Trevligt ställe! Bra mat och service. Lite dyrt kanske men rekommenderas.
Kommendören
På Kommendören är det lätt att trivas, här drivs vi av kärlek till den mat vi brinner mest för, oavsett kontinent eller trend. Här får du en eminent upplevelse på en kvarterskrog med stort hjärta, restaurangen präglas av skön stämning och kärlek och på menyn har vi rätter som passar alla, här är chansen stor att du stannar längre...
9 omdömen om Kommendören
Väldigt god mat men lite dålig service
Bra bemötande vid ankomst och god service.
Mycket bra, fantastisk service med trevligt bemötande direkt när man kom innanför dörren.
Trevlig personal, maten var ok men ganska små portioner. Alldeles för hög ljudnivå.
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍
Det var gott. Trevligt och en spännande meny Gillar smårätter
Det var riktigt bra mat, över förväntan. Julien är fantastisk och gör Kommendören komplett. Kunde vi, så hade vi ätit där varje kväll.
Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda
Bra bemötande, god mat och bra service!
Jättegod mat, bra bemötande, kul och personlig service. Rekommenderas verkligen!
Firade en 80 åring .Jag bokade ett chambre séparé så vi fick plats 12 st . Fantastiskt mottagande ! God mat och dryck ! Vi är jättenöjda !