Magnus är en duktig och pålitlig mäklare
Magnus Olofsson
Magnus Olofsson är mäklare på Mäklarhuset Örebro
.Magnus Olofsson har varit registrerad mäklare sedan 2005-06. Magnus Olofsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 265 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Olofsson har haft 44 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
265 omdömen om Magnus Olofsson
Vi blev rekommenderade Mäklarhuset. Magnus var den som svarade när jag ringde och efter det så har allt fungerat över förväntan. Magnus är professionell och trevlig , lyssnar på önskemål och är enkel att ha och göra med. Vi är glada att vi följde rekommendationen att vända oss till Mäklarhuset och vill ge Magnus högsta betyg!
Trevligt bemötande, professionellt arbete.
Alltid blivit bra bemött vanligt och trevligt. Svarar alltid på frågor, lätt att ha att göra med, bra kommunikation. Håller sitt ord och är alltid ärlig oavsett om det gäller något bra eller inte bra. Jag är väldigt nöjd med allt Magnus har gjort och erbjudit!
Magnus är en ödmjuk person med ett professionellt och förtroendeingivande förhållningssätt. Han är angelägen om att hantera viktiga frågor på ett välgrundat sätt vilket skapar en trygghetskänsla hos kunden - oavsett om man tillhör köpare- eller säljarsidan.
Magnus har varit en genuin mäklare och är väldigt duktig på att kommunicera. Det märks att han är väldig erfaren och duktig på knyta relationer. Vi är otroligt nöjda med Magnus!
Förtroendeingivande. Tillgänglig. Trevlig. Pålitlig. Kompetent.
Engagerade, trevlig, proffsig. Får ett bra förtroende
Alltid tillgänglig, lyhörd, proffsig, supertrevlig och hjälpsam!
Magnus var väldigt tillmötesgående och har varit trevlig hela vägen/processen fram till nu. Vi är jättenöjda med hans service. Det enda som kanske kan påpekas var att han ibland upplevdes inte vara lika mycket på som andra mäklare brukar vara och ringa och kolla väldigt ofta. Men det var inge minus med det bara ett konstaterande!