Klickerförlaget

Klickerförlaget

4.6

121 omdömen om Klickerförlaget

Astrid Cecilia Vilhelmina G

Pedagogiska och sakliga. Lätta att förstå.

Frk V
Skrev om Klickerförlaget

Klickerförlaget är toppen! Lätta att ha att göra, trevliga.

Låtta B
Skrev om Klickerförlaget

Har i princip alla böcker som Klickerförlaget givit ut alltsedan starten. Imponerad! Massor av nyttig information, teori och praktik, snyggt formgivet. Omarbetade versioner blir bara bättre.

Charlotte B
Skrev om Klickerförlaget

Bra onlinekurser som man kan gå tillbaka till om och om igen

Annica K
Skrev om Klickerförlaget

Köpte en online kurs och känner mig väldigt nöjd! Vi har fått bra återkoppling och många bra träni gstips

Svar från Klickerförlaget

Så roligt att höra! Lycka till med träningen!

Anna S
Skrev om Klickerförlaget

Jag köpte en bok om viltsår och personspår för hundar. Det var smidigt att beställa.

Svar från Klickerförlaget

Så roligt att höra att du är nöjd! Lycka till med träningen!

Gry E
Skrev om Klickerförlaget

Jeg har sett ett par webinar og nå går jeg onlinekurs. Jeg syns de har gode tilbud og god kunnskap om hundetrening. På onlinekurs et liker jeg blandingen mellom å presentere metoder med både teori og små filmer. Godt å få tilbakemelding på egne innspill og videoer som går direkte på det jeg gjør og ikke generelle tips.

Svar från Klickerförlaget

Tack, så roligt att höra att du är gillar kurserna!

Lena B
Skrev om Klickerförlaget

Bra att få gratis webinar för att få inblick i kursen. Jag köpte Viltspårskursen, del två, förra hösten och blev väldigt nöjd. Bra att få respons på filmklipp. Just nu har jag Galenpannekursen. Eftersom jag handlar än en gång visar det att jag är nöjd med det jag får.

Svar från Klickerförlaget

Tack, så roligt att höra att du återkommer till oss! Lycka till med träningen!

Christina B
Skrev om Klickerförlaget

Det var smidigt och fick varan snabbt levererad jag köpte en bok och kommer förmodligen att beställa från dom fler gånger.

Svar från Klickerförlaget

Så roligt att höra att du är nöjd! Du är varmt välkommen åter! :)

Magdalena P
Skrev om Klickerförlaget

Pedagogiska och väldigt genomtänkta och begripligt metodiska kurser.

Pia S
Skrev om Klickerförlaget

Mycket positivt , har fått bra tips från böcker och seminarier.

Evalotta S
Skrev om Klickerförlaget

Ett förlag som utan problem även tar emot batalningar ifrån utlandet. Jag lät skicka böckerna till min svenska semester adress och även det var inget problem. Väl genom tänkta böcker som tar hunderiet på djupet.

Svar från Klickerförlaget

Tack, så roligt att höra att du är nöjd och att det fungerade smidigt även med utlandsbetalningen! Lycka till med träningen!

Ann-Charlotte F
Skrev om Klickerförlaget

Jag köpte en kurs utan återkoppling. Funderade verkligen om det kunde vara en kurs för mig. Tänkte att den är säkert som alla andra, men så fel jag hade den var verkligen bra. Har provat lite ur den och den gör skillnad. Jag har bara testat lite ur boosta kontakt, men den är otroligt bra.

Svar från Klickerförlaget

Tack, så roligt att höra att du dels vågade prova och dels upptäckte att det fungerade så bra! Lycka till med träningen!

J
Skrev om Klickerförlaget

Tryggt att handla litteratur och ta del av kunskap från ett företag som förespråkar positiv hundträning och samarbetar med författare och instruktörer som gör detsamma.

Josefin P
Skrev om Klickerförlaget

Pedagogiska och tydliga upplägg på kursen. Jag fick mycket inspiration till att träna vidare med schyssta och enkla metoder!

