Restaurang i Stockholm

764 rekommenderade restauranger i Stockholm kommun

I Stockholm finns det gott om restauranger och krogar. Allt från lyxiga Michelinrestauranger på Östermalm till små familjehak på Södermalm. Det är få saker som förgyller vardagen så mycket som att gå ut och äta något riktigt gott tillsammans med någon man tycker om. På Reco.se listar vi Stockholms bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger just nu!

Läs mer »
  • 4 omdömen
    Malte V
    Malte V: Va? Är det verkligen så illa, det tycker inte vi. Det är inte rättvist att klanka ner på ett ställe på det här viset bara för att man har blivit utkastad. Vi som har besökt stället i 10-20 år delar inte riktigt de senaste inläggen, det är inte The Ritz men duger gott när man vill ha en öl och titta på fotboll och inte orkar ta sig in till stan. Luncherna är helt ok och vi som betalar notan tycker att duger alldeles fint. Eventuella sanitära synpunkter kan bortses ifrån då det är åtgärdat sedan länge. Rekommenderas om man vill se bajen klå AIK och det tillsammans med en kall öl och goda vänner. /Malte, flitig besökare.
  • Driver du restaurang i Stockholm?

• Johan Fredrik L
    Johan Fredrik L: Alltid lång tid innan man får mat, sen ser man att de gärna micrar brödet o kött för att återvärma det....nä mkt dålig mat, nästan lika usel som Mcdonalds...Max & sibylla är de enda som smakar bra tycker jag...
  • 4 omdömen
    Cornery L
    Cornery L: Kanon-mat varje gång, gått hit i många år med mina vänner och vi är alltid lika nöjda.
    Tomas J
    Tomas J: God sushi till bra priser - särskilt luncherbjudandet! Mysig lokal och trevlig personal.
    Johan R
    Johan R: Härlig fransk bistro med så där lagom avslappnad miljö. Pricy men värt priset.
    Jakob J
    Jakob J: Hit går jag när jag ska dricka öl med grabbarna från jobbet! Rekommenderar att dricka ölbrickan som går från ljust till mörkt. Super!
    Theresia C
    Theresia C: Jag rekommenderar alla att undvika detta ställe pga den extremt dåliga servicen. När vi påpekar den arroganta stilen, och säger att de borde bättra på servicen, ber personalen oss att "dra åt helvete". Betyg på maten? - vi gick miste om hela matupplevelsen. Varning!!
    Miss U
    Miss U: Lunchen är GALAsnabb här. Hinner knappt beställa ett alternativ av en kött, fisk, pasta, sallad el veg som dom alltid erbjuder för ynka 79kr. Endast smör och bröd inkl. Man kan köpa kaffe, espresso osv till ett special reducerat lunchpris. Hit går man gärna för den trevliga personalen, speciellt konståkaren John varma leende...
    Emilie L
    Emilie L: Så fort solensstrålar börjar värma upp Stockholm slår Babylon upp dörrarna vid Medborgarplatsen och Björns trädgård. Underbart hak som har samma ägare som Indigo lite längre upp på Götgatan. En solig dag är det härligt trång, men vad gör det när solen skiner och man är ute. Bra mat och goda drinkar, vad mer behöver man!
    Tommy V
    Tommy V: Inget ställe jag rekommenderar heller, sist jag var där så beställde jag bull fighter med båt potatis. potatisen var sten hård, så då vart jag lite sur, och fråga om jag kunde få nya potatisar, kom tillbaks efter 10-15 minuter och var lika sten hårda, Då hade maten kallnat så då beslöt vi oss för att gå därifrån, och vi har aldrig gått tillbaks igen.
    Johan Fredrik L
    Johan Fredrik L: Efter ombyggnaden har menyn blivit katastrofalt dålig och dyr, ny personal och troligen nya ägare som gjort det sämre, det enda som blivit bättre är att lokalen är grymt fräsch men priserna blivit mkt dyrare och menyn väldigt liten,.. 100kr för 1 pizza är för mkt, visserligen har de mängdrabatt om du köper flera 2st = 150kr men kvaliten är dålig tyvärr... Före ombyggnaden sommaren 2010: Grymt goda pizzor och trevlig personal, lite högre pris men det är det verkligen värt, ibland ses kändisar äta här och restaurangen är så mysig att det är värt att ta med dejten om ni är hungriga, helt klart söders bästa pizzeria!
  • Mia
    Mia: Dåligt bemötande. Fick vänta länge på maten. Ingen bad om ursäkt för man fick vänta så länge. Slängde i maten i påsen. Han som dessutom var ansvarig var otrevlig mot personalen. Inte konstigt att personalen i sin tur var otrevlig mot kunderna!
  • Elina E
    Elina E: Kickis Bar & café ligger centralt i Stockholm, precis bredvid Hötorget. Kickis är mest känt som nattklubben där 18-åringar lätt kommer in. Men Kickis har även mat, som är riktigt god. man kan äta allti från pasta till sallader och köttbitar med sås och pommes frites. Tyvärr är lokalen riktigt tråkig och skulle nog behöva en uppfräschning, men står man ut med lokalen är maten riktigt prisvärd. Personalen är alltid trevliga och service-minded. Tyvärr drar lokalen ner lite av betyget, trots att själva lokalen i sig skulle kunna vara riktigt mysig.
    Ulf Ö
    Ulf Ö: Tydligen bytt ägare. Ny personal som är långsam. En grek för mycket på Söder!
    Martin K
    Martin K: Vi hade en hemsk upplevelse på Restaurang Yalla. Det tog närmare 40 minuter att få maten. Jag informerade om att vi hade lite bråttom och då blev kocken sur på mig. När maten väl kom så hade de inte följt vår beställning. Den åkte ut igen och när den kom för andra gången var det uppenbart att de inte hade lagat klart galetten samt att det vi inte önskade få på den (på grund av allergi) delvis var där ändå. Min gissning är att de tagit delar av ingredienserna och bara flyttat över till en ny. Väldigt hänsynslöst.
    Patrik W
    Patrik W: Little India i Kungshallen, beställde en Tikka Masala. Ok väntan, ok personal men osedvanligt smaklös oinspirerande mat. Smakade i det närmaste ingenting. Inte på lång väg värt ett besök. Finns många indiska restauranger värda ett besök i Sthlm, denna är inte en av dom.
    Petter S
    Petter S: Litet oldschool fik, nästan gömt bakom Mariatorget. Här är de perfekt stylade latte-mammorna långt borta & istället råder här en bohemisk charm som påminner om gamla tider. Klart värt ett besök!
    Amanda E
    Amanda E: Laroy hände jag nycket på när jag var yngre (läs: precis när jag hade fyllt 18) och det är ungefär så klientelet här ser ut. Småkids mellan 18-20 år som tycker att Stureplan är det allra häftigaste som finns, jobbar på backslicken och köper märkeskläder för hela barnbidraget. Är man över 20 år är detta ställe inte alls roligt. Laroy är litet och trångt och inte alls anpassat för en nattklubb. Dansgolvet är minimalt men musiken brukar vara bra, det finns en övervåning också men det är inte alltid den är öppen. Bra ställe om man är ung, men när man växt till sig har man tröttnat för länge sedan. Det finns andra bra Stureplansklubbar att besöka.
  • Isabelle H
    Isabelle H: Trevlig personal, mycket god mat! Har hittills endast hämtat hem mat, men den har alltid varit lika god. Rekommenderas varmt!
  • Elina E
    Elina E: Hit går man inte så ofta, rätt dålig placering om man inte bor åt det här håller, nere vid Vällingbyrondellen. Men maten var okej och personalen var trevlig, så kommer jag förbi här och är hungrig så är det inte helt omöjligt att man går in.
    Carin H
    Carin H: McDonald's på Karlaplan håller hög standard för att vara just McDonald's. De är ibland lite underbemmanade, men alla gånger jag ätit där har personalen kommit ut med min specialbeställda hamburgare, något som inte är vanligt.
    John H
    John H:
    Keyla S
    Keyla S: Jag gillade detta "fik" mycket mer förut men precis som Emma säger så är personalen lite väl inriktade på att ge bra bemötande till sina vänner än till dem som faktisk är viktigast... dvs kunden. Jag har jobbat i många år själv med service och jag slutar aldrig förvånas av denna nochalans!. Andra anledningar till detta betyg är kaffet och framför allt värmen. Ibland får man kaffe (ta med) som inte går att dricka förän en halvtimme senare. Numera föredrar jag kaféerna på söder i stället. Både när det gäller service och kaffe...
    Malin H
    Malin H: Tror att dom har stans bästa wook!! Restaurangen har något form av djungel tema vilken ger en mysig stämning. Läget är grymt!!
  • Driver du restaurang i Stockholm?

