Använt flyttstäd och hemstäd. Mycket nöjd båda gångerna. Tillmötesgående i kommunikationen, tydliga med arbetsuppgifter samt kliniskt utfört städ. Kommer absolut anlita igen.
Lolita städ AB
Flyttstädning i Stockholm VÅR FILOSOFI Vi arbetar med tanke på miljö och kvalitet. Våra experter använder endast miljömärkta rengöringsmedel och erbjuder kundanpassade lösningar för att leverera städtjänster av maximal kvalitet OM OSS Vi är ett seriöst företag som hjälper dig med städning på ett effektivt och miljövänligt sätt....
8 omdömen om Lolita städ AB
Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
Jag har använt Lolita några gånger vid städning av vårt hus. Alltid bra städning, god kommunikation och hög grad av flexibilitet. Kan bara rekommendera!
Tack så mycket! Jätte fin job! Rekommenderas verkligen!”
I ordered an apartment relocation service. I was so busy with my relocation routine, and Pribaltika saved lots of my time. The people that c
Bra service och proffsigt städat. Haft denna städfirma vid två flyttstädningar. Grymt bra
Väldigt noggranna och seriösa. Punktliga och trevliga städare som verkligen brinner för sitt arbete. Jättebra pris. Lägenheten var totalt ren när dom var klara - har aldrig tidigare sett ett sådant rent badrum!
Har köpt en flyttstädning på en trea, vi är absolut nöjda med resultaten.
Rekommenderar varmt! Mycket bra och noggrann städning till ett väldigt bra pris.
Its really good service in the Stockholm city! Recommended
Hade svårt att utsätta någon för städningen av vårt stökiga, katthåriga hem, men jag borde inte ha oroat mig. BA Prima Care tog hand om allt
Trevliga, punktliga och effektiva. Inga problem. Rekommenderas verkligen!