Johan Carlsson

Johan Carlsson

Johan Carlsson är mäklare på Mäklarhuset Örebro

Johan Carlsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-05. Johan Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 369 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Carlsson har haft 82 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2023-10 - 2024-09

369 omdömen om Johan Carlsson

Sedan starten hos Reco 2015
Samira S
Centralt

Professionellt bemötande och förtroendeingivande.

Anton R
Rynninge

Kommunikationen var trevlig och tydlig hela vägen. Johan gjorde ett bra jobb med att mäkla affären så att både säljare och vi som köpare kände att vi gjorde en bra affär. Win-win!

Berit K
Grythem

Det märks att Johan har ett genuint intresse för människor, han tog hand om min försäljning på bästa sett. Vi hade en bra dialog om pris och försäljningens gång. Jag är mycket nöjd med Johans arbete och kan varmt rekommendera honom.

Ola O
Glanshammar

Trevlig, sympatisk och lösningsfokuserad. Upplevs lättsam, kunnig och påläst.

Patrik F
Mark

Den bästa mäklaren jag har haft

Kalle M
Almby

Proffsigt och trevligt bemötande från första kontakt. Kunnig och noggrann. Rekommenderas starkt

MARIE S
Almby

Helt ok, för att inte göra så mycket alls. Annonsen på hemnet var ej ute tillsalu ..

Carina A
Centralt väster

Johan har uppträtt på ett föredömligt, trovärdigt och trevligt sätt. Förväntningarna var att mäklaren kunde och var villig att svara på våra funderingar, frågor och någon typ av rådgivning. Hålla kontakten/informera/uppdatering i säljprocessen med oss säljare via samtal, sms mm. Allt detta fungerade utmärkt. Johan visade på god erfarenhet i sitt yrke och ingav ett gott förtroende och trygghet till oss säljare. Kan verkligen rekommendera Johan till andra som tänker sälja sin bostad. Mvh Carina

Kjell Ove A
Centralt väster

Han har ett trevligt bemötande och han verkar veta vad han talar om. När man pratar med honom så inger han en inte för stora förhoppningar utan rimliga såna. Han förklarar så att förstår. Jag skulle rekommendera honom skarpt.

Adam J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Centralt / Öster

Vi är mycket nöjda med Johan, vi fick ett trevligt och proffesionellt bemötande som var förtroendeingivande. Vår önskan om en snabb affär förverkligades och Johan var tillgänglig och effektiv under hela förfarandet.