Björn W
    Björn W: Bra mat, helt ok service, trivsamma lokaler i ett fint läge. Naturligtvis lite av en turistfälla, men det är i min mening inte alltid ett skällsord. Bra stabil husmanskost i fina kvarter till ett rimligt pris.
Områden i Stockholm
Västberga  (1 st)
Sköndal  (1 st)
Bredäng  (1 st)

Restaurang i Stockholm

Förutom att vi guidar dig till Stockholms bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger kan du även ta del av tidigare kunders unika erfarenheter samt läsa om olika restaurangers helhetsomdömen. Vi hjälper dig hitta allt från den bästa vegetariska restaurangen på Östermalm till den bästa köttkrogen på söder.

Får du gäster som du vill ta med ut på stan? Kanske har du redan ditt smultronställe som du brukar imponera med. Det är lätt att bli bekväm och gå till det ställe man gillar bara för att man inte vågar riskera att bli besviken. Reco.se tillåter dig att läsa om vad andra människor i Stockholm gillar, på så sätt kan du komma ur din comfort zone och ta del av även andra människors smultronställen.

I SoFo, ”South of Folkungagatan” ligger restaurangerna tätt, och du hittar oftast riktigt bra kvalitet för här finns ett klientel som går ut och äter ofta, är trendkänsliga och ställer krav. Runt Nytorget intensifieras sorlet och de mysiga krogarna ligger tätt. Här, som på många populära restauranger i Stockholms innerstad kan det löna sig att boka bord för att vara på säkra sidan. Det kan vi hjälpa dig med, visste du att du kan boka bord direkt på Reco.se?

På Östermalm hittar du lyxrestaurangerna, det är även på östermalm du ska hålla dig om du är ute efter Stockholms Klubbtätaste kvarter, nämligen Stureplan. Här kan du inte bara njuta av god mat, du kan även få härliga drinkar och goda viner.

Alltså oavsett om du är kring Nytorget, Mariatorget eller Zinkensdamm, Birkastan, Vasastan eller Östermalm ger Reco.se dig listan till de bäst rekommenderad och mest aktuella restuarangerna i Stockholms innerstad just nu!

Börja kika runt redan nu, på Reco.se kan du ta del av en mängd restauranger och härliga rekommendationer från andra människor som gillar att njuta av livets goda. Ta vara på möjligheterna i huvudstaden och ha en riktigt trevlig kväll!