Professionell och trevlig mäklare. Försökte verkligen göra både köpare och säljare nöjda.
Ida Källmyr
Ida Källmyr är mäklare på Mäklarhuset Örebro
.Ida Källmyr har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Ida Källmyr har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 79 omdömen med ett betyg på 4.7. Ida Källmyr har haft 40 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
79 omdömen om Ida Källmyr
Tack Charlotte, övertygad om att ni kommer trivas i nya huset :)
Har inte träffat Ida Källmyr personligen då min sambo skött köpet och jag godkänt via BankID. Dock har jag bara hört positivt om kontakten innan köp och själva sluthandlingen.
Tack Angelica, hoppas vi ses framöver :)
Ida är supertrevlig och väldigt tillmötesgående. Hon kunde svara på de flesta av våra frågor och det hon inte visste direkt frågade hon säljaren. Allt gick väldigt snabbt och smidigt, från visning till köp.
Tack Linnea och grattis till ett superfint hus 😊
Ida källmyr är en driftig kvinna som vägledde mej genom försäljningen på ett mycket förtroendeingivande och tydligt sätt. Jag kände mej mycket trygg och sedd genom hela processen.
Tack Ullis, så kul att försäljningen gick så bra!
Mycket trevligt bemötande, Ida gjorde ett gott intryck med sin positiva inställning! Min förväntning var att möta en trevlig mäklare, som var intresserad av att sälja mitt hus! Husförsäljningen gick väldigt smidigt tack vare Idas engagemang
Tack för förtroendet Lilian, det var ett nöje att arbeta med dig.
Jätte bra mäklare som har hjälpt oss med alla våra frågor. Såå bra mäklare som är bra på sitt jobb.
Bästa mäklare!! Finns inget bättre!
Tack snälla, ni kommer trivas så bra i nya huset!
Engagerad, kompetent, fokuserad, uthållig och gerbra service
Jag upplevde Ida Källmyr som glad och positiv. Hon kändes proffsig i sin yrkesroll. Snabbt och effektivt har hon återkopplat vid frågor. Dock kändes hon emellanåt något forcerad. T.ex. när vi gick igenom köpeavtalet. Då gick det väldigt snabbt och det är för mig en viktigt bit att känna sig trygg och införstådd med. Jag vet ju att mäklararvoden är en stor kostnad för säljaren men det är viktigt att både säljare och köpare är införstådda med vad avtalet innebär så att inga missförstånd uppdagas i efterhand. Inga problem i...
Ida har varit toppen hela vägen. Lyhörd och bra på att samarbeta och en trygghet att ha hennes rutin i en så viktig affär. Kommer helt klart kontakta henne om/när jag ska sälja nästa gång!