Bra mat, helt ok service, trivsamma lokaler i ett fint läge. Naturligtvis lite av en turistfälla, men det är i min mening inte alltid ett skällsord. Bra stabil husmanskost i fina kvarter till ett rimligt pris.
Slingerbulten
Slingerbulten är en liten och mysig restaurang belägen på Stora Nygatan 24 i hjärtat av Gamla Stan. Här serveras ett brett urval av traditionella svenska rätter såsom köttbullar med gräddsås, strömming med skirat smör och halstrad gravlax. Känslan av en hemtrevlig kvarterskrog där man alltid kan känna sig välkommen ligger i...
3 omdömen om Slingerbulten
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
Fisksoppan var bra men köttbullarna var halvfabrikat och potatisen var uppvärmd i omgångar. Kan inte rekommendera stället. Trevlig service dock.
Kan inte rekommendera Slingerbulten -tyvärr. Åt en pyttipanna som bestod av knappt uppstekt falukorv och potatis. Inte något annat kött. Inte godtagbart, eller? Kollegan åt fiskfile som låg i något som kallades hummersås. Smakade burksoppa och redning.