Ulla P:
Vilket gäng! Alla är otroligt serviceinriktiade, professionella, noggranna, och har kunden i fokus. Håller det som är utlovat och lite till, och saltar inte räkningen. Fantastiska killar!
Theodor K:
Autoexperten Lidingö gav föredömlig service när jag behövde takräcke och takbox till min nya bil. Efter att ha fått noll hjälp och ointresserad respons från fyra ställen med gula skyltar och till och med den nya bilens egen märkesbutik, fick jag av Bobbo på Autoexperten Lidingö precis den vägledning jag sökte. Utmärkt kundfokus. Hjälp med att mäta och provmontera. Med service på den här nivån betalar jag med glädje för det jag köper.
Ola:
Mycket kunnig och duktig personal, speciellt på försäljningssidan!
Hade inga förväntningar alls när vi ramlade in, men blev positivt överraskade. Lillen blev mutad med massa gott!
Cornery L:
Mycket trevligt bemötande, proffsigt intryck, mottog ett protokoll på vad som utförts samt brister som de upptäckt, de frågade om jag ville få dem åtgärdade och gav prisförslag direkt. De fyllde på vätskor såsom spolarvätska vid bilservicen, fri lånebil, mycket nöjd med allt och mottog min bil tvättad också som pricken över i:et.
Stefan S:
Ilija Peralovic med personal är superduktiga och service minded ut i fingerspetsarna.
Det som inte Haninge Mekonomen klarade av fixade dessa killar på 2 timmar och sedan ombesiktigade dom min bil - Vilka stjärnor :)
Har ni vägarna förbi Viggbyholmsvägen 81, stanna till och serva bilen hos dessa gentlemen :)
Mina varmaste rekommendationer till Ilija med personal... Alla tummar upp!
Stefan
Maurine F:
Proffsigt bemötande och snabb, effektiv service.
Måste erkännas att det är lite dammigt, men med tanke på hur fort arbetet går, är det lätt överkomligt!
Rekommenderas varmt!
Pontus Christian M:
Långa väntetider och dålig kommunikation till oss kunder. Jag kommer inte köpa en ny bil eller lämna in bilen där i fortsättningen.
/Pontus
Christian H:
Tomas är en skön typ som till en början kan framstå som lite kärv men han är en räddare i nöden som aldrig bangar på att hjälpa till och visa varför min bil inte går som den ska.
Hadir A:
Detta är den sämsta återförsäljaren som finns i hela sthlm, sämre bemötande får man verkligen leta länge för att hitta.
Rekommenderas inte ens i nödfall!
Pontus M:
Väntade 15 dagar. Ringde kundtjänst:, "EN produkt av de du beställt har fördröjd leveranstid..."
Har ej hört ett ljud om detta på FEMTON dagar!!
Så dåligt!!! Bilen på pallbockar med körförbud i två veckor, pga att ett kupéfilter till en ANNAN bil fördröjde HELA leveransen.
Aldrig mer MEKSTER för mig.
//Pontus Malmström
Ockelbo
Oscar N:
Har det mesta till dom flesta USA-bilar, om inte på hyllan så beställer dom hem det. Tillverkar egna avgassystem efter kunds behov. Mycket kunnig och hjälpsam personal.
Mussie T:
Bytte drivrem och vattenpump och arbetet var väl gjort och fick trevligt bemötande och även rätt så bra pris.
Enda negativa var arbetet med att byta kylvätskepumpen. Efter tömning av kylarvätskan fylldes endast i 4 liter kylvätska. Hela systemet rymmer 8,3 L. Efter bilen var klar och jag hade kört någon kilometer tändes en varning på SID om att kylvätskan var låg. Stannade bilen och öppnade huven där det luktade metall och behållaren var nästintill tom. Lät bilen stå avstängd ca en halvtimme och försökte ringa verkstaden utan något svar. Hade som bra var lite kylvätskeblandning i bak i bilen och fyllde på, hade ej tillräckligt dock. Körde försiktigt tillbaka till verkstaden där mekanikern hjälpte till och fyllde ända upp.
Jag är tacksam att Saab har SID som varnar för annars hade jag ej märkt av det och kört ut på motorvägen med allvarliga motorskador till följd.