Bästa Thai maten, något dyrare men också större portioner. Ett stammis hak för hammarbyhöjdare.
Lampans Thai-Food
12 omdömen om Lampans Thai-Food
Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda
Mycket vällagad mat med rikliga portioner. Fräsch mat där varje portion tillags individuellt. Klart prisvärt för take away. Dock ska du ha en aning tålamod då det kan bli kö vid middagstid. Fantastiskt att ha en sådan restaurang i sin omedelbara närhet. Heja Hammarbyhöjden!
Jag var på Lampans Thai i lördags och jag kan tyvärr inte tycka att det var särskilt bra som dom resternade personen tycker på reco. Mina vänner bor i Hammarbyhöjden och ville att vi skulle beställa mat från Lampan och sa att det var den bästa thai maten i hela Stockholm, jag blev genast intresserad och ville prova deras maträtter. Vi hyrde film i centrum och ringde och beställde tre rätter och hon i telefon säger att det kommer ta ca 30 minuter, hmm lite lång tid men sure det är lördag. Vi kommer dit på utsatt tid och...
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍
Grymt bra thai-mat. Värt varje krona.
Här smakar Thaimaten som i Thailand.Mums!
Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go
Bästa Thaimaten i Stockholm
Bästa stället i stan!
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
Dyrt men extremt gott!
Helt klart bästa restaurangen i området, Trevlig personal, färska grönsaker och mycket vällagad mat.
Riktigt, riktigt bra Thaimat! Trevlig och personligt bemötande och bra priser.
Bästa thaimaten i Stockholm! Smakar som bra thaimat i Thailand
Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.
Den absolut bästa thaimaten i Stockholm. Åker hela vägen från Haninge bara för att hämta hem mat från deras restaurang.