däckhotellet.skifte vinter till sommardäck bra bemötande o ett utmärkt jobb tack
Bra och snabb service, trevlig personal!
Jag blev vänligt bemött, ock tyckte det var ganska proffsigt gjort.
Bra bemötande och snabb service vid däckbyte o förvaring
Killarna var supertrevliga och hjälpsamma. Särskilt vill jag nämna killen i receptionen som verkligen stack ut med en ett fint bemötande.
Snabbt och smidigt med ett mycket bra bemötande.
Mycket trevligt bemötande o snabbt gick det också med däckbytet. Toppen personal👌☀️🤗