Anna L
Skrev om Klickerförlaget

Snabb leverans av superbra bok!

Eva D
Skrev om Klickerförlaget

Klickerförlaget levde upp till mina förväntningar, snabb leverans av Jessica Mann`s bok Valpträning. Boken Valpträning av Jessica Mann är jätte bra och jag rekommenderar den verkligen både som valpägare och vuxenhundägare.

Ytte H
Skrev om Klickerförlaget

Har köpt flera olika kurser. Online m feedback tycker jag ger mest. Elsa och Lena är trevliga och kompetente undervisare. Flera bra böcker också.

Elsa B gillar detta

Siv N

Trevligt bemötande Berikande Lärorikt

Malin W
Skrev om Klickerförlaget

Jag har köpt böcker, onlinekurser och privatlektioner från klickerförlaget samt deltagit i gratis webinarie. Elsa och Lena är fantastisk trevliga och bra pedagoger och lär ut träning med positiv förstärkning; en träningsfilosofi som jag helt utgår ifrån. När jag började kunde jag inget om jakt; nu jagar vi praktiskt och har ställt upp på jaktprov!

Svar från Klickerförlaget

Tack, så roligt att höra att du är nöjd och så kul att du gått från nybörjar till att starta på prov, bra jobbat! Lycka till med träningen framöver!

Marianne M
Skrev om Klickerförlaget

Motsvarar alla förväntningar och utförliga instruktioner

Pet G
Skrev om Klickerförlaget

Beställde Blygerhunden som levererades inom två dagar, snabbt och smidigt. Boken mycket läsvärd.

Christer F
Skrev om Klickerförlaget

Vissa kurser har varit bra, andra mindre bra

Svar från Klickerförlaget

Tack för återkopplingen! Du får gärna utveckla vad som varit mindre bra så att vi kan göra även det bättre framöver

Birgitta L
Skrev om Klickerförlaget

Varit kund hos Klickerförlaget många år, har bara gott att säga

Rebecca F
Skrev om Klickerförlaget

Bästa och klokaste inom hundvärlden ❤️

Tack, så roligt att höra, det värmer! <3

Anna C
Skrev om Klickerförlaget

Jag upplever klickerförlaget som professionella och familjära/personliga. De står tydligt för positiva hundträningsmetoder, som de förmedlar med entusiasm såväl genom alla böcker som finns på förlaget som genom de webinarium de erbjuder (ofta dessutom gratis).

Svar från Klickerförlaget

Tack, så roligt att höra! Lycka till med träningen!

Anna F
Skrev om Klickerförlaget

Kanonbra och bra litteratur och lättförståelig

Pernilla S
Skrev om Klickerförlaget

Fantasiskt bra! Vänder sig retrievrar och apportering med belöningsbaserad träning med Klicker. En välbehövlig och saknad nisch

Elisabeth N
Skrev om Klickerförlaget

Kunniga och inspirerande . Har köpt böcker och kurs efter rekommendation från min dotter.

Susanne E

Kloka, enkla, tydliga Webinar viltspår och galenpanna + böcker

Andrea W
Skrev om Klickerförlaget

Kompetenta och service inriktade personer , bra urval av böcker med spännande ämne

Irene S
Skrev om Klickerförlaget

Boken Blygerhund var riktigt bra! All kontakt med förlaget har varit smidig och snabb. Detta gäller såväl bokbeställning som de trevliga och givande seminarierna.

Kaisa B
Skrev om Klickerförlaget

Det har varit olika upplevelser varje gång. Första kursen var en ögonöppnare och jag önskar att denna kursen funnits när jag skaffade min första hund 1980. Har nu gått två jaktkurser med lite olika bemötande. Övningarna är bra, bra videos i kursens fb grupp. Valde dock att avbryta båda kurserna i förtid. Men har man en jaktvariant av spaniel eller retriever så kan jag rekommendera kurserna. Jag har en spaniel som, ännu inte, är en ras och inte avlad för antingen jakt eller utställning.

