Magnus Olofsson

Magnus Olofsson

Magnus Olofsson är mäklare på Mäklarhuset Örebro

Magnus Olofsson har varit registrerad mäklare sedan 2005-06. Magnus Olofsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 257 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Olofsson har haft 35 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

257 omdömen om Magnus Olofsson

Sedan starten hos Reco 2015
Kristofer A
Sörby

Alltid tillgänglig, lyhörd, proffsig, supertrevlig och hjälpsam!

Sevim H
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Västeråsens/Grythem

Magnus var väldigt tillmötesgående och har varit trevlig hela vägen/processen fram till nu. Vi är jättenöjda med hans service. Det enda som kanske kan påpekas var att han ibland upplevdes inte vara lika mycket på som andra mäklare brukar vara och ringa och kolla väldigt ofta. Men det var inge minus med det bara ett konstaterande!

Göran M
Västeråsens/Grythem

Tror han uppfyller alla förväntningar på saklighet och moral ,passar oss som handsken Med Vänlig Hälsning Göran Magnusson

Ingemar H
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Västeråsens/Grythem

Snabba svar, smidig hantering av frågor, trevligt bemötande.

Anders W
Hallsberg

Magnus är ett föredöme som mäklare. Han var professionell och trevlig genom hela processen. Även om försäljningen tog en annan väg än den inledande diskussionen var Magnus snabb och positiv till den förändringen och hjälpte både oss som säljare och köparan till en smidig process där alla parter var nöjda. Han förklarade även formalian runt försäljningsprocessen på ett enkelt sätt. Vi kan ge Magnus våra varmaste rekommendationer.

Solveig Elisabet M
Norra Gottsätter

Blev bemött på ett trevligt och förtroendeingivande sätt. Ville känna mig trygg vid en ovanlig situation som en husförsäljning är. Jag kände att jag var i trygga händer. Vi hade fortlöpande kontakt då vi diskuterade uppkomna frågor vilket kändes bra. Mycket nöjd med min mäklare.

Mersudin G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Örebro

Han kan sitt jobb när vi pratade han fåklorad hur det va att köpa en lägenhet

Stella Catharina B
Södra Dylta

Magnus är mycket lätt samarbeta med. Han har varit lyhörd för våra önskemål samtidigt som han via sin professionalitet kunnat visa vägen genom husförsäljningens olika delar. Vi rekommenderar honom å det varmaste.

Niclas R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Centralt / Öster

Från första kontakt till avslut har varit helt klart över förväntan. Bra input och återkoppling från början till avslut. Jag ger Magnus mina varmaste rekommendationer.

Sonja R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Centralt / Öster

Magnus är otroligt engagerad, professionell och har tålamod. Han är trygg och vet exakt vad han gör. Han har varit tydlig och ärlig vilket har gjort att relationen varit äkta och genuin.