En erfaren, klok och på alla sätt professionell mäklare som visar respekt och omtanke både för säljare och köpare. Det var vad vi önskade oss när vi letade mäklare att sälja vårt hus. Peter Sjölinder har infriat alla våra förhoppningar och förväntningar. Lugnt och tryggt har han guidat oss igenom säljprocessen. Vi kan varmt rekommendera Peter!
Peter Sjölinder
Peter Sjölinder är mäklare på Mäklarhuset Örebro
.Peter Sjölinder har varit registrerad mäklare sedan 1996-03. Peter Sjölinder har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 230 omdömen med ett betyg på 4.9. Peter Sjölinder har haft 30 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
230 omdömen om Peter Sjölinder
Fantastisk mäklare! Jättetrevlig och väldigt duktig.
Trevlig, kompetent, tillgänglig. Ett bra stöd genom hela processen när vi köpte vårt hus. Inga konstigheter
Peter är en mycket trevlig och hjälpsam mäklare som gjorde att jag kände mig trygg och hörd genom hela köpeprocessen. Om jag i framtiden behöver sälja mitt nya landställe kommer jag absolut höra mig för om Peter vill sköta försäljningen!
Tack Peter för hjälpen med försäljningen av vårt fritidshus. Peter är engagerad, erfaren och en otroligt kunnig mäklare som alltid återkopplar och informerar som lovat. Vi kan varmt rekommendera Peter Sjölinder som mäklare!
Peter Sjölinder har hjälpt oss med försäljningen av vårt hus. Peter är kunnig, har lång erfarenhet. Vi känner stort förtroende för Peter och rekommenderar honom.
Peter är trevlig och tydlig. Vi upplevde honom som väldigt förtroendeingivande och vi är väldigt nöjda med honom.
Peter är både trevlig och professionell, vi har fått ett otroligt bra bemötande och han har varit noggrann och engagerad genom hela processen. Att sälja och köpa hus är kanske den största affären man gör i livet och det kändes tryggt att ha Peter som lotsade oss igenom affären med tydlighet och stor erfarenhet och kunskap. Vi rekommenderar gärna honom och Mäklarhuset till alla vi känner!
Vass kompetens – genuin vänlighet! Förutom att Peter är noggrann och engagerad, är han också otroligt pedagogisk, jordnära och hjälpsam. Som förstagångsköpare av hus har Peter både lugnat våra sköra nerver och tydligt guidat oss genom processen. Han tar sig alltid tid, är snabb i kommunikationen och ter sig alltid lugn, respektfull och lösningsorienterad. Peter har fått oss att känna oss trygga på ett sätt vi aldrig gjort i tidigare genomförda köp – och då är detta är vår största affär någonsin. Vi har verkligen bara bra...
Otroligt tydlig och flexibel! Kändes väldigt tryggt och säkert med affärer. Ett väldigt bra bemötande!