Johan Carlsson

Johan Carlsson

Johan Carlsson är mäklare på Mäklarhuset Örebro

Johan Carlsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-05. Johan Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 373 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Carlsson har haft 86 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

373 omdömen om Johan Carlsson

Sedan starten hos Reco 2015
Anette N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Kaserngården

Johan är mycket proffsig, pålitlig och trevlig.

Per Sune W
Mosås

Väldigt öppen, ärlig och förtroendegivande.

Michaela A
Mosås

Johan är otroligt professionell, tillmötesgående och ärlig. Jag skulle rekommendera honom alla dagar i veckan, 10/10. Snabb, kommunikativ och dessutom väldigt trevlig!

Margareta J
Sålde sin stuga med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Bosjön/Tiveden

Kontakten har ibland gått via Johan vår son vilket gör att jag inte har helhetsbild. Jag tycker att när jag skriver sms eller mail har jag inte fått svar. Kunde vara bättre. När jag skulle få låna flyttkärra så fick jag först efter upprepade förfrågningar ett telefon nr till hans assistent. Det kunde jag fått direkt dessutom saknar jag assistenten namn vilket vore trevligt. Margareta Jansson

Samira S
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Centralt

Professionellt bemötande och förtroendeingivande.

Anton R
Rynninge

Kommunikationen var trevlig och tydlig hela vägen. Johan gjorde ett bra jobb med att mäkla affären så att både säljare och vi som köpare kände att vi gjorde en bra affär. Win-win!

Berit K
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Grythem

Det märks att Johan har ett genuint intresse för människor, han tog hand om min försäljning på bästa sett. Vi hade en bra dialog om pris och försäljningens gång. Jag är mycket nöjd med Johans arbete och kan varmt rekommendera honom.

Ola O
Glanshammar

Trevlig, sympatisk och lösningsfokuserad. Upplevs lättsam, kunnig och påläst.

Patrik F
Mark

Den bästa mäklaren jag har haft

Kalle M
Almby

Proffsigt och trevligt bemötande från första kontakt. Kunnig och noggrann. Rekommenderas starkt