Mäklare i Stockholms län

De gånger man har kontakt med mäklare är när det är dags att sälja eller köpa bostad, eller när man vill ha en värdering på sin nuvarande bostad. En del kanske har erfarenhet av en mäklare eller någon mäklarfirma som man har anlitat förut. Oavsett om det är fösta gången du ska ta kontakt med mäklare eller om du har lite rutin av att köpa eller sälja bostäder så gäller det att hitta en riktigt bra mäklare i Stockholm.

Här kan du jämföra olika rekommendationer och Reco.se hjälper dig att hitta din mäklare. Om du ska köpa eller sälja en lägenhet eller villa i vår huvudstad så hjälper Reco.se dig att få kontakt med en mäklare som är väl insatt i bostadsmarknaden och i olika typer av bostäder när det är dags för en bostadsaffär i Stockholm. Mäklaren ska bland annat kunna hjälpa dig att kontrollera vad som finns i årsredovisningar i bostadsrättsföreningar eller hur vad man behöver tänka på när man ska köpa en villa. Mäklaren måste kunna visa alla sina kunder/spekulanter att hen är väl insatt i fastighetsaffären, kan ta fram energideklaration, driftskostnader och mycket mer för det specifika objektet.

Mäklare
Salem  (3 st)
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 mäklare i Stockholms län

