Kunnig, smidig och har en genuin känsla för gamla hus och gamla områden
Johan Carlsson
Johan Carlsson är mäklare på Mäklarhuset Örebro
.Johan Carlsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-05. Johan Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 388 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Carlsson har haft 87 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
388 omdömen om Johan Carlsson
Professionell och erfaren mäklare! Vi är otroligt nöjda med försäljningen av vårt objekt. När vi trodde det inte skulle gå så guidade Johan oss.
Superproffsig, förtroendeingivande, och lösningsorienterad.
Johan Carlsson levde upp till alla förväntningar vi hade på en mäklare. Han förde oss genom hela affären, från första kontakten till signeringen av kontraktet, med ett positivt, tryggt och professionellt bemötande.
Han är jätte proffsig på sitt jobb mycket nöjd med hans uppdrag 👌👌👌tack
Johan är absolut den bästa mäklaren man kan ha
Vi fick ett otroligt bra bemötande av Johan som lyssnade in till våra preferenser. Jag upplever att det var en upplevelse som slog våra förväntningar med råge. Johan är väldigt professionell. Kommer rekommendera Johan till våra vänner.
Lugn, kunnig, verkar vara väldigt väl organiserad och framför allt ser charmen i gamla hus och områden. Proffs !
Hej! Johan är proffsig, duktig och jätte trevlig! Mvh Rosa Malmqvist, Mauds dotter
Proffsig och kunnig inom sitt område..Lyhörd och inkännande i vad jag som säljare hade för behov. Kändes tryggt genom hela säljprocessen