Svar från Klickerförlaget

Så roligt att höra att mycket var positivt! Du är alltid välkommen åter framöver. Vi tycker det är roligt med olika sorters hundar!

Ann-Britt J
Skrev om Klickerförlaget

Jag har både gått kurs/privatträning och onlinekurser under ett antal år. Finns en oerhörd kompetens hos både Lena och Elsa. Bemötande utifrån vem man är och vad man behöver både som hund och förare. Självklart roligast att gå kurs IRL men onlinekurser med återkoppling har varit riktigt bra. Jag rekommenderar verkligen Klickerförlaget till alla.

Svar från Klickerförlaget

Tack, så roligt att höra att du är nöjd och att du rekommenderar oss till andra! Lycka till med träningen!

Ann-Sofie C
Skrev om Klickerförlaget

Bra kurser med kompetenta instruktörer.

Svar från Klickerförlaget

Tack, så roligt att höra att du tycker det!

Lena K
Skrev om Klickerförlaget

Fina gratis videoer. Köpt kurserna avlämning och inkallning. Tydliga o bra, jag gav dock upp. Min hund är 5 år. Förstod inte att kurserna var mest lämpade för valp/unghund.

Svar från Klickerförlaget

Så roligt att höra att du gillat videorna! Det var tråkigt att höra att du gav upp, inkallningskursen och avlämningskursen passar lika bra oavsett ålder på hunden - man anpassar bara träningen efter där ens hund är nu. Hade du kursen med eller utan återkoppling? Kontakta oss gärna och berätta mer om varför du gav upp så vi kan hjälpa dig vidare.

Kjell M
Skrev om Klickerförlaget

Allt bra o enkelt Var tvungen att säga upp lotteri. Även de gick superbra o enkelt.

Svar från Klickerförlaget

Tack, så roligt att höra att du är nöjd! Lycka till med träningen! LIte osäker på vad du menar med lotteri, men bra att det också gick smidigt :)

Tanja F
Skrev om Klickerförlaget

Snabb respons, otroligt bra böcker, inspirerande och gör hundträning riktigt roligt

Svar från Klickerförlaget

Tack, så roligt att du tycker det!

Åsa I
Skrev om Klickerförlaget

Jag har fått ett proffesionellt bemötande med individanpassad hjälp. Jag hade ingen erfarenhet från företaget innan men hittade den hjälp och support som jag letade efter och som delar mina värderingar på hundträning. Jag har köpt både kurser och böcker och min upplevelse har varit genomgående mycket bra. Lena är fantastiskt som tränare med förmåga att se både hund och människa och därigenom ge guidning och verktyg som passar för teamet. Böckerna är inspirerande och tydliga. Videoinspelningarna till övningarna är mycket hjälpsamma för att få en tydligare bild hur de ska utföras.

Ellen Kristine B
Skrev om Klickerförlaget

Jeg ble møtt med vennlighet, hjelp og gode anbefalinger. Jeg forvente å få hjelp og at de var serviceminded, jeg ble positivt overrasket over deres vennlighet, tilstedeværelse og enorme kompetanse, samtidig så er de ydmyke, de ser hunden så vel som personen og det er spesielt viktig i forhold til at du jobber med begge to. De har også en utrolig evne til å lese de forskjellige hundene i forskjellige situasjoner og tilrettelegge for at hund og fører får det beste ut av treningen. Jeg har kjøpt online kurs, års kurs og privattimer og kan varmt anbefale de.

Karin J
Skrev om Klickerförlaget

Enkelt, tydligt och strukturerat men framförallt gör dem det lätt och roligt att träna hund. Som helt nybörjare har jag gått från ingenting till att tom nå tävlingsframgångar med min första hund!

Svar från Klickerförlaget

Tack, så roligt att höra att du är nöjd och att du gått från nybörjar till att tävla, bra jobbat! Lycka till med träningen framöver!

