Engagerad, kompetent, fokuserad, uthållig och gerbra service
Ida Källmyr
Ida Källmyr är mäklare på Mäklarhuset Örebro
.Ida Källmyr har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Ida Källmyr har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 72 omdömen med ett betyg på 4.7. Ida Källmyr har haft 35 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
72 omdömen om Ida Källmyr
Jag upplevde Ida Källmyr som glad och positiv. Hon kändes proffsig i sin yrkesroll. Snabbt och effektivt har hon återkopplat vid frågor. Dock kändes hon emellanåt något forcerad. T.ex. när vi gick igenom köpeavtalet. Då gick det väldigt snabbt och det är för mig en viktigt bit att känna sig trygg och införstådd med. Jag vet ju att mäklararvoden är en stor kostnad för säljaren men det är viktigt att både säljare och köpare är införstådda med vad avtalet innebär så att inga missförstånd uppdagas i efterhand. Inga problem i...
Ida har varit toppen hela vägen. Lyhörd och bra på att samarbeta och en trygghet att ha hennes rutin i en så viktig affär. Kommer helt klart kontakta henne om/när jag ska sälja nästa gång!
Trevlig, tydlig och tillgänglig. Jättebra!
Jag anlitade Ida för att sälja min första bostadsrätt och jag är så nöjd och kände mig trygg genom hela processen. Ida är mycket trevlig och kunnig. Hon svarar snabbt och är också väldigt flexibel. Jag rekommenderar verkligen Ida Källmyr.
Vi har både köpt och sålt med Ida Källmyr och är mycket nöjda! Ida är kunnig, erfaren och alltid glad. Tydlig i sin kommunikation och snabb att återkoppla - vi kan varmt rekommendera Ida!
Supernöjd med Ida Källmyr som min mäklare! Hon var positiv, tillgänglig & proffsig. Det var enkelt att bolla med henne & i en tuff marknad gav hon aldrig upp utan fanns där & hade en plan längs hela vägen. Kan bara säga gott om Ida, om du funderar på en duktig mäklare, välj Ida!
Tack snälla för ditt tålamod och engagemang!
Ida är grym på det hon gör! Alltid snabba återkopplingar och actions, bra dialoger och realistiska mål. Sammanfattat så har det här varit väldigt enkelt för mig, hon har fixat med allt runtomkring så jag har kunnat lägga fokus på att få huset i så bra skick inför försäljning som möjligt. Hade läst hennes recensioner innan val av mäklare så jag hade absolut höga förväntningar men jag tycker hon levererade på samtliga plan. Huset är sålt och blev iaf i närheten av vad jag hade hoppats på både prismässigt men även datumen för utflytt. Jag är svin-nöjd :)
Tack Michael, så kul att höra, har varit ett nöje att jobba med dig :)
Ida är kunnig och påläst, hon skapade en trygghet i vår försäljning av huset. Ida är pigg och glad och inger förtroende till både säljare och köpare. Hon har ett brett kontaktnät och är aldrig långt borta.
Snabb tydlig och mycket trevlig och tar folk väldigt bra