• Carl-Johan S
    Carl-Johan S: Svårslaget dålig service, ingen återkoppling, kändes som efter att vi gett dem kontraktet så fullständigt struntade de i oss. Ingen service, ingen återkoppling och absolut ingen information. Klickade oss när vi ringde och undrade hur det gick?
  • Daniel N
    Daniel N: Vi är nöjda med Andreas vid vår försäljning. Han var rak, tydlig och det var ordning och reda. Tillgängligheten var bra och vi hade stundom mycket tät kommunikation. Gällande omvisningar och liknande, var det aldrig några problem och Andreas höll en hög servicenivå. Jag kan rekommendera honom.
  • Marcus K
    Marcus K: Klar tydlig process, kundskap om marknaden och området. Månar om både köpare och säljare
  • Joakim S
    Joakim S: Daniel är grymt seriös och gjorde ett väldigt bra jobb för oss. Vi är verkligen nöjda med honom och skulle rekommendera honom till andra. Joakim och Julia
  • Klas T
    Klas T: Jag anlitade Skandiamäklarna efter rekommendation från en kompis som var mycket nöjd. Jag fick ett utmärkt bemötande och hjälp med prissättning som blev högre än jag föreslaget. Trots svår tid att sälja tomter i Skärgården sålde Pernilla tomten inom 14 dagar för det högre priset. Bra uppföljning med alla papper klara när vi träffade köparen. Jag är jättenöjd och kan rekommendera Pernilla och hennes kollega.
  • Stf H
    Stf H: Michael är en mycket glad och trevlig person med bra bemötande mot både köpare och säljare kunnig på alla sätt . Det viktigaste är att han är ingen märkvärdig sprätt som många mäklare är och det vet jag som har haft med många mäklare att göra. Jag hoppas att kunna göra affär med honom flera gånger. Han bryr sig om sina kunder .
  • André B
    André B: Mattias är fantastisk. Våra vägar har korsats genom två bostadsaffärer och jag har alltid känt mig 100% trygg med honom. Vi har haft en bra kontakt och jag har verkligen uppskattat att det är raka rör som gäller. Upplever att Mattias är erfaren, smart och pålitlig.
  • Åse N
    Åse N: Anlitade Alexander Egebrant i november - 16 för att sälja min bostad i Höjdhagen. Ett villkorat avtal skrevs då jag var intresserad av att köpa en lite större lägenhet. På grund av att Egebrant gav mig direkt vilseledande information, avslutades dock inte det villkorade avtalet på ett korrekt sätt. För detta har Egebrant nu tilldelats en varning av FMI, Fastighetsmäklarinstitutet. Jag begärde också ett ekonomiskt skadestånd, vilket i februari - 18 avslogs av FRN, Fastighetsreklamationsnämnden. Bevisbördan låg hos mig och tyvärr fanns inte hela händelseförloppet skriftligt, utan ord stod mot ord och skadeståndsbeloppet uteblev. Men i sak var FRN eniga med FMI - att mäklaren betett sig oetiskt och åsidosatt god fastighetsmäklarsed. Jag hänvisar till FMI i detta ärende.
  • Välkommen till Upplands-Bro och oss på HusmanHagbergs mäklarkontor. Bostäder är vår passion - vi hjälper dig att hitta rätt här i trakten.
    Sebastian P
    Sebastian P: Tillmötesgående och lyhörda gentemot mig som kund, kunniga samt förtroendeingivande. Rekommenderas!
  • Karin W
    Karin W: Mäklarringen Vallentunas Guldklimp!!! Nästa gång jag säljer är det inte någon som helst tvekan vem jag väljer!!!
  • Malin B
    Malin B: Dedikerad mäklare med verkligen hjärtat på rätta stället. Kände mig väl omhändertagen från första stund. Proffsig ut i fingerspetsarna. Har rekommenderat Nina Axelsson till alla vänner o bekanta då jag var en mycket nöjd kund.
  • Leonel G
    Leonel G: Carina Husgård är den bästa mäklaren jag har samarbetat med. Jag har hittills sålt tre bostäder, den sista av de med hennes hjälp. Carina är lyhörd empatisk och väldigt positiv. Hon är genuint engagerad i det hon gör. Hon är kunnig och ger lugn när det behövs. Jag rekommenderar henne varm.
  • Thomas H
    Thomas H: Kan varmt rekommendera Joel Nylund, vi valde bland flera olika mäklare men fastnade för Joel som ingav ett stort förtroende från första kontakt till avslut.
  • Maria C
    Maria C: Jag har köpt en bostadsrätt som är perfekt för mig och min smak tack vare mäklarens goda lyhördhet. Ville ha en ny och fräsch lägenhet som inte behövde renoveras och fick exakt det. Jag är jättenöjd med mitt köp och min grymma mäklare!
  • Marie-Louise W
    Marie-Louise W: Var i kontakt med mäklare Bjartorp innan helgen och hörde mig för om det fanns fler visningar än söndagsvisningen då vi hade svårt att hinna dit. Skulle vara en visning till på tisdag. Väl hemkommen är annonsen bortagen innan visning med hänvisning att man får kontakta mäklaren. Ringer och blir bemött på det mest otrevliga sätt jag varit med om av någon som är beroende av att få kunder och dessutom sälja de objekt han blir ombedd att göra. Han säger rakt ut att han inte är intresserad av att visa huset för någon som inte bemödade sig att komma på helgen. Jag säger att det är ett märkligt sätt att hantera kunder och att jag inte skulle vara intresserad av att anlita honom som mäklare, och får till svar att det passar honom utmärkt!
  • Alec A
    Alec A: Vi köpt vår lägenhet genom Christopher. Det kändes väldigt tryggt och han kände pålitlig. En erfaren mäklare med många års erfarenhet och väldigt bra att ha att göra med. Träffat många mäklare och han är en av de få som är bra.
  • Alexis sofia maria W
    Alexis sofia maria W: Försökte få kontakt med mäklare för att ställa frågor om ett prospekt. Blev sarkastiskt bemött i telefonen. Kändes oseriöst och otrevligt.
  • Em M
    Em M: askassa rutiner vid dolda bud behövs. Efter att ha varit på visning med Södermäklarna där jag har fått nys om att det finns dolda bud så frågar jag Paola Södermäklarna om det kommer att vara fler dolda bud i processen, varpå hon säger nej. Sedan på budningens sista dag (då säljaren vill avsluta affären) kommer ett dolt bud varpå Paola ringer mig och ber mig att buda blint mot en okänd summa. Jag säger att jag drar mig ur budningen om det ska vara dolda bud som hon sagt INTE ska förekomma. Paola pratar sedan med säljaren och ringer mig kort därefter och säger att säljaren inte tar det dolda budet samt att det ska vara öppen budning. Jag väntar sedan hela dagen på ett bud att buda mot men istället så återkommer de sent på kvällen och säger att säljaren tar ett dolt bud istället för öppen budning. Jag förstår att det är säljaren som har makten vid budning, men någonstans här måste mäklaren ta eget ansvar för kommunikationen mellan säljaren och budgivarna. jag fick reda på att budet endast var 50.000 mer än mitt senaste bud, något som jag enkelt kunnat matcha och överstiga. Jag kan inte med gott samvete rekommendera Södermäklarna efter denna interaktion samt att hela upplevelsen har lämnat en dålig smak i munnen.
  • Sandra V
    Sandra V: Jag vart bemött på ett varmt och proffesionellt sätt, kände mig hörd och jag rekommenderar varmt svenska mäklarhuset! Toppen arbete av mäklaren Anna, där resultatet vart bättre än väntat! Tack!
  • IRÉN G
    IRÉN G: Vill du ha en mäklare med det lilla extra.. som är kunnig, tillgänglig, positiv, ger goda råd, är bra på att återkoppla och dessutom supertrevlig?! Kontakta då Pär på Mäklarhuset i Norrtälje :)
  • Caroliné B
    Caroliné B: Superbra! Är jättenöjda med mäklaren, informationen, kontakten, uppdateringarna, allt från början till slut. Allt har verkligen varit kanonbra! Kan varmt rekomendera Svenska Mäklarhuset Lidingö!
  • Shari A
    Shari A: Jag var spekulant till en lägenhet under april- maj i år. Jag var helt besrämd att köpa den för det hösta priset. Där blev jav lurad att mäklaren och sålde lägengeten utan att informera eller meddela mig. Jag hade helatiden kontakt med mämlaren under prosessen. Jag belv utmanad att sova gott under fredag efter middag och under heljen ( lör- söndag) försvan objektet ( På Gustavbergsv... ) från Hemnet och blev såld utan att jag hade sagt sista ordet. Det var väldigt full och icke proffesionelt av Mäklaren att lura mig!
  • Linda P
    Linda P: Glömde att ringa säljarna då vi skulle besikta huset så när vi kom ditt hade inte säljarna tid och vi fick boka ny tid. Glömde ringa oss när det var budgivning som tur var ringde jag själv honom och säljarna sålde till oss eftersom vi gav ett högre bud!! Men igentligen skulle husets sålts till några andra samma kväll! Rena turen att jag ringde mäklaren samma dag, påstod att han hade ringt men vi hade inga missade samtal. Jag fick ringa honom 4 gånger för att få tiden för överlåtelsen på huset. Jag rekommenderar verkligen inte denna mäklare till någon!
  • Malin K
    Malin K: Södermäklarna gjorde ett fantastiskt jobb och var ett mycket bra stöd under hela processen.
  • Mahir I
    Mahir I: Köpt lägenhet. Snabbt och ärligt. Var i behov av en budget lägenhet i Västerås, och Anders gjorde sitt bästa. Anders är snabb, ärlig och hjälpsam.
1...7891011...15