Rebecka H
Skrev om Klickerförlaget

Sjukt dålig kundhantering. Först skickas påminnelse på en faktura som är betald. Trots respons och bevis om betalning (i tid) fortsätter företaget att skicka påminnelser och det tar 4 mail innan företaget återkopplar med att dom ska kolla med sin "ekonomiavdelning". Dessutom knappas fel stad in vid utskick av leveransen, och företaget kräver då en avgift på 150 kr och varnar med att det kostar 300 kr om paketet inte hämtas ut. Detta bemöter företaget inte alls. Riktigt riktigt dåligt, avråder från att beställda där ifrån.

Svar från Klickerförlaget

Hej! Det var tråkigt att höra att du upplevde det så. Vi fick tre mail på två dagar från dig innan vi hann svara på det första och därefter ytterligare fyra efter att vi hade svarat på det första. Fakturabetalningarna hanteras manuellt så ekonomiavdelningen måste titta på dem, det tar tyvärr någon dag att undersöka vad som hänt. Kostnaden för att byta ombud är dessvärre det du skriver och det är en kostnad som Schenker tar ut av oss, inget som vi tjänar några pengar på. Att det blev avisering till fel ombud var tyvärr...

Tina O
Skrev om Klickerförlaget

Jag har lyssnat på några webinarier. Med intressanta ämnen som fotografera hundar.

Svar från Klickerförlaget

Tack, så roligt att höra att du uppskattat webinaren!

Renée P
Skrev om Klickerförlaget

Har bara deltagit på livesändning en gång och kollat på en kurs efter hand, men det var bara upplagda och man fick tillgång till material efteråt.

Vera Synnøve Dahl V
Skrev om Klickerförlaget

Fikk svar og tilbakemelding raskt. Bra oppbygging av kurs, oversiktlig og gjennomtenkt . Har deltatt på instruktørutdannrlsen, og har også deltatt på flere online kurs. Anbefaler absolutt til andre😊😊

Marie B
Skrev om Klickerförlaget

Trevligt och inbjudande bemötande. Erbjuder både kurser, böcker och föreläsningar med intressanta innehåll.

Inga-Carin A
Skrev om Klickerförlaget

Jag har köpt apporteringskurs för valpar. Skulle ha valt en med support. Bra upplägg. Bra innehåll. Men helt fel format på boken! Den är för bred. Inte alls skön att läsa ur, varken sittande eller liggandes :)

Svar från Klickerförlaget

Tack, så kul att du gillade kursen! Det går jättebra att uppgradera till kurs med återkoppling efter att man påbörjat den utan återkoppling om man vill, bara maila oss :) Jag antar att det är boken Apportering till vardag och fest du menar? Den är den enda av våra böcker som är bredare än A5 nämligen. Det var synd att du inte tyckte att den fungerade så bra att läsa ur. Den finns även både som ebok och ljudbok om det kanske kan passa bättre.

Mai T
Skrev om Klickerförlaget

-Vänligt bemötande. - Webinarierna levde upp till förväntningarna. De var en bra "teasers" till författarnas böcker. Dock hade jag önskat att information och kommunikation hade varit bättre från att ha beställt boken till att få hem boken. - Efter att ha hört Jessica Manns Webinarier samt fått hennes böcker rekomenderade av andra, så beställdr jag dem och är nu nyfiken på att läsa dessa.

Svar från Klickerförlaget

Tack, så roligt att höra att du är nöjd med dem! Vi ska se om vi kan kommunicera annorlunda till nästa förhandsbeställning, men man får ett mail när man beställer där det stod att boken skickas i mitten av juni och sedan ytterligare ett automatiskt mail så fort boken är skickad.

Carola N
Skrev om Klickerförlaget

Fantastiskt bra som ger gratis föreläsningar som kan nå många som inte skulle ha råd att lyssna på dessa annars. Det gör att många hundar och dessa ägare får en bättre tillvaro. Tusen tack!

Tack, så roligt att höra att du tycker det! <3

Carina S
Skrev om Klickerförlaget

Mycket bra bemötande. Mycket trevliga inspirerande webbinarium. Gillar att det går att lyssna på igen om man missade någon del.