Fred Rehn Janowicz

Fred Rehn Janowicz

Fred Rehn Janowicz är mäklare på Mäklarhuset Örebro

Fred Rehn Janowicz har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Fred Rehn Janowicz har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 262 omdömen med ett betyg på 4.9. Fred Rehn Janowicz har haft 46 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

262 omdömen om Fred Rehn Janowicz

Sedan starten hos Reco 2018
Marianne B
Adolfsberg/Brunnsgärdet

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Förtroende givande och kunnig. Väldigt mån att allt ska fungera smidigt och bra. Hjälpsam och omhändertagande. Känns som en trygg och ärlig mäklare.

Gabriella A
Ekeby-Almby

Fred har alltid ett trevligt bemötande och är väldigt enkel att samarbeta med. Vi använde oss av Fred eftersom vi fick ett så gott intryck av honom när vi köpte det radhus vi nu ville sälja vilket innebär att han även går hem hos köpare. Fred är alltid snabb i kommunikationen och tillgänglig. Vi upplevde att Fred var öppen och tydlig med oss från början vad vi kunde förvänta oss av nuvarande bostadsmarknad och har alltid upplevts av oss som någon som både inför oss och köpare framstår som väldigt genuin och ärlig. Vi kan starkt rekommendera Fred till andra säljare!

Viktor A
Ekeby-Almby

Otroligt bra bemötande, tillgänglig och var engagerad. Mycket nöjda.

Håkan D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Almby

Mycket bra mäklare! Rekomenderas verkligen kändes väldigt ärlig och rak vilket vi uppskattar.

Jeanette B
Almby

Stilig, glad , snäll , proffsig., Bäst helt enkelt!!!

Agneta N
Kils-Nytorp

Har stor erfarenhet och verkar entusiastisk för sitt jobb. Har varit lätt att få tag på när man behöver

Dan B
Kils-Nytorp

Han har gjort ett utmärkt jobb. Han har alltid varit lättillgänglig.

Robin F
Mosås

Trevlig, jordnära och väldigt kompetent, kan verkligen rekommendera Fred!

Johanna B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Mosås

Vi är väldigt nöjda med Fred som var mäklare vid köpet av vår nya bostad. Fred är jättetrevlig som person och även snabb och tydlig i kommunikationen. Upplevelsen är att det har fungerat väldigt bra och smidigt under hela köpprocessen hittills. Rekommenderar!

Siavash H
Mellringe

Trevlig, pålitlig och hjälpsam mäklare!